La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250
Raspunsuri - Pagina 18
ginnette spune:
Neata si de la mine,
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, VERA!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, DARIA MIHAELA!
Acum,
Miri, ce aventura cu masina!
Deci pana la urma, e mai bine dak e mai tarziu, nu?!
Cat despre tranzactie, sper sa fie de bun augur (ce vanzator de treaba sunteti dak ati lasat 5000EUR; aici, iti lasa, max 1000 si asta daca are musai nevoi sa vanda).
Roli, LauraD off, va-nteleg ca v-ati saturat de iarna.
Eu, dimineata, am iesit cu Dan ( el era la 'tzol festiv' ca se duce la un interviu pt un job pe profilul si nivelul lui) si am desfundat canalul de la poarta, ca era apa pana la gamba; si cum 'mireasa' nu se putea baga in apa, ghici cine s-a echipat ca vidanjorii
?!
Zapada nu ma deranjeaza, dar cand incepe sa se topeasca - si , mai ales asa, brusc - m-as duce pe campii.
Azi ma duc la pediatra sa-mi "interpreteze" analizele.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
miri_mik spune:
neatsaaaaaaaaa!
nu-s chiar asa plina de entuziasm dar nah, sa zicem ca puteama vea o zi si mai proasta.
pana va scriama seara scurt raport informativ, sacha ne-a tras o diaree si o criza de plans in somn de n-am stiut de ne-a palit. bruno a inceput sa vb in somn, credeam noi. dimineata ne-am lamurit... sacha nu adormise probabil de crampe nici dupa ce l-am schimbat, plimbat, si dat 50 de ml de lapte sa-l pacalim. la 6 si 20 era deja in plina bocaneala la usa... bruno, a vneit manjit din cap pana in picioare cuc eva ce noi am crezut ca ar fi kk. s-a dus sotul in verificari. semana cu produsul mai sus amintit doar ca nu avea miros caracteristic asa ca am concluzionat ca fuse voma dupa laptele cu ciocolata. sacha are inca fundul plin, bruno n-a repetat figura de aiz noapte; sunt amandoi acasa ca s anu umple si alti copii - desi au luat-o eid e la altii, asta e sigur- in cazul in care e gastro, ca tot e epidemie...
tot aseara, nu stiu daca am mai spus, s-au hotarat tinereii din vizita de luni sa faca o oferta ferma. ne-au sunat aseara tarziu ca ar veni sa vada casa de dimineata, pe lumina. ii astept, dar am ramas fara cafea:) asa ca domnul sot... e la cumparaturi cu bruno, eu astept musafirii.
mai vroiam sa zic ceva, insa... mi-a sarit.
revin, negresit:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ceska777 spune:
La multi ani, Daria Maria!
La multi ani, Eduard Cristian!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
Neata zuzici!
Sper sa fie mai buna decat vremea de afara…e bine ca s-a incalzit, dar tot Bucurestiul e un lac de apa murdara, cu gheata dedesubt...cum e mai bine… In w/e ma duc negresit sa-mi cumpar cizme de cauciuc!
Dupa ce marti dimineata plecasem cu elan de la dr nefrolog, care zicea ca Sofia probabil nu are infectie urinara si sa repetam analizele, in timpul zilei micuta a inceput sa aiba probleme cu burtica, si sa nu manance. Cu o seara inainte e drept ca-mi varsase iaurtul, dar am zis ca e ceva pasager pt ca altfel nu parea indispusa. Ei bine, marti s-au inrautatit lucrurile, spre seara ama juns la pediatru pt ca facuse si febra, kk lichid si nu mancase mai nimic toata ziua. Ieri am stat acasa, si dupa deliberari adanci, am decis sa-i dau si antibioticul recomandat de pediatru (cedax). Daca avea enteroviroza nu ar fi fost eficient, stiu, dar daca avea cumva infectie bacteriana, pus eventuala infectie urinara, nu era de stat... asa ca am ales raul mai mic, zic eu.
De aseara deja se simte mai bine, ieri nu a mai vomat, iar ieri dupa-amiaza nu a mai facut nici kk - bine, nici nu prea are de unde, pt ca ieri doar a baut ceai si a ciugulit cate ceva, uscaturi ... Dar e spre bine, zic eu. In paralel, a inceput sa-i curga si nasul, dupa ce sambata trecuta pusesem aspiratorul la loc in dulap, dupa o sapt de mucoseala...
Sambata fusesem la un loc de joaca (in Plaza, la Diverta), iar duminica la o petrecere de pitici, tot la un loc de joaca...Cine stie ce a luat si de unde...
In fine, sper sa fie mai bine si sa scapam de aceasta noua belea. Desi am trecut cu Sofia prin destule pana acum, de data asta m-a cam cuprins disperarea, sincer. Mai ales ca nu imi dadeam seama de la ce, de unde...initial m-am temut ca de fapt are infectie urinara si incepe sa se manifeste...
In fine, scuze de povestea lunga. Uite Miri trece si ea prin ceva asemanator, dar reuseste sa fie mult mai concisa...sanatate la pitici!
Vera, la Multi Ani! Fericiti alaturi de piticeii frumosi si isteti!
La Multi Ani - Dariuta cu ochi albastri! Sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti bucuri parintii! Si zi-i lui mami sa mai arunce o privire si pe aici si sa ne povesteasca ce mai faci!
ceska777 spune:
Neata...asa as fugi inapoi in pat, de numa`.
Afara ninge, gaza e tot chiulangiu pe motiv de tuse, muci si mai nou un ochi dreapta rosu´...
Si la gradi e azi carnaval. A venit bunicul sa stea cu el si eu am dus platoul cu legume si branzeturi pe care il promisesem. Asa scumpi sunt aia mici costumati! Noi o sa mergem saptamana viitoare sa ne etalam costumul si machiajul, ne-a promis educatoarea.
Ieri am stat 1,5h la dr in sala de asteptare si am fost ultimii la consult... dupa masa aveau liber asa ca n-am avut incontro am asteptat. Dl sot are dreptate: in cazul asta nu-mi e de nici un folos o asigurare medicala privata. Numai bine azi dimineata se trezeste cu un ochi rosu...o sa sun sa intreb ce-o fi ca nu am cine sa ma duca azi la cabinet. Si ninge, ninge....
Azi noapte am avut insomnii: la miezul noptii abia adormeam, la 3eram in bucatarie si pregateam platoul cu bunatati, spre 5 adormeam si m-au trezit aia de curatau afara zapada, la 6 a vrut gaza lapte, a inceput tusea a adormit la 7:15 iar la 8 trageam de sot sa se trezeasca.
Mi-e somn....
Miri,
go for 13 aprilie daca se poate. Saracii micii tai, intorsi rau pe dos... O zi linistita totusi sa aveti. Si sa bateti palma cu doritorii de luni.
Ginette,
tin pumnii sa mearga bine la interviu sotului.
Roli,
ai vesti bune? Jobul e al tau sper!
Blogu` nostru
ginnette spune:
Ops! Am botezat-o pe Daria; ea e Maria nu Mihaela ![]()
Vin cu mielul(de ciocolata) la Paste!
Stancuzta, off, cand aud de antibiotice, mi se zbarleste parul pe mine; cum i-l dai, pe gura? Oricum, nici prin branula nu-i o fericire
.
printzesa.
Ceska, imi pare rau c-a ratat gaza carnavalul; las' sa se fac abine, ca precis, vor mai fi.
Cum mai merge cu tranzactia? Ati avansat?
pt gadul bun.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ceska777 spune:
Ginette,
da, mai importanta e sanatatea. Carnaval am facut aproape in fiecare zi acasa, cu machiaj, cu tot. Acuma parca e Braveheart - albastru, albastru si mi-a lasat o amprenta pe perete:in viteza s-a oprit in perete si a apasat un obraz pe fundalul alb.
Cu apartamentul suntem in asteptare: acu cred ca ne vrea perpelindu-ne dl proprietar. L-am sunat luni sa ii spun ca trebuie sa ne intalnim sa discutam amanunte importante in vederea incheierii tranzactiei etc. Si de atunci astept un semn...
Maine vine de la banca sa vada locuinta....
Vera, la multi ani fericiti!
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Stancutza,
of si voi! Bine ca se reface Sofia. Cu disperarea te inteleg foarte bine...
Marti am avut musafiri un clopotel timisorean, Radu de mary_mary. A fost frumos, baietii s-au inteles destul de bine, s-au jucat si am uitat cum trece timpul. B a ramas gura casca cand a vazut ca R. nu mai poarta pampers si face pisu la toaleta folosind trainer-ul lui. Azi dimineata ii povestea la micul dejun bunicului ca "Radu face pipi de pe scara"...Abia astept iar vara sa iesim cu cei doi la strand.. Asta daca ne-o permite criza o vizita in RO.
Blogu` nostru
Lala_D spune:
Pupam bolnaviorii pe Sofia si Benji, sa se faca repede bine 
Stancutza si eu in locul tau i-as fi dat antibioticul
sper sa fie mititica mai bine de azi inainte.
Urasc mocirla din Bucuresti, abia astept sa vina o data caldura 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Stancuzta, off, cand aud de antibiotice, mi se zbarleste parul pe mine; cum i-l dai, pe gura? Oricum, nici prin branula nu-i o fericire . printzesa. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! |
Ii dau antibioticul pe gura, cu seringa de la Nurofen, cate 1,8 ml, de 2 ori pe zi. Nu e prea bun la gust, dar pana la urma il ia. Nu e asa mare cantitatea, totusi.
Am vazut poze cu Adeluta tunsulici, e la fel de frumusica!