La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250
Raspunsuri - Pagina 9
darene spune:
Buna dimineata !
La multi ani Matei !
La multi ani Laura_Dimitris !
Lala il admir pe pletosel pentru pasiunea si rabdarea pentru joculetele astea. E asa concentrat sa apuce cu penseta, apoi sa aseze elasticele pe cilindru.
Ceska are dreptate Miri - de "vina" e gradinita pentru comportarea buna la doctor. Ma intrebam eu de ce nu vrei un fratior/surioara pentru Benji - acum am vazut ca de fapt sotul nu vrea.
Miri sper ca moasa sa va indrume spre o solutie .
Elle ce vis nasol ai avut. Baietii sunt mai usor de tuns, intr-adevar. Oricum cred ca Eva o sa stea cumintica la tuns daca vine coafeza acasa.
Miutza am vazut 2 fete frumoase.Imi plac tare mult parul blond al Mayei si ochisorii albastri, iar bretonul e "trendy".
Laura_Dimitris sa dea D-zeu sa fii toata viata sanatoasa, iubita si norocoasa ca pana acum si a ti se indeplineasca toate planurile propuse!
Si eu eram ca Dimitris, nu salutam decat daca ma atentiona mama; eu eram mai rusinoasa, de aceea. Cu timpul o sa inceapa si el sa dea buna ziua singurel. Nu se gasesc in Romania chilotei din bumbac pe dinauntru si material impermeabil pe dinafara ca sa-i cumperi lui Eleni?
Pozele cu zapada sunt superbe, chair mi-e dor sa ma joc in zapada . Sa fiu sincera cand eram in Romania ma saturam si eu repede de frig, zapada, dar mai ales de gheata de pe jos. Asa ca va inteleg perfect.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
ceska777 spune:
Laura_D, la multi ani! Esti sotia si mama perfecta pentru ai tai, o sa fii precis si o soacra mult iubita, cea mai grozava bunica....merita aniversata o astfel de zi! Noi suntem aici si facem galerie...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
La multi ani fericiti si numai bucurii alaturi de cei dragi Laura!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
grati.ela spune:
clopoteilor de doi anisori Laura, Ralph, Daniel, Milan si Matei!!! Sa fiti sanatosi si fericiti macar 99 de ani de-acum inainte!
nemary spune:
La multi ani Matei !
La multi ani Laura_Dimitris !
Mari de Daria Maria(29.01.2008) 32+
Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui godzila Hai sa ma mai bag un pic in seama. Cumnata-mea a nascut o fetita superba martea trecuta uitati-o aici. Va urez un week-end excelent in continuare. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Sa va traiasca si sa se joace frumos alaturi de verii ei. cum o cheama?
La Irina nu ne-am gandit deloc, iar Diana este pe lista, mai ales ca am visat pe la inceputul sarcinii ca pe veregheta mea scria Mari, Iuli si Diana.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) 32+
Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
stancutza spune:
Mary, ma gandeam si eu la nume de bebelina...poate le-au mai zis fetele, dar uite cateva care imi plac mie: Antonia, Ana-Clara, Clara, Ilinca, Miruna, Miriam, Luiza .Poate te inspira :-) . Diana e un nume destul de norocos zic eu, dar nu e de sfant si atunci trebuie ales cu grija al doilea prenume, e totusi bine ca micutii sa aiba si un patron sfant.
Laura, sa ai parte de o viata minunata, sa intineresti prin copiii tai minunati, de la un an la altul, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii! Eu zic ca, daca macar o parte din energia pozitiva si bunatatea pe care le imparti in jur se rasfrang si asupra vietii tale, vei fi fericita mereu! La Multi Ani!
La Multi Ani! si pt sarbatoritii zilelor acestea: Laura, Ralph, Daniel, Milan si Matei!! sa cresteti fericiti si lipsiti de griji, sa va bucurati mereu parintii!
madalina28 spune:
La Multi Ani puilor sabatoriti zilele acestea Laura, Ralph, Daniel, Milan si Matei!
La Multi Ani Laura!Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de piticutii tai, de sot si de toti apropiatii care te iubesc!
Am vazut o gramada de poze cu pici minunati Milan&Sacha doi frumosi alaturi de mamica lor, Maya blondina tunsulici, nepotica Verei, Sofiuca cea frumoasa si deosebita, Eleni la party care dormea, Tudorash cu surioara cea frumoasa Ozi.
Am avut si noi petecerea de 2ani sambata a fost f frumos zise cioara, copii s-au distrat de numa si au fost cu totii atenti la teatul de papusi au stat foarte linistiti cu toate ca media de varsta a fost 1,5-4ani, poze inca nu am cine stie ce o sa intru in posesia lor in curand.
ramonab spune:
LA MULTI ANI LAURA, SA ITI DEA DUMNEZEU SANATATE MULTA SI O VIATA PERFECTa, SA II AI PE CEI DRAGI ALATURI TOATA VIATA TA!!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
kalosalina spune:
LA MULTI ANI LAURICI!
Sa ne traiesti, sa fi mereu fericita si vesela cum te stim, si multi ani fericiti alaturi de frumoasa ta familie. Felicitari pt realizarile de pana acum si tine-o tot asa!
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria