La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

godzila, sa-ti traiasca nepotica frumoasa si senina! sa aiba noroc si sanatate!!!

ramo, ce gimnast haios ai tu acolo! (si Mayei ii place cand facem bicicleta :) ) ... ei sunt mereu plini de energie si deschisi la idei noi de jocuri si miscare

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vera felicitari pentru nepotica !

Ceskafoarte bine ca ati facut controlul la ochi, cat de curand il voi duce si eu pe pici.

Multumesc tuturor pentru vizionarea fotografiilor si pentru cuvintele frumoase la adresa pletosului

Iar viscoleste in Bucuresti, m-am saturat de iarna asta

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Seara buna zuzulici dragi !!!!

Multumesc mult de urarile facute, de telefoane,sms-uri si PM
am fost tare emotionata si cu fiecare mesaj citit, cu fiecare telefon primit ma simteam si mai iubita ( cu eleni impreuna) si mai fericita ca va cunosc si-mi sunteti aproape si la bucuria serbarii a 2 anisori de viata a lui elle - papusa mea iubita !!!

nicole, alinush, roxanici, lalad, ceska, gratiela, madalina, ramona, mirikule, miutza, mary, roli, simonika, ellenuta, ema, alinak, eliza, darene, cris, vera,

petrecerea a fost tare frumoasa - zic eu
sper ca s-au simtit la fel de bine si invitatii. stiu sigur ca cei micii s-au distrat pe cinste exact asta mi-am dorit pentru ziua elenitei mele, veselie, galagie, multi copii alergand din camera in camera,veseli si fericiti !!!
eleni a fost tare emotionata de momentul cu tortul si artificiile de pe el, cu lumanarea in care a suflat...
a prmit o groaza de cadouri, hainute si jucarii frumoase, dar, in top este - bineinteles - setul de curatenie de care o intrebam pe elle - pe care i l-a adus o prietena de aseara pana astazi la parnaz s-a batut fii-mea non stop cu vara-sa pe matura si farasul de la set. mopul si galetusa nu erau interesante pentru niciuna,dar matura era "the best" pentru amandoua.
am descarcat si cateva fotografii...
tortul ... hm... din cauza lui am si plans joi seara am tinut musai sa-l prepar eu. reteta era cunoscuta, data trecuta imi iesise grozav... acum... am muncit la tort si la o prajitura 5 ore si nici nu mi-au iesit cum trebuiau sa iasa
nu am mai avut putereea sa-l ornez... invitatilor se pare insa ca le-a placut ca nu l-am mai gasit pe farfurii...

fotografii: http://community.webshots.com/album/576648673qxVQWP
revin caci am o maraita langa mine care ma trage de pantaloni sa-i pun "oselul lenes" la DVD

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Hai sa ma mai bag un pic in seama. Cumnata-mea a nascut o fetita superba martea trecuta uitati-o aici.

Va urez un week-end excelent in continuare.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

E superba!Sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzici !

Ma bag cu un subiect un pic off-topic , dar poate pot sa ajut pe cineva si in acelasi timp sa-mi rezolv si eu o problema...
Am nevoie urgenta de o doamna sau o domnisoara descurcareata , inimoasa , comunicativa si cu spirit comercial care sa fie capabila sa administreze un magazin de mobila si decoratiuni de lux.
Fetele din Bucuresti , daca mi-ati putea recomanda pe cineva v-as fi recunoscatoare.
Daca vreti detalii suplimentare , astept PM.

Revin imediat ce spal si bag la culcare una bucata de zuzilica mica.

Pupici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici la inceput sunt poze de la petrecerea de doi ani a ioanei?

super zi a avut printesa ta grecoaica!! ce de cadouri, ce de copii si voie buna! ce tinuta frumoasa a avut eleni si nici mami nu s-a lasat mai prejos! si dimi cu coiful pe caput e tare tare simpatic! imi pare rau de tortul tau, conteaza ca a fost bun la gust si de altfel, placerea copiilor e sa sufle in lumanare! cat de dulce e eleni adormita cu capul pe puzzele .. imi vine s-o pap! imi cer scuze ca ma intrerupt asa brusc convorbirea acum doua zile insa eram cu ai mei in masina si cu eva in brate si trebuia sa cobor .. poate vb la tel mai pe indelete.

si voi sunteti fan oraselul lenes .. vai, ne-a capiat eva azi. de fapt de cand mi-au venit primele 3 dvduri acasa .. numai cu "baca" e .. azi i-am scos dvdul din priza ca nu mai rezistam.

sa va povestesc .. am fost s-o tund pe eva la ciufulici. toate bune si frumoase pana cand a venit timpul s-o urc in vehicul s-o tunda .. s-a pus frate pe un urlet de am iesit val vartej cu ea de acolo, n-a vrut neam sa stea .. deci tot latoasa e .. in schimb, a tuns-o ta=su pe anna .. cu masina de tuns .. off .. i-a lasat un smoc mai lung in vf capului si in rest e nr 1 .. arata ca basescu cu suvita .. ii voi face poze s-o vedeti ce hal arata ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Laura, frumoasa petrecere!M-a amuzat tare mult si pe mine (ca si pe Elle) poza cu Eleni adormita pe puzzle.Draga de ea ce obosita trebuie sa fi fost de a adormit in pozitia aia
De tort nu poti sa zici ca nu a fost frumos.Mi-a placut asa simplu, mai ales daca zici ca a fost si gustos...

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Hello zuzici !

Ma bag cu un subiect un pic off-topic , dar poate pot sa ajut pe cineva si in acelasi timp sa-mi rezolv si eu o problema...
Am nevoie urgenta de o doamna sau o domnisoara descurcareata , inimoasa , comunicativa si cu spirit comercial care sa fie capabila sa administreze un magazin de mobila si decoratiuni de lux.
Fetele din Bucuresti , daca mi-ati putea recomanda pe cineva v-as fi recunoscatoare.
Daca vreti detalii suplimentare , astept PM.

Revin imediat ce spal si bag la culcare una bucata de zuzilica mica.

Pupici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Gatta ti-am dat PM

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Godzila,
felicitari pentru nepotica!

Laura_D,
ce frumos ati petrecut! Se vede ca a fost vesel si e important ca s-au simtit bine copiii (si n-au fost putini, nu?). Daca tortul a fost gustos e mai important.

Elle,
of! Dar ce i-a venit lui tati al vostru? Pe al nostru il inteleg ca are baiat si a vrut look tata-fiu (il tunsesem intai eu scurt pe tati si m-a innebunit sa il tundem si pe gaza).

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

In primul rand, urez si eu La Multi Ani piticutilor sarbatoriti zilele acestea:

Eleni, Eveline, Andrei, Laura si Ralph! Sa aveti parte numai de bucurii in viata, sa fiti sanatosi si fericiti!

In al doilea rand, va multumesc pentru urarile de ziua mea, si va pe toate, mi-ati facut ziua mai frumoasa cu prietenia si cuvintele voastre frumoase!

Am vazut pozute cu Dudu cel frumusel si cu Eleni sarbatorita eleganta inconjurata de prieteni. Si, bineinteles, cu Pletoselul acrobat (am ramas impresionata). Si cu Sasha mic si buflei frumos, la botez. Ema, sa iti traiasca baietii, cred ca esti tare mandra de ei!

Elle, de ce ati tuns bebelina??? Uff... sper sa-i creasca repede perisorul la loc, sunt tare draguti in primul an cu pufisorul din dotare pe cap! Iar pe Eva, de ce nu o tunzi tu? poate nu e perfect ca la coafor, dar ceva-ceva tot iese...

Am incarcat si eu in sfarsit pozele de la ziua Sofiei, le gasiti in album, daca aveti chef de vizionari :-)

Va pup, ma duc la culcare pentru ca Sofia e la fel de matinala si in week-end ca in timpul saptamanii!

Mergi la inceput