La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250
Raspunsuri - Pagina 14
gattasalvaje spune:
Draga Vali 

...postul tau mi-a rascolit niste amintiri foarte dureroase. Exact in situatia ta ma gaseam si eu acum 7 ani cand tatal meu a fost depistat cu cancer la plamani , cu esofagul prins de tumoare , incapabil sa inghita nimic. Din pacate , el a stiut de diagnostic si nu concepea ca se apropia sfarsitul...a inceput sa lupte pentru viata in ceasul al 12-lea , s-a operat la stomac pentru montarea unei stome prin care se hranea artificial , a mai trait 6 luni , dar numai viata n-a fost aia ...atat pentru el cat si pentru noi. Zilnic drumuri intre 5 spitale , probleme cu acidul gastric care iesea din stomac pe langa stoma si-i ardea pielea , suferinta psihica de neimaginat ...cred ca perioada aia a fost practic purgatoriul lui.
Cred ca este mai bine ca nu i-ati spus tatalui tau ce are , poate asa Dumnezeu il va scuti macar de chinul psihic si ii va face sfarsitul usor.
Multa putere iti doresc si , daca vrei sa discuti , sa plangi sau sa te eliberezi , noi suntem alaturi de tine ...conteaza pe sprijinul nostru moral.
Te pup .
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
miri_mik spune:
honey... imi pare nespus de rau sa aflu vestile astea ingrozitoare...din pacate, toti suntem datori cu o moarte si toti avem dreptul sa ne ducem in demnitate dintre cei vii. de aceea sunt100% de acord cu decizia luata de voi (nu ca ar conta parerea mea intr-un fel). e deja icnercat bietul de el cu toate cate le-a avut... in conditiile astea, poate ca e drud ce spun, dar alzheimer poate sa fie o usurare. nu va grabiti sa-i spuneti ca totul se termina, dar daca incepe sa realizez nu cred ca are rost sa nu-i spuneti. instinctul ii spune deja ca ceva nu e in regula... curaj... si bucura-te de el cat mai e...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
multumim foarte mult dragelor de urarile voastre pentru mine si baietii mei,multumim si pentru cuvintele frumoase la adresa pozelor noastre!!! multi 

fiecareia dintre voi care a avut un cuvant frumos sa ne spuna!
la multi ani si din partea mea sarbatoritilor de zilele acestea si multi multi pupici laureiD !
vroiam sa va mai spun/raspund una alta dar am citit in viteza mai devreme si nu am apucat sa raspund atunci asa ca memoria m a lasat
aaa, merci mult pt sugestiile despre pastrarea mancaricii pt bb, fac o compilatie din ale voastre sfaturi, thanks a lot!
mary am si eu niste preferinte de nume de fete: gloria, victoria, milena si bineinteles sasha- nume unisex pe care l as fi folosit oricum hihi
honey ganduri bune trimit catre voi si multa putere!
sanatate multa bolnaviorilor!
milan a avut febra 38 doua domineti la rand, fara alte manifestari, doar stomac usor deranjat si am fost in garda, noptile acelea, ca era maraici si tot tacamul, sunt mai terminata cu oboseala si somnul decat eram
sasha se tot trezeste de control de 3-4 ori pe noapte, am inceput sa i dau calma baby si poate o reusi sa doarma si el mai bine, ca ne cam chinuie dintii care ar trebui sa apara
sa va mai spun doaua vb despre sashone, e f mobil comparativ cu frate sau la aceeasi varsta, face inaintari de a busilea si sta binisor in fundulet. are cca 9,500kg, ca si milan la varsta aia, dar e foarte gimnast. dealtfel e si calm, cuminte, linistit, adoarme usor-il pun in patut si adoarme singurel
eu il vad si foarte frumos-cioara,cracacra- si sunt f curioasa daca aceasta culoare deosebita pe care o au ochisiorii lui se va transforma in capruiul clasic din fam sau va ramane asa(un gri-albastrui-verzui)
vad poze cu voi, urmaresc blogurile din cand in cand, tin aproape, sa stiti, chiar daca nu prea sunt lasata sa mai si scriu de catre piticutii mei solicitanti
Eliza spune:
Vali imi pare tare rau ca treceti prin asta. Ma rog la Dumnezeu sa fie cat mai putina suferinta pentru tatal tau. Suntem alaturi de tine daca ai nevoie sa vorbesti, plangi...
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Eliza spune:
Miutza ai o papusica de fetita, dulce foc si vad ca ii place sa pozeze.
Ginette e adorabila Adela cu obrajorii imbujorati de la frig. Si zic si eu ca fetele: ai tuns carliontii buburuzei.
Laura de epilat nu a vazut pe nimeni epilandu-se si nu are de unde sa stie, acum ca am scris am realizat ca l-a vazut pe bunica-su cand se radea, hmm sper sa nu-i vina vreo idee. Copii vostrii au vreo preferinta la imbracaminte sau vreun atasament pentru un lucru? Pe mine m-a innebunit cu o bluza cu un caine pe ea. E scandal daca vreau sa i-o spal, daca ii zic ca e murdara se duce in baie si ia hartie igienica si-mi zice sa o sterg, daca ii zic ca e prea subtire si noi iesim afara imi zice ca sa o tina in brate. A luat-o cu ea si la gradi si mi-au zis ca nici la masa nu a lasat-o din mana. La inceput radeam, dar ma ia cu calduri cand trebuie sa inventez alta poveste de fiecare data cand trebuie sa i-o spal.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Miutza fotografia asta e de vis : http://good-times.webshots.com/photo/2003164180103734880BLtngH ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |
adorabila..superbe fotografii...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
19+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 Buna dimineata, fetelor. Noi tocmai ne-am intors dintr-o scurta calatorie in Romania. Din nefericire insa, n-am avut timp sa ma bucur de nimic sau sa ma vad cu vreuna dintre voi. Luni dimineata, pe 1 Februarie, am primit telefon de-acasa: tata a fost gasit cu cancer pulmonar si traheea perforata.Timp estimat de viata,maxim o luna.N-are voie mancare, nu are voie nici macar apa, caci tot ce baga in gura se duce direct in plamani. Au venit vestile acestea, ca un topor, caci nu ne-am asteptat sub nici o forma. N-am avut cazuri de cancer in familie,el era bine, ma rog, cat de bine poti fi dupa un atac cerebral, o operatie de colecist si un Alzheimer ( care era tinut sub observatie, si dat tratament zilnic). Ne-am strns cu totii, a venit si sora-mea din Franta si noi de-aici ( l-am luat si pe Andrew, sa-l vada, caci nu-l vazuse deloc pana acum), am mers am vorbit cu doctorii, am stat in "sedinta" familiala, sa vedem ce facem. Ai mei nu i-au zis tatalui ce are, doar ca e foarte grav racit. Nu vor sa ii zica. Habar nu am cum e mai bine. Doctorii ne recomanda sa facem chimioterapie.... am hotarat sa nu. Ne-au zis ca... i-ar prelungi viata la maxim 3 luni. Macar acum, desi e slabit si nemancat si nebaut, sta calm in pat, stie ca ceva e in neregula, dar nu e agitat. Am zis ca e mai bine sa il lasam asa linistit, decat sa il trambalam cu imbracatul, mersul cu autobuzul, stat pe la doctori, apoi la chimio, adus acasa, dezbracat, etc.... Plus ca habar nu am cum te face chimioterapia sa te simti dupa o sedinta. Am inteles ca te simti super bolnav. Deasemeni,de slabit ce este, ne e frica, caci s-ar putea sa nici nu duca la capat o sedinta, ci sa faca un infarct ceva pe loc. Habar nu am cum e mai bine, si urasc ca trebuie sa luam astfel de decizii,plus ca, vestea in sine sidin cauza faptului ca e asa bolnav,nu mai gandesc normal, parca sunt in nori... nu stiu. Va pup. Poze AJ Filme AJ Vali , mamica lui Andrew - John (21 Februarie 2008) |
vali, e tulburator cand auzi o astfel de veste...
si e mai mult decat cumplit cand acea persoana face parte din familia ta...
nu stiu ce-as putea spune...sa va ajute DD sa treceti cu bine peste toate chinurile si greutatile ce va asteapta...multa putere si o calda imbratisare...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
19+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Miutza spune:
fetelor, multumim mult pt aprecieri 
mai avem de pus, au fost f multe dar mi-e greu sa aleg, va anuntam cand mai punem ![]()
ca deh, cioara tre' sa-si arate puiul![]()
Lala, si mie-mi place poza aia mult, imi place cum ii sta cu fruntea libera plus ca e tare inocenta acolo...off ce viata ii asteapta...in ce lume vor trai puii nostri acum atat de inocenti
...
pupam clopoteii bolnaviori si speram sa se faca bine 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
rlc_sandor spune:
Darene,
acum am vazut ca am uitat sa te felicit pt sarcina
.Sarcina usoara iti doresc
Nemary,eu il rog pe bebe,vorba cuiva strang bine picioarele sa nu iasa
.Eu daca aveam fetita ii puneam nume Iarina sau Teodora,in combinatie cu un nume de sfant
Laura d,doare al naibii,dar in curand scap...
Honey,
pt tatal tau
Ramona,mersi de intrebare,Sonia e cu tratament pt bronsita,dar mai bine
Ginette,Miutza,superbe pozele

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
38+
Andrei Casian

Bogdan
Andrei (27.12.2007)
Daniel