Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Pe Eva a invatat-o maica mea sa aplaude si sa danseze cu mainile sus, ca si cum ar pocni din degete, cand ii canta cineva "Are mama o fetita". E comica rau.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Ce tare cred ca este. Mi-o si inchipui.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ayla interesant articolul, eu am observat la Theo ca se joaca singur si la un moment dat vine si se lasa pe mine,(daca nu il bag in seama incepe sa maraie) atunci il iau in brate,il pup ne jucam si e cel mai fericit.Cand se plictiseste de mine pleaca sa exploreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ma duc la nani,somn usor,vise placute,puricii sa va sarute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Noi ii facem baie odata la 2 zile acum iarna, iar ca sa nu-i fie frig incalzim in prealabil camera.

Si Ianis se joaca ce se joaca, dupa aceea vine la mine sa-l iau in brate, ne dragalim un pic si iar pleaca. N-are stare sa stea in brate ;(

anamariane, noi nu mancam pulpa intreaga sau bucati mari de legume pentru ca avem doar un dinte+un zimtisor, papam doar pasat cu blenderul sau fruculita.

Novus, nici eu nu-i dau bucati in mana pentru ca in prima zi de revelion i-am dat 1/2 feliuta de mandarina curatata de pielita, miezul moale, am crezut ca va suge sucul, el a luat toata bucata si s-a inecat In aceeasi zi mai tarziu i-am dat mar cat un graunte de grau, iar s-a inecat. Cand am vazut ca i se inrosesc ochii si nu poate respira, m-au trecut toate transpiratiile Dan a zis ca mai bine sa pofteasca, sa baleasca, decat cu el mort. De atunci nu i-am mai dat. Mozoleste la mar/banana cand ma vede pe mine, dar in mana bucati nu-i mai dau.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Am lipsit zilele astea, recuperez si revin, dar nu am putut sa nu va dau vestea cea mare:

La 10 luni si o zi, lui Adelake i-a aparut primul dintzishor!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Mireal ce baietel frumos!!!Este si cu mamaie intr-o poza,nu?Eu zic sa seamana cu mamaita,sau ma insel?Mama ce l-as manca este tare tare frumos!!!

Andrei si mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am pus pozici noi de 10 luni; primele sunt cu ai mei, multe cu tati meu... si cateva si cu socrul... atitudinea mutzului fata de ei ... trageti voi concluziile; si sa-mi spuneti daca nu vi se pare ca seamana mutzu cu "'taie" (tati meu adica); gropitza in barbitza de la el a luat-o... dar mie mi se pare ca seamana din ce in ce mai mult... sau sunt eu subiectiva pentru ca-l iubesc asa mult si pe tati meu si "vreau" sa vad ce mi-ar place??????? oricum tare mi-ar place sa semene cu tati meu la caracter

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pisigri, felicitari Ilincai care face o gramada de chestii, moamaaa noi cred ca nici jumatate nu facem, drept e ca nici nu am incercat dar inca o data felicitari !!
La faza cu formele nici Alexandra nu le potriveste dar sincer cred ca e prea devreme , nu crezi ?
Trebuie sa mai lucrez si eu la faza cu recunoscutul si aratatul obiectelor

Aaaa, nici noi nu aratam... Da' in schimb dam palme si ciufulim, se pune?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Stiam eu ca mai era un subiect odata...despre crema pentru fundulet...Eu folosesc una preparata in farmacie, nici nu costa mult, 5 lei, si e minune dumnezeiasca. Am recomadat-o tuturor si cine a folosit si alte preparate renumite gen Bepanten sau creme cu zinc, a apreciat mai mult preparatul asta "ieftin". Eu banuiesc ca toate farmaciile cu laborator prepara asa ceva, nu stiu zic si eu. RAres nu a fost irirat decat de vreo 3 ori...dar cu motiv de dinti. Si oricum atunci (cand e iritat)il dau de mai multe ori pe zi,( de regula il dau doar seara la culcare, doar cand era bebelus il dadeam de mai multe ori).

Am culcat "rama" cu mama. Sa va spun de ce...Rama sau viermele neobosit (astea sunt ultimele apelative pentru Rares) insista in fiecare dimineata sau ori de cate ori prinde liber...sa cunoasta esenta parchetului. Atat se taraste pe marginea patului cu o viteza uimitoare, mai ceva decat lumina...Si in fiecare dimineata sapt asta l-am prins la fix...ba de un picior, ba de pantaloni...altfel il culegeam de pe jos. Ati inteles ca dupa un somn in patutzul lui il iau in patul mare...Si cum sapt asta sotul a fost schimbul I si a plecat dimineata dupa ce pleca el "Rama" explora patul...De ieri Cata e plecat la tzara si aseara am dormit eu cu Rares in pat...de unde la 6 dimineata am auzit ..."miau" am sarit ca arsa l-am prins in picaj, era pe jumatate alunecat din pat, se scurgea...
Ca sa evit , de fapt sa aman ca in stilul asta al lui sigur va lua o gura de parchet, l=am culcat cu mama ca ea are patul lipit de perete. Si nu are unde sa se duca, decat sa sara peste ea

Plec la somn. Singura in pat. Lafaiala curata.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

noi facem baitza zilnic; si daca e nevoie si semurdareste rau cand face kk mai tragem o tura de joaca in chiuveta; in chiuveta ii pun un porosopel, pun apita si-l bag acolo in fundulet, dar obligatoriu cu apa curgand ca sa se joace; iar seara fara baita nu se poate; ii place extrem de mult si-l relaxeaza rau de tot; am pus eu vreo 2-3 poze si de la baita, daca v-as arata toate pozele sa-l vedeti cu cata placere se joaca si apoi sta relaxat si intins pe spate, isi molfaie ratustele si sta ca purcelul sa-l spal; uneori ii zic "da-mi labuta sa o spal" si el ridica piciorusul din apica si mi-l intinde; noi facem baita in copaita, nu in cada, pentru ca am o baie super tampita, cada e pitita in fosta debara pe care au spart-o fostii proprietari....e ca naiba; ca sa ajung la robinet trebuie sa intru in cada pe la capatul ramas afara... deci e total inaccesibila; ii pun eu gand rau cand o sa avem bani, ca asta a mai ramas de facut in casa; faza nasoala ar fi sa se infunde sau sa pocneasca vreo teava, ca atunci ar trebui daramat peretele din hol unde era debara ca sa ajung sub cada.... si daca "buba" e mai la vale... scoasa cada cu totul, ca tevile vin pe sub ea, pe langa perete; nu cred ca ati inteles mare lucru, dar va fac eu o poza sa vedeti ce idiotenie au facut aia care au stat inaintea noastra

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput