La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Milan! Sa cresti mare, sanatos si norocos.

La multi ani mamica fericita Laura! Sa ai parte de toate bucuriile alaturi de familia ta frumoasa!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani, Milan!
La multi ani, Laura! Frumos bilant de 37 de ani.
Am vazut si pozele de la botezul lui Sasha, sunteti o familie tare frumoasa.
Laura ce petrecere frumoas a avut Eleni. Super tari pozele cu puzzele-ul. Am vazut-o si pe Sofiuca cea delicata la ziua ei si pe nepotica Verei.
Lala eu urmaresc blogul tau si te admir pe tine pentru idei, pe ANdrei pentru rabdare si indemanare. Contruitul turnurilor la noi nu se prinde de nici un fel, e mai interesant daramatul lor si imprastiatul prin casa.
Cu penseta...nu cred ca mai e nevoie sa lucrez, e pare ca o are in "sange" de vreme ce ieri am prins-o coctata pe capacul de la WC si pensandu-se in oglinda. Tinea penseta f corect si deja isi apucate cateva fire din spanceana(nu a apucat sa le smulga pentru ca 1. o dureau, 2 am intervenit la timp). In ultima vreme numai traznai face. Ieri am fost la mall si alerga de zapacita pe acolo, se ascunde de noi spre groaza mea care am cosmaruri ca o pierd si nu mai gasesc. Bineinteles ca inevitabilul s-a produs , a cazut si si-a spart buza, asa ca am plecat cu urlete maxime de acolo.
Noutatea e ca am rezolvat-o cu tusea, de o saptamana am inceput sa-i dam tinctura de carpen si tinctura de calin si tusea a disparut ca prin farmec. Tratamentul e de 2 luni si se pare ca e f bun pentru cei cu bronsite repetate sau de tip asmatic. Partea proasta e ca aceste tincturi ii dau un plus de energie, adica exact ce-i trebuie unui copil care are deja ardei iute in fund. Prin urmare seara la culcare stam cate o ora iar dimineata la 6:20 da desteptarea . Iar in restul zilei nu are stare deloc. Sper sa se obisnuiasca cu plusul asta de energie si sa revina la sentimente mai bune.
Miri, am uitat sa-ti zic despre dormitul pe jos: Emma de cand a inceput gradinita nu a mai vrut sa doarma in pat. L ainceput o adormeam pe jos pe o salteluta si apoi o mutam in pat cand era adormita, dar uneori se trezea si da-i scandal. I-am scos salteluta dar se dadea jos din pat si se culca pe locul in care fusese inainte salteau. Asa ca de vreo 6 luni i-am pus salteaua de la pat direct pe jos si nu mai are nici o problema. Am incercat sa o testez daca vrea pat si de fiecare data mi-a fost f clar ca nu, ca asa se simte ea bine. O sa astept sa mai creasca si sa vrea ea pat cu printese sau masini, trenuri(ce-o mai fi la moda atunci).

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eliza scuza-ma dar am ras cu lacrimi imaginandu-mi nazdravana cocheta hotarata sa se penseze :)))
Ma bucur ca ati dat de capat tusei.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI LAURA!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Laura
tuturor clopoteilor care si-au aniversat 2 anisori zilele acestea

Am ajuns si noi la zi cu pozele si filmuletele,clopoteii nostri sunt minunati

Eu nu am fost in stare de nimic zilele astea,ma doare rau piciorul stang,de abia calc pe el,si sunt foarte obosita,e o oboseala atat fizica cat si psihica.
Azi am fost la cumparaturi pt bebe,mai merg miercuri pt maruntisuri,vineri am programare la dr,si daca nu nasc pana atunci,sambata sau luni ma interneaza,eu totusi sper sa nu nasc,deoarece sotul meu e in Franta,macar sa fie acasa sa declare copilul sa pot pleca din spital....

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 37+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani, Laura! sa fii mereu vesela, proaspata si plina de optimism! sa-ti pastrezi simtul umorului toata viata si sa fii sanatoasa sa-ti cresti nepotii bine si frumos asa cum ii cresti pe frumosii tai copii, Dimi si Eleni! sa fii iubita si respectata, rasfatata si inconjurata numai de oameni buni si onesti! Multa fericire, bani si dragoste din plin!!!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

La multi ani draga noastra Laurici ! sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa , sa realizezi toate rezolutiile propuse si sa ramai la fel de vesela si optimista !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

eliza, cred ca ema are obiceiuld e la gradi. sacha doarme in pat de voiaj la chantal. dar nah.. daca altfel nus e poate, i-om pune o saltea in fata usii. dr a zis ca nu avem cum sa-l obisnuim pt ca are un feld e atacuri de panica s anu fie abandonat si vrea sa fie cu noi, chiar dcaa pica de somn. de aia merg ein pat la culcare da rpeste noapte face culcus cat mai aproape d enoi. cel mai bine e sa ne asiguram ca nus e raneste si va renunta in timp. cu trezitul dimineata... 5-6 e ora lui<, putem spera ca va deveni 6-7 cu ora de vara.

o sa incercam sa-i punem impreuna. vor trebi sa se obisnuiasca. in casa noua vor avea baia, dar va trebui sa-l invatam pe brunos a inchida usa la toaleta...

azi a fost o zi cand s-au aliniat planetele in zig-zag. am icneput-o cu vizita la medic, cu antibiotic pt urechi. am avut o ora de "terapie" cu chantal, am pove de toate cu ea, cum n-am facut in 4 ani de cand merg copiii la ea.

am avut intrevederea cu eventuala babysitter... cum nu e prin nici un organism recunoscut, ci e "la negru", i-am cerut copie dupa ID si dupa cazier. e blanda, soricica, or s-o manance micii pe paine, dar nah, e ca sa respiram sambata la cumparaturi si sa-i pregatim pt saptamana cu nasterea in cazul in care nu reusim sa-l convingem pe dr sa nasc in prima sapt de paste.

tot azi au venit in vizita niste potentiali cumparatori. mi-au placut. si mi-ar place sa le las casa. au un bebe de-o varsta cu sacha (nascut pe 7 ian) si un bebe2 de 2 luni, o minune de copil. s-au uitat peste tot si la toate. sunt interesati. au spus-o cu gura lor.dar asteapta s avada hartiile din dosar. certificate de conformitate si nu mai stiu ce. o eventuala vanzare ne-ar scoate din depresie...

p-orma a primit domnul sot un telefon de la servici... jale. deci sus jos toata ziua... si am uitat sa punem picaturi in urechile lui sacha. a... asta mai vroiam sa zic espre el si gata ca a fost foart einteresat din bb din maxicosi. si bruno s-a purtat foarte protector cu bebe, nu l-a lasat pe sacha sa-i bage degetele in ochi...

miutsa, nus tiu daca am mai spus-o dar sunteti amandoua niste frumoase!!!

stancutsa, unde e poza aia superba de cand ati iesit din spital? aia sepia cu sofia in brate? am cautat-o impresionata fiind de pozele aniversare dar n-am dat de ea. vroiam sa i-o arat neaparat sotului...

rlc.sandor, doamne c eputin mai este.... mama lui de sciatic car enu te lasa sa traiesti. dar se termina in curand. azi si eu am fost la cumparat bagaj. hainele sunt spalate si jumate calcate (doamne ce nervi am cand ma gandesc la femeia de servici). mi-am luat tampoane, burtiera pe dupa, pampersi si cosmetice pt minimoi:))) ce senzatie... in plus incepe sa mi se infunde nasul, de unde ii tot dau inainte cu... o sa vina maid evreme de vreme.

sunt franta:( cu sacha trezit la 4juma...si luat la noi in pat pana la 6 si la 6 juma bruno care tipa dupa maaaaaaaaaaaaaaaami, unde eeeeeeeeesti? uf!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Am ajuns sambata seara din Egipt (a fost super, ne-am bronzat) si acum sunt la sora mea care sta in Ciofliceni (pe langa Buc). O sa vin in Buc maine/poimaine la mall la Baneasa, cred, daca nu va mai fi vremea asta nebuna. Din pacate Thea a facut temperatura de dimi (38,3) desi nu am scos-o din casa ieri, ca sa-i fac usor trecerea de la +30 de grade la -5 grade Sper sa nu se agraveze si sa nu se repete si maine

tuturor clopoteilor care au facut 2 anisori, sa fiti cat mai fericiti si sa va bucurqti de tot ce-i bun si frumos in viata!
Stancutza sa ai parte doar de bucurii!
Lauriciule sa fii fericita si sa te bucuri de cei dragi!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura super vacanta, nici nu am stiut ca ati plecat. Sa ne pui poze.

Mary, niste idei pt. nume si de la mine... IRIS, THEODORA, RAISA, CELIA, KATERINA.

ALEXIA - petrecere 2 ani

Alexia la1 an si 11 luni

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput