Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

subiecte de subiecte..eu zic ca unele se implica prea mult in discutii pe dc..pana la urma ala care citeste,tace si face e din punctul meu de vedere mai destept si mult mai castigat! oricum toate suntem diferite si cred ca n-ar trebuii sa se apeleze la jigniri..mai ales ca nu ne cunoastem chiar atat de bine.. kiss and make up parerea mea! sanatatea e cea care conteste:D

felicitari pisigri pt reusite! felicitari si pt dintisor! si pt ridicatul in fundulet! la multi ani sarbatoritilor zilei!

constat ca mai am lucruri multe pe care sa i le comunic baiatului meu..trebuie sa ma pun pe invatat..

de scos jucariile din cutie ..face de mutl.dar de pus la loc..ce-i drept nici nu am dat sa-l invat..deci nu stie..
arata cu degetul obiecte prin casa si eu ii zic ce sun..dar invers nu face..stie..k se uita la ele..unde e nasul, piciorul, puta, tabloul, tv-ul, telecomanda..dar nu arata cu degetul..
asta cu suflatul in lumanari la un an e tare! ma pun pe invatat
tudor azi a descopirit silaba MI si tata ziua a tinut-o intr0-un mimimimi...ne dam noi seama la ce zice..sau poate doar i-a placut cum suna..

va

sanatate micutului David!

a..o intrebare aveam..pt fetele ai caror bebei merg prin casa..ii incaltati cu ceva ca sa le tina gleznuta? sau doar ciorapei cu antiderapant daca e cazul? imi este frica sa nu-si scranteasca labutele..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Floric, ce haioasa ai fost cu taica-tu!Pisigri, mi-ai adus aminte de doua progrese recente: sufla intr-un fluier (oare o sa am sanse sa sufle in lumanare la un an?) si off, l-am uitat pe al doilea, dar nici nu ma mai intorc sa citesc Oricum, mi se pare mai mult decat ok Pisilinca, face foaarte multe. Iar tu, Floric, nu stiu de ce te "plangi" cand iti ureaza baiatul "atate" . Super tare!!!Pe Eva a invatat-o maica mea sa aplaude si sa danseze cu mainile sus, ca si cum ar pocni din degete, cand ii canta cineva "Are mama o fetita". E comica rau.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eva a facut astazi 4 lucruri care mie mi s-au parut unul mai extraordinar (mda, stiu, doar extraordinar, avem profe dr romana?
) ca altul:
- a luat sosetele cand o schimbam si le-a dus de 2 ori la talpita, dupa care s-a uitat la mine intrebator: "nu-i asa?"
- a dat pup la o simpla solicitare de-a mea (pup la ea inseamna un SMACK urias pe obrazul meu); as fi vrut parca sa nu o invat sa dea pup, dar nu m-am putut abtine. Sau sa dea fruntea, ca fetita unor prieteni
- s-a ridicat singurica in fundulet de la orizontala, si nu prin metoda spate-burta-fund, ci ca oamenii mari; s-a chinuit un pic, ce-i drept
- a pus la locul lui (adica spanzurat de-un sertar) un saculet cu potpourri, dupa ce l-a analizat bine.
Wow, a crescut fata mea!

Felicitari pt progrese Eva mica frumusica !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

a..o intrebare aveam..pt fetele ai caror bebei merg prin casa..ii incaltati cu ceva ca sa le tina gleznuta? sau doar ciorapei cu antiderapant daca e cazul? imi este frica sa nu-si scranteasca labutele..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Eu pe Ariana o tin numai in sosete.

Pt fetele in pana de idei la jucarii Noi umblam la socializare la o fundatie si acolo am invatat ce distractiv e sa desenezi in spuma de ras. Ariana e foarte incantata

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Dyana..pernutele de la geanta frigorifica..tin 24 ore..deci..ar cam putea transporta in ordine fiolele de cantastim

tinute in geanta frigorifica da, tin 24.... dar oare nu ingheatza?????? ca sunt asa de sensibile extractele astea bacteriene incat chiar trebuie tinute in conditii stricte; si daca ingheata chiar si putin s-a dus efectul, pa!!! nu se pune problema de transportul pe distante mici (farmacie-acasa)... nu stiu, nu ma opricep la chestii ....frigorifice ; am facuit odta un audit de calitate la depozitul care aprovizioneaza farmaciile sensiblu si vreau sa va spun ca aveau niste conditii suuuuuper verificate de transport la rece; cutii speciale, recipiente speciale in cutiile frigorifice, un anumit numar de rezerve frigorifice in functie de cantitate.... o adevarat procedura; si ei mi-au explicat atunci ca la cea mai mica greseala ingheata fiolele.... deci e cam riscanta treaba, pentru ca decat sa dai in bucuresti milionu, sa transporti pe drum cu stres si sa te intrebi daca a fost ok sau nu... mai bine dai milionu jumate' la farmacia din oras da' ai siguranta ca ai facut ce trebuie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Pisigri, ma aprindeam si eu rau de tot. Off, stiu ca si Aris spunea ca doamna care ii face curatenie ii spunea, in joaca, lui Alexandros, "m-am suparat pe tine"...eu cred ca astea sunt reactii de umplutura, adica nu sta nimeni sa le gandeasca, e la mintea cocosului sa nu spui unui bebelus care nu gresit cu nimic ca esti suparat sau, cazul tau, sa ii dai na-na la o varsta la care el arunca tot jos numai din pura curiozitate...Si Eva are plansul ei prostesc, fortat. Se vede ca nu are niciun chef de plans, dar crede ea ca asa obtine mai repede ce vrea. Si obtine Off, fetelor, eu nu stiu cum sa ii spun NU. Cand ii spun mai raspicat se pune pe plans. Si nu din ala prostesc.Aaa, si referitor la ce fac altii cu bb meu si nu imi place: sa le spuna nu baga in gurita, ca-ca. Nu se poate gasi un alt cuvant? Adica a ajuns totul caca? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Dyana..in principiu..nimic ce pui in geanta frigorifica neinghetat..nu ingheata..acum nush ce sa spun de niste fiole..care sunt f mici

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Aaa, si referitor la ce fac altii cu bb meu si nu imi place: sa le spuna nu baga in gurita, ca-ca. Nu se poate gasi un alt cuvant? Adica a ajuns totul caca?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Monica multumesc mult,cred ca am reusit.
Andreiucului meu i-a mai aparut un dintisor,are cei 2 incisivi de jos iar azi surpriza a iesit din gingiuta cel de sus culmea zilele trecute nu a fost deloc "nervos" dar astazi... numai in brate,nu a vrut deloc sa manance decat asa ciuguleala...ce sa mai nu i-am intrat in gratii cu nimicmi-e asa mila de el saracutu,i-am tot dat cu pansoral(gel gingival )dar...
OLI ma bucur tare mult ca i-a scazut febra lui Davidutu' sanatate maxima!

Andrei si mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Citat:
citat din mesajul lui anamariameEva a facut astazi 4 lucruri care mie mi s-au parut unul mai extraordinar (mda, stiu, doar extraordinar, avem profe dr romana? ) ca altul:- a luat sosetele cand o schimbam si le-a dus de 2 ori la talpita, dupa care s-a uitat la mine intrebator: "nu-i asa?"- a dat pup la o simpla solicitare de-a mea (pup la ea inseamna un SMACK urias pe obrazul meu); as fi vrut parca sa nu o invat sa dea pup, dar nu m-am putut abtine. Sau sa dea fruntea, ca fetita unor prieteni- s-a ridicat singurica in fundulet de la orizontala, si nu prin metoda spate-burta-fund, ci ca oamenii mari; s-a chinuit un pic, ce-i drept - a pus la locul lui (adica spanzurat de-un sertar) un saculet cu potpourri, dupa ce l-a analizat bine.Wow, a crescut fata mea!
Felicitari pt progrese Eva mica frumusica !!Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Multumim!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput