Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*
Raspunsuri - Pagina 5
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 hai ca pana scriu eu ceva (alaptat, schimbat un scutec, cu fereastra de raspuns deschisa)..voi bateti palma pentru afaceri prospere..pot sa ma bag si eu la curatat fructe, ligheane, ceva?! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
e o onoare pentru noi, orice ai alege sa faci.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
maria
eu cand mergeam la teatru de papusi cu gradinita..bateam din picioare..eram tare necivilizata..veneam de la tara, deh![]()
tin minte cand am fost cu tata..si eu aveam nevoie sa baie si m-am intors speriata la tata si i-am zis tare "tati, du-ma repede la baie ca fac caca..sa ne intoarcem repede, repede..bineeee?!!"..de fapt am strigat toata chestia asta![]()
saracul tata..![]()
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Ioana,Liliac multumesc
.
M-a durut putin operatia,dar nu ma las 
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
NelaM spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl pai putem s-o punem de-o afacere...concurenta cinstita, produse organice. hepilica, furnizor, liliac cu retetarul, eu cu PR-ul si publicitatea. se baga cineva la partea financiara? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Io, io! Va fac neste analize de inventar de sade matzu'n coada!
Optimizam supply vs demand.. .desi nu cred ca o sa fie problema de inventare prea mari, ci mai degraba de shortage pe piata!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Io, io! Va fac neste analize de inventar de sade matzu'n coada! Optimizam supply vs demand.. .desi nu cred ca o sa fie problema de inventare prea mari, ci mai degraba de shortage pe piata! ![]() ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does... |
si ca sa-l citez pe tatal lui aidan, care zice in momente din astea "i like it when u talk dirty!". ce face Anushka scumpa?

NelaM spune:
Va salut, doamnelor!
Va citesc si ma uit la poze.
Ce mai faceti, cum mai sunteti?Ce mai discutam azi, ca tot am pus-o de-o afacere cu livada hepilicai? 
Monique, multumesc si eu pentru reteta de supa pentru Ana. Am salvat-o pentru cand ii va veni vremea. 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
MangaGirl spune:
dana faze din astea penibile pentru parinti am tot facut si io cand eram mica. dar sunt haioase, privite aucm peste ani. si io tot de la tara veneam si mai rau...de la tara din ardeal la oras in moldova. nu intelegeam de ce ma pune sa stau pe scaun la lectie deschisa cand io-i spuneam ca pe plansa ala plantat pe camp era cucuruz. se uitau toti la mine ca la dinozauri. ca sa nu mai spun ca si radeau de mine si eu tot nu intelegeam de ce.
mada distractie placuta. m-ai impresionat cu mama ta si devotamentul ei pentru voi. e o fire puternica si trebuie sa-i ierti scaparile. dar cred ca ai facut o alegere buna, stand singura cu Iri peste noapte. sunt sigura ca te vei descurca de minune si ca esti o mamica excelenta.
vik mai iau si io o cafea decof ca si asa le beau degeaba. nu ma trezesc astea nici sa dai cu pusca.
NelaM spune:
Maria, ce tare e tati lui Aidan! Prea tare! 
Anuska babuska doarme la ta-su pe chisioari! Azi m-a rupt de sale, este neprietenoasa, vorba Fragutei. Are ceva la stomacel ca numai in brate, la san, plimbata s-a calmat. Si toata ziua tot maraita!
Drept urmare tatal Anei a decretat ca nu-i priesc noile cereale (ni s-au terminat Nestle si i-am dat altceva, organic, bob de grau integral, minuni, figuri...). Asa ca am sistat cerealele cu pricina si maine se duce tati sa ia fetei Nestle, daca astia-i plac...
Mneavoastra cum mai stati cu impachetatul?
Ce bine ca e Aidan de gasca, un mutat e mare stres. Pentru mine, cel putin. Imediat te vezi in casa noua si tre' sa ne chemi pe la tine, sa o inauguram.
Ce vrei sa iti luam de casa noua? 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Bobul era de orez, obviously!!! 
unombun spune:
Manga
eu am ramas cu mintea la diversificare.am citit de Dana15,care a introdus mincarica la bebe.e aproape de al nostru,care e nascut pe 9.10..Concluzie-suede,ca esti aproape diversificasi?
Manga?
Elle,parca da
Lullaby?
Adimercedes?
Uve?
Raluk?Monikus?
Cind incepe dentitia?Eu mai am si vaccinul de 4 luni si al de 6.
Cum bag diversificarea printre?....
NelaM spune:
| citat din mesajul lui suede Ioana,Liliac multumesc .M-a durut putin operatia,dar nu ma las ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009IANUARIE: http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu |
Te-a durut?! Atat imi trebe sa stiu, ca ma apucase si pe mine harnicia ieri... Pai daca doare, nu ma bag! Mai bine imi desfiintez oglinda aia de langa bucatarie ca de fiecare data cand trec prin dreptul ei cu Ana imi vad burta si invariabil gandesc acelasi lucru: "de maine ma pun pe abdomene"! De o luna zic asa!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...