La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250
Raspunsuri - Pagina 20
gattasalvaje spune:
Roxana , multumim pentru aprecieri...Sara vorbeste intr-adevar destul de bine, ( cioara simte nevoia sa-si laude puiul
), se mai si prosteste si deviaza in pasareasca , dar cand vrea sa se faca inteleasa , vorbeste foarte cursiv . A inceput sa foloseasca expresii auzite la noi...de exemplu taica-su are un tic verbal cu "incredibil ! "...a inceput si Sara sa zica , atunci cand o impresioneaza ceva "inchebidil !". Ieri o tinea una si buna cu " ma duc la balamuc !"...cred ca a suparat-o pe mamaie si ea saraca a rabufnit zicand ca se duce la balamuc , iar papagalul a memorat imediat
. Cand vede lumina aprinsa la baie , striga la mine "mami stinge lumina la baie ca vine pactula male ( factura mare )! - asta a auzit la tac-su , bineinteles
!
Vali , cred ca iti este de 2 ori mai greu ca esti departe si nu potzi face nimic ...e cumplit
. Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta perioada groaznica.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
la multi ani cu sanatate, fericire si noroc Vera si clopoteilor ce fac doi anisori !!!
laura_dimitris spune:
nu pot sta pe forum 
promit sa recuperez maine cand voi sta acasa cu picii mei si, mai ales, sa vad si filmuletul cu saratica lui simona 
am intrat doar ca stiam ca este ziua de nastere a lui vera si am pierdut nr. ei de tel...

VERA 

Vera,
La multi multi ani sanatosi, frumosi, fericiti plini de impliniri alaturi de minunatii tai copii si sotul tau !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
zuzele2008 spune:
avem mamici si clopotei de sarbatorit, asa ca pofititi la urari in capitolul
251
elle
ceska777 spune:
Asa.....m-am trezit din somnul de pranz de langa B fara voce. Adica am un nod in gat care ustura si ca sa ma inteleg cu copilul parca tre sa urlu.
Multumim de urarile de sanatate, puteti sa le multiplicati la 2!![]()
Gatta,
poti sa vezi pe blog cum arata gaza costumata in dinozaur....Merg sa ma uit cum vorbeste Sara. Vazut. Ce debit verbal are si cum se cunoaste totusi foarte bine linia melodica a cantecelului. Gaza le recita ca si Adela, ici colo parca recunosc ceva din melodie.
Cand am dat drumul filmuletului gaza a venit din camera lui, a urmarit-o foarte atent pe Sara cum vorbeste. Si cand l-a prezentat ea pe Martin, ursul polar gaza s-a dus fuguta si l-a adus in sufra pe ursul lui....sa i-l arate Sarei. O sa pun pozele pe blog deseara....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra