Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ioana Pai m-am gandit dar si-asa eu ma rog la maria sa sa iasa fara fisuri...daca o dau prin orezarii mi-e ca ma apuca bocitul.
suede Felicitari si la...mai multe. Eu recunosc ca am facut un pic de dans modern prin casa, cu Andra de manute si cu Radulescu-n gat! Dupa 10 min am cazut ca rapusa de obuz!

Mangulico Deal!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Aseara am reluat capitolul trecut ca sa se bucure si sa se induioseze si sufletelul meu cu mesajele despre mame..
va dati seama ca noi suntem generatia de copii crescuti "cum s-a putut", de catre bunici, matusi, frati mai mari..si asta pentru ca mamele noastre trebuiau sa revina cat mai curand la serviciu; si ma gandesc cat de norocoase suntem noi, mamicile care putem sta cu copilasii in brate pana la 2 ani...

eu atata am tanjit cand eram mica dupa mamica mea incat mi-am promis ca lucrul cel mai de pret pe care il voi da Anei este timpul meu! vreau sa o tin cat mai mult in brate, vreau sa-i spun cat mai des "te iubesc" "esti cel mai minunat copil"..o fac deja..pentru ca este! nu as vrea sa planga vreodata singurica intrebandu-se "unde-i mami? tati?"
Doamne ajuta, sa reusesc!
si cand te gandesti ca nici nu sunt asa multi anii in care isi doresc sa stea lipiti de noi..puiutii dragi!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Danuta mare dreptate ai!!! Cel mai de pret lucru pe care i-l putem oferi copilului este timpul si dragostea noastra! Si nici macar nu costa mai nimic material.
Mie tare mi-e draga Andra cand vine si-mi zice: "mami esti cea mai frumoasa si te iubesc mult!" cu toate ca eu sunt carpita de oboseala, cu parul ravasit si chiar si cu-n cos pe varful nasului si poate ca nici pe dinti n-am apucat sa ma spal. Si cand o cert incep cu: "Stii cat te iubeste mama dar asa ceva nu pot accepta!" Poate de-asta e si asa de sensibila, nu stiu. Ceea ce am vrut eu sa-i transmit este ca oricat as fi de suparata, nervoasa, amarata...dragostea si iubirea pentru ea raman nealterate.
Ana Lugojana si am certitudinea ca are o mamica grozava!

P.S. Tocmai ce-am primit in piept un "stimulent" pentru ca "te iubesc, mami!" mi-a lipit un post-it pe care a desenat un cap de matza Il port cu mandrie ca-i cel mai frumos

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Dana, mare dreptate ai. liliacule, cred ca ti-a sarit un pik inima din piept de fericire. azi se anunta o zi buna. fiu-meu s-a trezit tot un zambet. si se mai uita fix in ochii mei si ma studia si iar mai radea un pik.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!

Dau si eu azi o cafea decof cu muuuult lapte si un suc! Sau vin celor care nu alaptaeaza...ca ziua de 7 februarie e speciala pentru mine. Anul trecut pe vremea asta vedeam dublu...adica doua liniute! Nici nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede...clar cel mai special an din viata mea! Si ca am un copil atit de cuminte, frumos si sanatos!

Referitor la mame...Dana avea dreptate...noi am fost generatii sacrificate de asa zisa egalitate feminina...cu mame care la 4 luni se intorceau la munca si apoi trebaluiau zi lumina...cine sa mai fi avut timp si de copii? Eu vreau doar sa spun ca imi apreciez enorm mama desi nu o arat ( si mi-e o ciuda pe mine dar asta e). Pentru mine a fost si ramine modelul meu de viata...a stiut sa imbine cariera cu familia in mod fericit. Si si-a gasit si timpul sa imi spuna ce reprezint eu in viata ei. Sper doar sa pot si eu la randul meu sa ii spun Isabelei si sa ii arat zi de zi ce loc special ocupa in inima si viata mea.

Va doresc o zi superba (chiar si asa printre nameti...e iarna ce sa facem!)

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

laura tot respectul meu. azi 50, maine 5. intr-o luna ajungi la 200. which reminds me...tre' sa ma apuc si io ca cele 6sp de la nastere s-au incheiat de multa vreme.

oare cum s-o fi dantuit selen aseara?

si andrushka azi are botez...abia astept pozele...parca imi vine sa strig cal a film cand eram mica...hai incepe! chiar, voi cand mergeati cu gradinita/grupul la teatru de copii, bateati din palme tot asa si strigati cu toti plamanii, hai incepe? sau era doar moda la bacau?

ma duc sa spal un vas, doua.

Mergi la inceput

vik felictiations! si cat m-am tinut sa nu uit...dar am uitat...pe 4 februarie...am vazut si io dublu si am simtit ca ma scufund cu tot cu baie...desi e la demisol. dar apoi mi-am revenit si tare imi pare bine ca am facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna ziua!

Liliac printese care merg sa cumpere ulei si zahar? Incredibil, cum de nu m-am gandit. Ce imaginatie bogata si frumoasa ai, doi copii norocosi cu asa mama.

Andre, esti cu totul speciala si m-a impresionat mesajul tau, ce norocoasa e Chiara, dar cred ca deja simte asta.

Monica, Maria, Danagie mamici deosebite, va ofer un buchet de .

Fraguta .

Si la noi e veselie mare cand vine vremea de spalat/dezbracat/schimbat, imi place sa-i dau un pupic pe piele si asa se bucura si scoate niste sunete asa dulci. Ma topesc, abia astept sa fie mai cald sa-l tin in pampers si sa-l pupacesc si el sa rada zgomotos.

Pentru Meli ca mi-e draga.

Cristina Ana, Andruska petrecere frumoasa! Abia astept sa vad pozele cu mamici si printese frumoase.

Off, ce vreme, imi amintesc cum scriam acum vreo doua luni ca vreau zapada, dupa ce ne povestise Delia si apoi Iulika de imaginea imaculata ca de basm, ei bine, nu imi mai trebuie ninsoare ... N-am mai iesit la plimbare prin parc cu bebe de atata vreme si atat de mult imi lipseste acest lucru. Nu am mai condus, ies doar cand e nevoie din casa. Astept primavara ca pe apa, mi-a placut comparatia cu fotosinteza, Claucia, asa si eu, simt ca infloresc, cand e frumos afara iubesc sa stau la aer sa privesc pomii, florile, pasarile ... natura.

Elle bine ca ati ramas acasa, multumim pentru capitol si pentru versurile inspirate. Un pupic pentru mami gospodina si pentru ale ei printese dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Pai sa spun tot...
Prin ianuarie(cand inca nu stiam ca sunt insarcinata) am dat de voi,de fapt de povestile copiilor care sunt bolnaviori,si am plans cu suspine,dar nu l-a mirat pe sot,ma stia de sensibila... In februarie,exact acum un an,am vazut dublu pe test,si la cateva zile mi-am facut cont,sa pot sa si "comentez" pe unde sunt de acord,nu sunt,sau sa cer un sfat. Am avut o sarcina usurica,nu mi-a fost rau decat 2 luni, burtica frumoasa,foarte vizibila de devreme,ranjet mandru pe toata fata la intrebarea "vine barza?", DC zilnic,in ziua libera aproape toata ziua,dar mai mult "spionam" din umbra,nu prea ma bagam in discutii de teama "fetelor rele",cele care sareau la gatul tuturor,eu fiind o sensibiloasa imi era teama ca pun la suflet. DPN era pe 8 octombrie,dar eu toata sarcina spuneam la toata lumea ca nasc pe 1 octombrie,nu pe 8 cum spune dr. Stiti cum sunt babele,"ei lasa ca daca e fata nasti mai devreme,daca e baiat vine mai tarziu". Ei as... s-a nascut la 39 de saptamani,pe 1 octombrie,fata cu putza de baiat .De ceva timp am inceput sa comentez mai des,sa particip la discutii,si sincer sunt geloasa pe grupurile compacte,in care intri greu

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bun venit Lali!

Referitor la polemica iscata (o tinem din we in we, nu?! sa nu ne plictisim, nu de alta)..nu ma mai bag! mi-am promis ca nu o mai fac..si asta pentru ca vreau ca forumul sa fie pentru mine o oaza de liniste si pace, nu loc de varsat nervii si frustrarile..
cum spunea cineva..altcumva este cand discutiile acestea au loc face to face..simti ironia (sau lipsa ei);

buuun! ce mai fac fetili? cum va mai diversificati?
ieri i-am pus si eu Anei o feliuta de mango pe buzite..a tras o limbuta scurta si ..atat!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

vik in aceeasi zi cu mine... felicitari.. Am si nascut amandoua odata?

Edit : nu ma uitasem ,e mai mare printesa ta cu 2 saptamani decat printul meu... felicitari...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

hai ca pana scriu eu ceva (alaptat, schimbat un scutec, cu fereastra de raspuns deschisa)..voi bateti palma pentru afaceri prospere..pot sa ma bag si eu la curatat fructe, ligheane, ceva?!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput