La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Buna dimineata, fetelor.

Noi tocmai ne-am intors dintr-o scurta calatorie in Romania.
Din nefericire insa, n-am avut timp sa ma bucur de nimic sau sa ma vad cu vreuna dintre voi.

Luni dimineata, pe 1 Februarie, am primit telefon de-acasa: tata a fost gasit cu cancer pulmonar si traheea perforata.Timp estimat de viata,maxim o luna.N-are voie mancare, nu are voie nici macar apa, caci tot ce baga in gura se duce direct in plamani.
Au venit vestile acestea, ca un topor, caci nu ne-am asteptat sub nici o forma. N-am avut cazuri de cancer in familie,el era bine, ma rog, cat de bine poti fi dupa un atac cerebral, o operatie de colecist si un Alzheimer ( care era tinut sub observatie, si dat tratament zilnic).

Ne-am strns cu totii, a venit si sora-mea din Franta si noi de-aici ( l-am luat si pe Andrew, sa-l vada, caci nu-l vazuse deloc pana acum), am mers am vorbit cu doctorii, am stat in "sedinta" familiala, sa vedem ce facem.
Ai mei nu i-au zis tatalui ce are, doar ca e foarte grav racit. Nu vor sa ii zica. Habar nu am cum e mai bine.
Doctorii ne recomanda sa facem chimioterapie.... am hotarat sa nu. Ne-au zis ca... i-ar prelungi viata la maxim 3 luni.
Macar acum, desi e slabit si nemancat si nebaut, sta calm in pat, stie ca ceva e in neregula, dar nu e agitat.
Am zis ca e mai bine sa il lasam asa linistit, decat sa il trambalam cu imbracatul, mersul cu autobuzul, stat pe la doctori, apoi la chimio, adus acasa, dezbracat, etc....
Plus ca habar nu am cum te face chimioterapia sa te simti dupa o sedinta. Am inteles ca te simti super bolnav.
Deasemeni,de slabit ce este, ne e frica, caci s-ar putea sa nici nu duca la capat o sedinta, ci sa faca un infarct ceva pe loc.

Habar nu am cum e mai bine, si urasc ca trebuie sa luam astfel de decizii,plus ca, vestea in sine sidin cauza faptului ca e asa bolnav,nu mai gandesc normal, parca sunt in nori... nu stiu.

Va pup.

Poze AJ
Filme AJ

Vali , mamica lui Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali ce veste groaznica,chimoterapia poate fi destul de dura pentru unele persoane.Soacra mea a suportat destul de rau toata chioterapia,chiar maine incepe radioterapia,noi tot speram sa ii mai prelungim viata.Socrul meu deasemenea a fost diagnosticat cu cancer acum 7 ani dar el a suportat totul mult mai bine.Ce sa zic acum el avut la colon iar ea la plamani,destul de dur pt sotul meu sa treaca de 2 ori prin situaia asta.
Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Honey ce veste ingrozitoare! Multa putere si voua si tatalui tau...imi pare tare rau!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Daria Maria sa cresti mare, sanatoasa si fericita!

Buna, fetelor, multumim pt reprimire
Poze voi pune sapt viitoare, cand voi ajunge in Piatra.
Thea s-a acomodat destul de bine, mai nasol e ca a racit acum din cauza diferentei de temperatura (si eu am racit, ma doare in gat si capul). I-a placut in prima zi sa faca baie in piscina, ca era incalzita, dar s-a speriat dupa ce si-a luat cateva guri de apa (s-a dus la fund de cateva ori, desi apa era de 50 cm in piscina mica) si nu a mai prea vrut sa intre decat cu maaari insistente si fortari. I-am pus aripioare, am pus-o in colac si tot se temea Oricum pana la urma tot se distra (am insistat mult sa stea in apa, ptc batea un vant foarte rece (soarele ardea de numa, dar cand batea vantul era jale).
Darene am fost in Hurgada si temp era de 30 de grade, dar ti-am spus ca bateau vanturi f reci. Cica se apropia sezonul furtunilor de nisip...
Desi am dat-o mereu cu crema cu factor 30, Thea tot s-a bronzat (si noi)
Seara mergeam la un fel de disco pt copii, dar Thea se cam speria cand strigau copiii (aveau coregrafie pt fiecare cantecel si uneori trebuiau sa strige tot felul, iar Thea fugea si se agata de mine). Plus ca ea incerca sa se apropie de copii vorbind romaneste (cerea sa-i dea mana si sa mearga cu ea), iar astia nu o bagau in seama....era tare derutata mititica

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza,
poftiti o cafeluta

Pentru cine este interesat de cartonase cu literele alfabetului am inceput sa concep un alfabetar
Puteti salva imaginile in calculator si apoi sa le printati si laminati.
Momentan doar A,B,C cand sunt gata si restul le voi posta.
Le gasiti aici : http://avlaudum.blogspot.com/2010/02/inceput-de-alfabet.html

Sa imi spuneti daca va plac

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala sunt superbe!!! am o sugestie: la corabie s-ar putea sa asocieze vapor sau vas...Ozi a patit asa cu imagine pt "ilic" a scris "vesta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutari din elvetia:))))
a dat frate apada in urbe, iar umbla astia ca niste gaini fara cap. e politia la mine pe strada... au blocat-o c aun camion a ramas in drum intr-o panta de 5% si patineaza de i-a intrat fundul in peretele unei case! cata actiune pe strada mea!!! recunosc ca eu n-am reusit sa ajung la mashina cu sacha de mana ca patinam ca pe ghetus. noroc ca e zi pedagogica azi, asa ramane bruno acasa. desi aveam planuri mari;.. e insa cam frig afara ca sa se dezghete. deci... admir girofarul si vestele fluorescente ale politailor care s euit ala mine cum scriu:))) silvian a facut 40 de minute cu sacha la chantal, drum care in mod normal se face in 5-10 min, la ora de varf...

ha ha ha! tocma s-a intors un politist cu rotile in sus. s-a facut gramada in mijlocul strazii:))) saracu, dar e amuzant sa-l vad c ao buburuza pe spate cu picioarele in aer:)))) si au vneit si intariri:) fetelor, sunteti sigure ca e februarie? mie imi miroase a craciun:)))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Ma neata! (cum ar zice Ana! ) Dragele mele dragi, mi-a fost tare dor de voi. Din pacate mi-a fost imposibil sa mai intru pe DC (in ultimile zile nici macar nu am mai apucat sa citesc) din cauza de activitati multe multe si la job si acasa (ma rog...pe acasa mai putin, pe la teatru mai mult! )

Urez cu mare intarziere la multi ani clopoteilor care s-au sarbatorit de cand nu am mai intrat! Sa cresteti mari si sa aveti parte de toate frumusetile si minunile lumii!

Ana Maria, la multi ani!!!

Honey, cu mare tristete am citit despre tata tau! Nu pot sa-ti spun decat ca-ti sunt alaturi si ca imi doresc din suflet sa fii bine!

LalaD, superbe literele si desenele! Subscriu la parerea Gratielei legata de corabie...

Mirikule...doar ultimul tau mesaj il citii si era sa cad sub birou de ras! Pai bine bre, frumos iti sade sa razi de dom' politai!??

Merg sa citesc si eu mai mult decat doar ultima pagina... Sper sa apuc sa mai si scriu cate ceva.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Vali pt tatal tau si pt voi!Eu am pierdut cateva persoane dragi, a fost greu,imi inchipui ca este cu atat mai crunt si dureros sa vezi cum ii chinuie aceasta boala nemernica!

La multi ani Ana-Maria!
Am vazut poze cu doua superbitati de fetite Maya si buburuza Adela!Am ras de numa la ispravile domnisoarelor cochete Ema si Eleni.

Stancutza sper sa nu fie infectie urinara, vatin pumnii sa iasa anaizele bune!

Miri m-ai facut sa rad cu postarea ta imi si inchipuiam politaiu cu rotile in sus sincer mi-ar fi placut sa vad faza asta cu unul roman si infumurat cum gasesti prin Romanica.

Roli ai gasit solutia sa pape Andei?Eu una de cateva zile da.Sa-ti zic poate functioneaza si la voi mananca numai in vesela unei bucatari de jucarie, ii pun cateva bucatele le mananca apoi mai cere, supita/ciorbita la fel cateva linguri in castronelele de plastic le mananca cu niste lingurite mici de plastic, binenteles toate astea pe masuta bucatariei sau pe masuta de la ikea, iar eu neaparat tebuie sa mananc cu ea din aceleasi castronele,sa fac ca totul sa para o joaca, ieri de ex a mancat cam 300supita de galusti, un snitel la cuptor si cateva bulete de cartofiori, nu prea am rabdare dar nici sa o vad zi de zi nemancata nu pot, sincer acum vreo sapt jumatate chiar ziceam ca as face orice numai sa manance.

Nemary uite un nume drag, eu dc o sa mai am o fetita asa o va chema Natalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Miuta, am vazut si eu pozele voastre!! Imi plac mult de tot, mai ales cele in care sunteti amandoua! Au asa o energie speciala!

Roxanici, am vazut si tunsulicea ta! Si ce distractie e pentru ea zapada! Bravo! Pisicuta mea nici nu pune mana pe zapada!

Stancuta Doamne ajuta sa nu fie infectie urinara!

Fetelor...of...cred ca am sa postez un subiect si la generale ca nu mai pot! O prietena de-a mea are cancer la san. I-au scos deja un san si ganglionii si se pare ca ar fi destul de avansat. Sunt atat de revoltata, dezamagita, bulversata.... Imi tot repet intrebarea DE CE???? De ce???? Are doar 37 de ani, are o fetita pe care a infiat-o de cand avea cateva luni (acum fetita implineste 7 ani), este o femeie extraordinara, cu un suflet atat de bun (credeti-ma, este un om exceptional fata asta!), formeaza alaturi de sotul ei un cuplu fantastic din orice punct de vedere, sunt amandoi atat de frumosi... Si acum....asta... Nu ma pot gandi decat la ei, la fetita lor care este atat de atasata de mamica ei, la frumusetea si fericirea lor care...a fost spulberata acum de....asta...
Ea nu stie ca este f grav... banuieste ca o asteapta o lupta crancena, dar nu stie tot adevarul.
As vrea sa o pot ajuta cu ceva....as vrea sa pot gasi o solutie magica, as vrea macar sa ii pot spune ca va castiga lupta asta.
Si iar ma gandesc,...de ce????

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

M-a lasat piticotul sa lucrez pana la I dupa care a inceput sa protesteze

http://avlaudum.blogspot.com/2010/02/alfabet-de-la-d-la-i.html

Merci de laude sa le folositi cu placere
PS : corabia aia noi o avem ca model de jucarie si Andrei asa o stie de "corabie" deci la noi se potriveste

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput