La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250
Raspunsuri - Pagina 19
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Pupam bolnaviorii pe Sofia si Benji, sa se faca repede bine ![]() Stancutza si eu in locul tau i-as fi dat antibioticul sper sa fie mititica mai bine de azi inainte.Urasc mocirla din Bucuresti, abia astept sa vina o data caldura ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
Multumim frumos, si eu sper ca am procedat bine...desi...numai dilemele unei mame sa nu le ai :-)
Iarna asta ne incearca destul de greu pe toti, ma gandesc din ce in ce mai serios sa ne mutam intr-o tara mai calda
(scuzati off-topicul...)
Miutza spune:
Ginnette, am vazut poze cu frumoasa Adela!
o scumpete si cu par lung si cu par scurt! Maya are parul rar, nu am tuns-o niciodata, doar bretonul i-l mai tai sa nu-i intre in ochi pt ca nu suporta nici clamite, pufuleti de par etc 
aaa, si ce casa frumoasa aveti! si curata
eu am mereu jucarii si carti imprastiate in cadru
fac parte din peisaj
imi place mult fotoliul Adelutei 

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miutza Ginnette, am vazut poze cu frumoasa Adela! o scumpete si cu par lung si cu par scurt! Maya are parul rar, nu am tuns-o niciodata, doar bretonul i-l mai tai sa nu-i intre in ochi pt ca nu suporta nici clamite, pufuleti de par etc ![]() aaa, si ce casa frumoasa aveti! si curata eu am mereu jucarii si carti imprastiate in cadru ![]() ![]() ![]() Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) Poze cu raza mea de soare Noi 3 si restul lumii (b l o g) |

pt aprecieri; este asa cum ne-am dorit-o (desi, numai noi stim la ce ne-am inhamat si mai avem putin si lingem picioarele la sefi
). Dar curata?! Hmmm .... nu se vad in poze, frimiturile si palmutzele de pe pereti (ca tot povestea Ceska); cat despre jucarii imprastiate, pozele alea sunt facute dintr-un unghi avantajos si 'aerisit' Fotoliu i l-am luat din Cora, acum, mai bien de 1an juma'te.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:
Rox Adela arata minunat cu parul mai scurt! E papusica in toata regula! nu-i frumos ce spun dar imi aminteste de ozi cand era mititica...tot chip de papusica avea!
gattasalvaje spune:
Salutare dragelor !
Pentru ziua de astazi , doamnele din Bucuresti , daca aveti in plan sa iesiti din casa , va sfatuiesc insistent sa asortati outfitului dumneavoastra o pereche de cizme de cauciuc ...e jale , frate ce poate sa fie pe strazi. Capitala noastra s-a transformat intr-o baltoaca generalizata. La birou , toata lumea sta in papuci iar ghetele si cizmele , la uscat sub calorifer 

Stancutza , oooff ce rau imi pare de Sofiuca mica
. Sper ca antibioticul sa actioneze si sa treca repede deranjamentul. De care Cedax ii dai?...eu stiam ca se da o singura doza de 3.5 ml la 24 de ore. Cel putin , eu asa i-am dat Sarei ultima data.
Miri , ce fac micii tai ...si-au mai revenit ? Nu-i cam tarziu pe 13 aprilie sa nasti...am vazut ca ai DPN-ul pe 06.04 ?
Ceska , pupam pe Benji sa se faca repede bine...nu ne pui si noua o poza cu el costumat ?
Roxana , bafta la doctor cu Adela si bafta si sotzului la interviu ! Adela e la fel de frumoasa si tunsulici
. Vreau s-o tund si eu pe Sara ca i se incurca parul foarte tare cand ii fac baie. E dificil rau cu parul lung , il baga in mancare , ii intra in gura ca nu sta cu el legat , nu mai vorbesc de cat timp imi ia s-o pieptan si s-o usuc dupa baie. Nu prea ma indur eu de buclele ei , dar nici asa nu se mai poate. Tu unde ai tuns-o pe Adela ? Nu ma incumet s-o tund eu , ca mi-e frica sa n-o ciuntesc ...vom merge la Ciufulici , sper sa nu patesc ca Elle cu Evita .
Luni am stat acasa pe motiv de viscol si zapada multa ...si cum am avut timp liber sa-l petrec cu gaza mea , am reusit sa-i fac niste filmulete ...daca vreti s-o vedeti , uitati aici :
http://family.webshots.com/video/3038456340101722542vqyZvq
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
grati.ela spune:
LA multi ani Vera!!! Sa fii fericita!
La multi ani si sarbatoritilor de astazi: Daria si Cristi!!! Sa fiti fericiti alaturi de cei dragi!
honey79 spune:
Bun gasit, fetelor.
Intru rapid, sa multumesc fiecareia dintre voi pentru gandurile bune. Eu functionez pe pilot-automat, nu mai gandesc, nu mai rationalizez.Tot nu-mi vine sa cred.
Vesti de-acasa, tata a inceput sa se ratoiasca la ai mei, cum ca de ce nu i se da apa ( nu stiu daca v-am zis, dar... l-au prins o data cu o sticla la gura si a doua , inchis in baie, furand de la chiuveta direct).
A cerut sa i se faca o frectie cu spirt ( deh, daca saracutzul stie ca are o raceala puternica, si vede cumc a , din "perfuzii" nu se face bine, cere tratamente babesti. S-o fi saturat. Il cred. Mi-e mila si ma simt legata de maini, caci nu il putem ajuta.
Va pup.
Plec la munca.
ginnette spune:
Grati
; Ozi si acum este papusa, la cat de frumoasa este!
Simona, si la noi tot expozitie de cizme/ghete este - sunt doua fete care vin din Giulesti (noi avand birourile spre CET VEST).
Tot la CIUFOLICI am fost si noi; Adela a fost tare incantata; a vorbit cu coafeza, butona la masinuta-sacun, i-a luat uscatorul s-o usuce si ea.
Sara este delicioasa
; mie mi se pare ca vorbeste foarte bine .. si canta ... Adela, toate catecele le 'recita'.
Si am vazut ca si ea este fan tel mobil; sunt disperati copiii astia, cu vorbitul la mobil.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gattasalvaje spune:
La multi ani draga Vera ! Sa ai parte de multa dragoste , fericire ,sanatate si realizari !

La multi ani Dariuca , papushica cu ochii albastri ! La multi ani Eduard-Cristian !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
buna dragelor!
of mlan ieri iar ne a tinut pe jar, a facut febra dar nu peste 38 cu 3, dar azi noapte si azi nu s a mai repetat figura. nu stiu de la ce a afacut febra asta, nicic altceva nu pare sa il deranjeze si chiar si cu febra ieri era zglobiu de ne a stors de vlaga, fiind si nescos din casa.
abia asteptam sa vorbeasca si de vreo luna si jum. ne a zapacit de cap cat poate sa vb, sa repete si sa ne piseze marunt
sasha busileste, este f f mobil pt un bb de 6 luni si un pic, in mom asta ii smulg laptopul din maini ca sa ma lase sa scriu. se deplaseaza catre toate jucariile de pe jos ale lui frate sau si nu pot sa il las singur pe pat o secunda.
merci frumos de gandurile bune, am fost teriminati zilele si noptile astea cu febra lui m ilan suprapusa peste trezirile lui sasha inerente varstei.
stankuta sanatate multa sofiei si multa energie tie!
multumesc pt mesaje, sms uri si urari si celorlalte mamici care ne au felicitat pt ziua lui milan!
si pe mine ma enerveaza la culme vremea de afara, in alti ani cand eram doar noi doi si vroiam zapada pt mers la munete, nu era, iar acum cu doi copii mici ce tb scosi des e o vreme de numa', uf

Bogdan
Andrei (27.12.2007)