Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 8
dyana27 spune:
pisik ce face bubulina mica???????? sunteti bine???? sper ca nu s-a imbolnavit mai rau
olga davidut mic cum mai e??? tot cu mucisori ??? se rasfta la titi sa inteleg?
si mutzu azi a cam profitat de titi; de vreo 4 ori m-a rontait, din motiv de dintisor suparat care nu are el chef sa iasa bine la iveala; au iesit 2 odata, v-am zis eu, cei de sus, dar unul nu a spart complet nici acum; si-l cam doare, ii place sa stea si sa o "suzeteasca" pe titi; azi apapt doar fructele date de tati si un borcanel de legume cu carnita; el de obicei are cam 4 mese pe zi, nu 2 ca azi
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
anamariame spune:
Eu fug la somn, cam rusinos comparativ cu orele la care va retrageti voi, dar eu sunt o mare somnoroasa, iar Eva e matinala rau in ultima vreme.Olga, sper sa aiba David o noapte linistita si un somnic pufos. Lucru pe care il urez, de altfel, tuturor bebeilor, dar in special lui David, ca e bolnavior.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ela78 spune:
A! si daca tot sintem la capitolul laudat "cioroii" , Ianis a invatat sa spuna "nu" si da din cap foarte hotarat, dar nu asa la intamplare, ci cand chiar nu mai poate sa pape, sa mearga pe jos etc. "Da!" inca nu stie sa spuna ca afirmatie (zice da-da-da cand lalaie), dar zambeste si da sacadat din manute ca sa ma aprobe cand il intreb daca vrea ceva.
Olishka, multi lui Davidusu pentru ca i-a trecut febra
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
PetraTudor spune:
Pisigri, eu am reactionat exact la fel cu na-na, i-a facut -ul meu si a iesit un scandal pe cinste. Oricum noi ne certam la cutite si pentru ca eu am inceput sa-i dau cate o cojita de paine sau cateva bobite de cereale pe zi, sunt din acelea expandate care se topesc instantaneu in gurita.... Am si filmat astazi o cearta, fara sa ne dam seama, incercam sa fac un filmulet cu Bogdan mancand bucatele de fructe ca sa ma laud si eu ca si al meu stie sa mestece si nu tine cei 8 dinti degeaba - asta pentru ca la Verde Cafe TOTI bebeii mancau biscuitei & covrigei, numai al meu nu stia ce sa faca atunci cand a primit si el un biscuite, asa cum bine a observat Sympliana
La noi insa orice neintelegere cu privire la copil escaladeaza la cu totul alt nivel , ajungem la taberele de vara in care va merge si la motocicleta pe care o va avea, la o eventuala cariera artistica vs. una de ... ITst :-P si tot felul de zapaceli.
Mama ta a facut cum a simtit/stiut. Tu, mama la randul tau, simti/stii in felul tau. In orice caz, eu mi-as dori atat de mult ca mama sa traiasca si sa am cu cine sa ma sfatuiesc si pe pe cine sa contrazic incat eu zic sa te bucuri ca o ai alaturi de tine, dupa un parinte, numai un bunic poate iubi la fel de mult.
Emilia, nu ai activata optiunea de PM, as fi vrut sa-ti dau numarul meu de telefon. Eu tin minte ce probleme ai avut, nu stiu cum ai trecut prin ele dar ma bucur foarte mult ca esti mamica. Poate ne vom cunoaste vreodata.
Fetelor, noapte buna, eu una merg la nani.
A, am uitat sa le multumesc fetelor care mi-au raspuns ref. la Junior Drink. Novus si Pisigri
novus spune:
Si eu ma retrag la !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
alina.n i-a trecut iritatia la fundulet Nataliei?
la noi bepanthen nu a ajutat deloc, nici alte unguente din plante, ulei de masline n-am incercat, dar i-am luat de la farmacie un spray Eryteal de la Klorane (ca sa nu ating zona iritata cu mana), il tin dezbracat 30 min pana se calmeaza zona, si dupa aceea ii dau cu crema Soin de l'epiderme fessier de la Mustela, intr-o zi e ca nou
Aris, ma bucur ca esti bine, s-a curatat organismul
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodica2008 Andrei si mami.http://picasaweb.google.com/andreisimami/Andrei?feat=directlink |
uau cat e de frumooooooos are niste ochisori superbi si o guritaaaaaaaaa; ai tinut tu baiatul ascuns de noi pana acuma????? tu esti in poza acolo???? esti frumoasa foc, cred ca semeni cu mihaelacg... cel putin asa pari in poza asta; vrem mai multe, ca noi nu functionam bine fara poze la zi si in cantitati industriale pe cat posibil
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
mireal spune:
Am intrat si ce vad,bebelusii au inceput sa faca diverse lucruri noi.Felicitari:Vladimir,Sophihi,Ilinca,Eva,IanisCred ca intram intr-o noua etapa cu ei si Theo a facut azi pa,pa si bravo,eu tot ii aratam de ceva vreme dar nimic si cand a facut tati a facut si el.O fi mai puternic pt baietei exemplul masculin?Tati la mai invatat ceva,sa scoata limba si e tare haios ca scoate un varfulet asa si incearca sa o si miste.Adelake felicitari pt dintisorAnamarie,si la socrii mei totul e caca,adica ce nu are voie, eu am zis ca merg pe cah,o fi mai bine?L-am vazut si pe Andrei, simpatic foc.Poate reusesc si eu maine sa pun niste pozici cu Theo.
mireal spune:
PetraTudor, nu cred ca ii face vreun rau daca incepi sa ii dai cate putin,nu sa-l schimbi pe cel actual.Cred ca copilul trebuie sa stie ca nu are voie sa faca anumite lucruri,important este sa gasim calea care sa i se potriveasca fiecaruia.Theo a inceput sa inteleaga de nu, intr-adevar la inceput a ripostat mai plangea,dar ii atrageam atentia cu altceva si uita.Acum intelege dar uita repede,eu perseverez.Daca el vrea sa se duca la aragaz si frige,trebuie sa interzic si sa-l fac sa inteleaga ca nu are voie acolo.De acum incolo va incepe adevarata provocare pt. noi.Acum vreo 2 ani nu o intelegeam pe sefa mea de ce este stresata si isi pune tot felul de intrebari in legatura cu crestera copiilor ei.Trebuie sa te simti si tu multumit de deciziile pe care le iei dar astfel incat sa nu traumatizezi si chinui copilul.De aceea se zice ca a fi mama este meseria cea mai grea,dar eu cred ca vom reusi.
rodica2008 spune:
Diana,multumesc mult,eu sunt in poza.Nu am mai intrat pe forum dinainte sa nasc si imi pare tare rau pt ca acum trebuie sa recuperez,imi este si am venit si eu dupa atata timp...
Motonelul tau este grozav tu zici de Andreiucu'meu?Moto este numai bun de mancat.
vroiam sa intreb si eu ,voi la cat timp le faceti baie?Eu ii fac la 2 zile dar soacra mea zice sa ii fac mai rar ca raceste,voi cat de des la faceti baita?
Andrei si mami.