La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Laura-D,
si eu m-am amuzat de pozitia in care doarme Eleni, cu un picior proptita in podea . Scumpa de ea s-o fi extenuat cu atatea puzzle-uri in jur, ce bine ca ii place sa le faca, sunt si frumoase. Poate dormi in orice conditii, si in zgomot? Gaza mea e cam sensibiloasa la capitolul asta-ii trebuie liniste!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Marti isi revede gaza prietenul din Romania, pe Radu clopotel si el de nemary. Vin in vizita, sunt foarte curioasa cum vor interactiona baietii daca se mai stiu si sper sa putem pastra o prietenie chiar si la distanta...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Laura, am vazut pozele, ce frumoasa si eleganta este Eleni! imi imaginez cata veselie a fost acolo...e si normal :) si ce frumos doarme ea cu un picior sprijinit pe parchet hihi...era extenuata! tortul cu siguranta a fost foarte bun, nu te necaji, asa se intampla de multe ori, sa nu-ti iasa exact cand ai mai mare nevoie. si eu am stat pana la 2 noaptea sa fac niste checuri aperitiv, in doua variante, pt adulti si pt copii, si n-au iesit cum trebuia, n-au crescut destul si nu le-am mai servit, iti dai seama ca si eu m-am ofticat dar asta e, se mai intampla, mergem inainte... bine c-au fost copiii sanatosi si veseli!

Lala, ce gimnast ai si tu acolo! ce calculat e, si mobil, si curajos! si piramidele sunt foarte frumoase, le face singur? ce ordonat e el, sa le stranga pe toate frumos :)

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza n-am mai vazut=o de mult pe sofiuca .. cat s-a schimbat, nu mai are fatuca de bebelus, e o domnisoara fina si delicata!! super petrecere ati avut si ce de copilasi care mai de care mai frumosi! pup eu cu drag pe sofiuca frumoasa!

pai s-a decis s-o tunda caci chelise pe anumite portiuni .. si arata ca o ciupercuta .. eu nu am vrut insa nu m-am inteles cu berbecu' meu.

am vb deja cu coafeza mea sa vina acasa, poate reuseste s-o tunda pe eva .. n-am mai tuns-o de un an si e cazul ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

MILAN

La multi ani, pitic frumos si scump si drag! Sa fii sanatos, norocos, sa-ti iubesti fratiorul si parintii si pe cei dragi! Sa ai numai zile senine si numai bine sa gasesti in viata!

ema sa-ti traiasca flacaul, sa va bucurati de el si sa fiti fericiti toti patru!

DANIEL

Sa fii sanatos si norocos!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

neata

poftiti la o !

noi trebuie sa mergem la niste prieteni care stau in afara bucurestiului (in acelasi sat cu bunica mea) insa cand vad ce e afara ma ia cu fiori .. chestia e ca tb sa traversam un drum in plin camp, unde de obicei, viscoleste si se pune zapada calumea. i-am spus sotului sa renuntam si el nu vrea .. chestia e ca luam si fetele. ptr ca baietii au in gand gratar si manacare arabeasca .. si nu pot sta atata fara sa-i dau annei, iar gazdele au un baietel de 2 ani jumate cu care se joaca eva de numa' ..

cum sa fac sa-l conving sa nu mergem desi a cumparat si carnea de gratar???

laurici uf, ce zici de ninsoarea asta? am inteles ca ne tine asa pana la sf lui februarie .. si apoi trecem direct in shlapi .. si tu care sperai sa vina primavara sapt viitoare.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

Lala, ce gimnast ai si tu acolo! ce calculat e, si mobil, si curajos! si piramidele sunt foarte frumoase, le face singur? ce ordonat e el, sa le stranga pe toate frumos :)

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Da, piramidele si paharele sunt in topul jucariilor favorite si le face singur de pe la 15 luni. El a avut mereu atractie pentru construit si aranjat cred ca a contat mult si exemplul lui Bogdan.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

La multi ani fericiti si numai bucurii Milan !!!

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Si am uitat sa spun "buna dimineata" si sa va invit la o cafea

Eu o beau pe a mea delectandu-ma cu pozele lui Eleni si ale Sofiei , doua domnisoare frumoase si delicate foc

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata !

La multi ani Daniel !
La multi ani Milan !

Lala chiar ca e echilibrist printisorul tau ! Imi plac tare mult piramidele voastre.
Ramona ma bucur ca ati scapat de raceala; e bine ca accepta sa bea atatea lichide.
Bravo Ceska, bine ca nu are nimic Benji la ochisori ! Ce cumintel e el la doctor, al meu incepe sa urle de cum intram in spital/clinica. Abia astept sa vad poze cu micul dinozaur.
Godzila e o frumoasa nepotica ! Sa va traiasca !
Laura_D frumoasa petrecere ati avut, se vede ca s-au distrat copilasii. Eleni s-a facut o domnisoara tare frumoasa. A facut nani in timpul petrecerii? Mai avea putin si cadea din pat.
Ellenuta eu l-am tuns pe Khalid de 2 ori pana acum la frizer (pentru copii) si de fiecare data a plans cu sughituri. Poate trebuia sa o lasi s-o tunda chiar daca plangea.
Stancutza ce dulce e Sofia, imi vine sa o pap. Ii sta superb cu camasuta de noapte. Pozele voastre sunt superbe, ca de obicei. Ce va distrati voi la baita !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput