La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Imi tot vine sa aberez pe aici ...
Deci, maine fac venerabila varsta de 37 de ani
Nu ma emotioneaza deloc ziua mea. In copilarie, pentru ca sora-mea este nascuta pe 25 ianuarie, zilele noastre de nastere ( a mea si a ei ) ni le sarbatoarea mama pe 25 ianuarie. lege!
atunci primeam un cadou, atunci erau invitatii copii- prieteni de-ai sora-mii . atunci dadea mama o mica petrecere. cand venea si 8 februarie... trecea repede cu un simplu la multi ani
mai tarziu... am avut cateva tentative de sarbatorit ziua mea dar dat fiind anotimpul de afara... erau mai degraba sarbatori in familie cu parinti si sora
acum, de 2 ani de cand s-a nascut fii-mea pe 5 februarie... pai niciun chef nu mai am sa ma sarbatoresc pe mine la 2 zile practic dupa printesa mea...
deci, ziua de maine imi trezeste mai degraba intrebari retrospective, planuri pentru viitor...

fac 37 de ani si cea mai mare realizare a mea sunt cei 2 copii minunati pe care mi i-a trimis in bunatatea Lui nemarginita Dumnezeu ...

tot la capitolul realizari pot trece si munca mea care-mi place la nebunie chiar si atunci cand este asa de multa incat ma tine departe de forumul meu si zuzele mele

la capitolul "daruri" pana la 37 de ani pot spune ca un dar frumos ( nu perfect insa ) este sotul meu! si-i multumesc lui Dumnezeu si pentru el. si ii multumesc si sotului ca ma suporta, ca-mi suporta toanele si mutrele ca d'aia ii fac si eu partie ca sa aiba unde sa-si bage masina....

la capitolul "noroc" in viata... pai am un mare noroco de prietene/sora care ma iubesc, care ma inteleg, care ma iarta cand uit ce promit, cand intarzi, cand mai uit ca este ziua uneia dintre ele etc... pentru ca rar mi-a fost sa intalnesc o persoana mai ametita, mai aeriana ca mine maaare noroc pe mine sa-mi gasesc prietene/prieteni in conditiile astea!

planuri:
- sa ma las de fumat!!!!!
asta este cel mai greu plan pecare mi l-am propus vreodata....
asta inseamna si sa nu mai imi aprind vreo tigara darsi sa nu substituiesc tigara cu dulciuri si mancare
- vreau ca timpul dedicat fumatului de pana acum sa-l petrec cu copiii mei cand sunt acasa.
- o sa ma apuc sa dansez si sa facem gimnastica ramona de idee si sa ma asez la masa si sa pun in aplicare ( sau macar sa incerc!) cate-o activitate furata de la lalaD
- vreau ca de banii pe care-i dadeam pe tigari sa merg in fiecare luna sa-mi iau ceva frumos de imbracat

singura problema care maroade este de fapt vorba aia ca intodeauna suma viciilor trebuie sa ramana constanta... daca pierd fumatul ca viciu ce alt viciu voi dobandi ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

In primul rand vreau sa iti urez o zi de nastere minunata, plina de fericire si de tot ce iti doresti !!!
In al doilea rand ai un bilant de realizari absolut minunat si incantator, felicitari draga mea !

In al treilea rand ma simt absolut onorata sa ma aflu acolo pe "to do list " fie ca si inspiratie, saru'mana

In al patrulea rand , Bogdan are peste 9 ani si abia de curand ( de vreun an ) a inceput sa salute vecinii si cunoscutii neimboldit , de invatat l-am invatat insa motivul pentru care nu o facea l-am aflat de curand : i se parea absolut stupid, ii ramaneau cuvintele in gat cand trebuia sa salute asa la comanda persoane care in mod normal nu le cunostea la modul personal ci doar asa "trecator".

In al cincilea rand : ai incercat sa ii pui piticei pampers gen chilot, poate o stimuleaza in a sta cu el si a il da jos la wc ?

Te pup, cu mult drag .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Cu riscul sa-mi iau niste rosii de la LauraD si Hellen, eu m-am bucurat de 1h juma'te - si as mai fi stat, dar si-a udat buburuza 'mututile' - de dat la zapada/tras sanie/tavalit in zapada cu copilul.

Recunosc, ca am am dat 4 persoane (noi si vecinii) si dupa 15' era la fel, dar am dat; o sa vedem noi maine, dak mai scoate vre-unul masina din curte.

Dar, m-am bucurat si am retrait copilaria cand faceam derdelus (pe strada, la bunica'mea) sau lant de saniute si ne tragea o masina... ehei...

Acum,

Am admirat doua printeze Elenei si Sofia: minunate si o bulina mica - nepotica Verei.

L-am admirat si pe gimnastul-bucatar Razvi - delicios!

Si cele doua blondine: Maya si mami.

Am vazut ce dexteritate are Andrei - se vede ca are rabdarea 'lucrata'; Adela dak ar fi fost prin preajma, ar fi imprastiat in secunda doi, pufuletii aia colorati.
Jos palaria Lala pt ce faci cu picii - sunt convinsa ca si cu Bogdan ai activitati specifice.

O intrebare: am vazut in pozele voaste un domino din lemn cu animale (de facut perechi); de unde il ai? saru'mana.

Am citit ce-a visat Helene - mi s-a zbarlit paru' pe mine; nu stiu dak vi se intampla, dar eu, care inainte nu prea tineam minte ce visez, acum retin tot felul de vise idioate si toate cu Adela.

LauraD, excelent bilatul!

Cat depre 'pb' lui Dimi, bine ca nu raspunde; eu, desi si mama si bunica'mea (mai ales ea) imi spuneau clar ca trebuie sa salut vecinii, eu aveam 'preferinte' iar celor care ma apostrofau le dadeam replica: " n-am facut cunostinta"

Asa ca, dak nu-i place baiatului, ghinionul ei (este mai in varsta? dak da, nu cred ca va beneficia prea curabd de vre-un salut).

Iar cu Eleni, mai eu zic ca e de bine; mama se chinuie cu Adela s-o invete la olita si ii spune 'cand vrei sa faci pipi, imi spui' si fi-mea 'nu, nu, am pepet (pempers)'.

Cred ca pana in cls I o sa poarte pampers si ... suzeta - nu adoarme decta cu suzeta (chiar dak odata adormita si-o scoate).

Ceska, am citit ca lucrurile merg cu mansarda/inchiriatul; Doamne-ajuta!

Am luat o parte din analize: sumarul de urina e ok, Ca este putin peste limita max, hemoglobina si hemtocrit e ok, insa Fier este 'low' - sub limita min si creatinina (tre' s-o intreb pe pediatra ce-i asta) este 'high' - peste lim max.

Maine duc a 3-a proba de kk si probabil miercuri o sa am rezultatul de la copro (sper sa n-apara vre-o belea pe-acolo).

Maine seara ne ducem la teatru: "Divortul de aur" cu Tamara Buciuceanu si ... n-am retinut numele actoru;ui (piesa cu 2 actori).
Abia astept! (chiar dak o las pe bulina cu mama ) (Park as fi stat in padure, asa ma bucur ... adik, chiar am stat).

Si,

LA MULTI ANI, MILAN!
Multe bucurii, alaturi de minunata ta, familie!

Gata, ca m-am intins ca o placita si am vorbit depre mine/noi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

ginette , si noi ne-am bucurat de zapada acum cateva zile si am mai fi stat...

Laura, felicitari pt bilant! sa vezi cate vei mai adauga pe masura ce trece timpul sa ai o zi minunata maine!
multumim pt aprecieri

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Rox domino-ul ala e de la Casa Retro
Miutza am vazut o blondina superba cu o mamica pe masura

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Elle,
sa nu te superi -groaznic cosmarul!- dar eu nu m-am putut abtine sa nu "vad" cum te urmareste "greutatea" Annei si in vis.
Bine ca ati stat acasa precis a fost fun si asa...

Laura_D,
spaghetti-le sotului le-am dres pentru mine si B cu un sos bolognese cu carne, el prefera numai cu sos simplu de rosii si oregano, cu parmesan peste si normal -daca am alte mofturi- trebuie sa le execut eu insami. Dar a fost bine....
15.000,-nu e rau dar incepe sa ma roada indoieli: de ce vrea sa scape cu orice pret de apartament si incep sa suspectez "defecte". I-am si zis sotului ca ne uitam prin toate colturile...rasare piticul cum ca ar fi mucegai intr-un colt...
Oricum maine il sun si ii spun ca vreau sa vad niscai documente etc si apoi vb cu banca, vedem ce iese.

Miutza,
foarte sic Maya cu betonul! Parca-i cu intentie!

Ramo,
n-am reusit nici ieri sa vad filmele cu Razvi nici azi.Nu stiu de ce nu am acces la ele cand am timp eu.

Chiar ma intreb si eu ce mai face Ven? Cum o fi iarna la ei?

Si aici s-a racit azi, sper insa ca zapada sa ramana la voi. Eu am zambile in glastra, astept sa infloreasca in trei culori....

Ginette,
eu sunt prin definite o entuziasta cand vine vorba de zapada, nu e niciodata destula pentru mine....acu insa am chef de primavara.

Azi a venit un prieten al sotului (din cei familisti) cu sotia si fetita si cred ca B ar fi si el un fratior mai mare ffffff bun. I-a adus o remorca de la cuburile lego sa o puna mamica in ea si sa o traga el prin casa....apoi a priceput ca e prea mica la 6,5luni (ii spunea hai sa te joci cu mine si i-am explicat ca ea inca nu merge) si i-a adus scaunelul lui, ii aducea jucarii, s-a asezat in scoica ei si se balansa, a mangaiat-o pe cap.
Pe sot nu l-a induplecat, eu insa il vad foarte bine ca frate mai mare-chiar de surioara!
Acum gaza doarme, dl sot e la socru sa bea intre barbati o bere si eu merg sa vaz ce "curge" pe ecran la tv...
Noapte buna!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lauraD: ai un bilant mai mult decat pozitiv la ceas aniversar! si numai pentru asta si trebuie sa sarbatoresti! ziua d enastere e cea mai importanta zi a unui om, singura care nu e de impartit sau de neimpartit! e a ta! bucura-te egoist de ea! esti cea mai extraordinara fiinta d epe pamant pentru ca in ziua X, la ora Y, in anul z, sub stralucirea ocrotitoare a stelutei tale, te-ai nascut tu! si nu altcineva! si daca ai ales sa te nasti in ziua respectiva, in familia ta, e pentru ca ai stiut si tu, la fel cum stiu comorile tale acum, ca acolo avea sa-ti fie cel mai bine! deci... bucura-te, esti o fiinta deosebita, car emerita tot ceea ce i se ofera in viata! si tot nu esti rasplatita indeajuns pentru generozitatea ta!

si de 8 februarie, sa te bucuri! asa cum o fac copiii! muuuuuuuuuuuuuuuuuuah! si "la multi ani", multi de-acum incolo, in care sa ne fii aproape si in care sa-ti propui sa realizezi cat mai multe! muuuuuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura esti o fericita! Stii ca avem ceva pct comune??? avem pereche, ne-am cunoscut sotii in disco, avem bebe2 la 35 de ani, ne iubim si ne iubesc soacrele, suntem soferite, suntem happy la serviciu, ne place munca noastra....dar, nah! tu esti mai tinerica si mai slaba... sa fii in continuare iubita, apreciata, vesela, sa faci torturi gustoase la zilele copiilor tai pana la 99 de ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Lala, multumim
Ceska, a fost cu intentie bretonul asimetric! am vrut sa fie mai sic
cat priveste casa, asa e mereu, daca e prea scump, nu ne convine, daca e prea ieftin, sigur e o problema e bine totusi sa verifici tot si sa-ti trimiti piticii in concediu

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LAURICI

La multi ani, iubita si scumpa! Sa fii sanatoasa, bucuroasa si fericita alaturi de cele doua minuni ale tale, de sotiorul drag, de cei dragi!

ce bilant grozav ai la 37 de ani. cel mai important, cei doi puiuti superbi si sanatosi, sotiorul grozav, jobul, familia si prietenii minunati! sa te bucuri de ei, sa te iubeasca si aprecieze pentru ca esti o mama, sotie, fiica, sora, prietena extraordinara, cu un suflet mare si generos, o fire iubitoare si care imediat sare in ajutorul celui aflat la nevoie!

eu te pup cu drag si te imbratisez si iti doresc sa ai parte numai de zile minunate!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

poate va intrebati ce caut la ora asta pe aici .. anna nu are somn, s-a trezit urland .. nu stiu ce sa-i mai fac .. in cele din urma, a adus sotul in dormitor leaganul si am pus-o acolo ...

miutza doua frumoase sunteti voi! si ce tunsoare chic i-ai facut mayei!

laurici nu stiu ce sa-ti spun despre dimi dar tin minte cand eram mica ce ma inghiontea mama sa salut si eu nu aveam niciun chef .. lasa-l in pace. cred ca dupa ce va merge la scoala, va incepe sa salute. cat despre eleni .. uf, sa se ia de mana cu eva .. tipa sa nu-i pun pampers si apoi fuge si face pipi pe unde apuca .. i-am pus si chilotel in speranta ii place mai mult .. as, no way ..

roxanici asa imi place si mie dar cand vad cum NU se circula, cand vad masina blocata sub sute de kg de zapada, imi vine sa urlu la luna .. distractie placuta maine la teatru!

ceska ai dreptate .. desi dr mi-a spus ca daca papa numai san e ok, eu tot am un cui ..

miri ce frumos si din suflet i-ai scris laurei!

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput