La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici uff si eu o iau razna cu atata zapada .. m-am saturat! vreau primavara si frumos afara!!

sotzu a iesit la dat zapada de pe strada .. daca ar iesi toti care au masini, ar fi bine. noi stam pe o straduta secundara si niciodata nu s-a dezapezit .. el a dat zapada de pe strada din dreptul masinilor noastre dar ce folos daca la 2 pasi mai incolo e stratul de juma de metru ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

multumesc mult tutoror pentru aprecierile la adresa printesei mele !!! am citi toate laudele si marturisesc ca mi-au mers la suflet!

ma duc sa ma bag in pat langa eleni si ii cedez locul la "pupitru" barbatului

am o dispozitie... despre vremea de afara...

nu mai pot , nu mai vreau iarna, nu mai vreau zapada....
ven? tu unde esti ? te-ai mutat deja intr-o tara mai calda???
nu vreau vacanta! vreau sosele curate sa pot circula!
astazi dimineata am dezapezit 30 de minute la locul de parcare a lui grbata-meu ca venea de la serviciu si nu avea unde sa parcheze...
si acum nici nu zici ca am lucrat la zapada...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

O, da cunsc sentimentul. Am facut carare in curte, am curatat masina si e ca inainte. Nu mai suport iarna! Niciodata nu am fost un fan dedicat, acum chiar ca mi s-a urat.

Merci pt vzionarea Irinei si pt cuvintele frumoase. Si eu sunt moarta dupa astia mici. Am 2 prietene bune ca si cum mi-ar fi surori. Una are un baietel de 5 luni si cand ne intalnim stau numai cu el in brate spre bucuria prietenei, iar una sta sa nasca o fetita pe care o voi nasi. Abia astept. Imi place mult moaca lor de inocenti si mirosul desprins din rai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

In Bucuresti din cauza de viscol si nameti au amanat inceperea scolii pentru marti
Am castigat o zi de vacanta

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Aha, acum m-am prins de unde ai ideile minunate pt activitati. Esti profa Ce fel de profa, daca nu sunt indiscreta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:

In Bucuresti din cauza de viscol si nameti au amanat inceperea scolii pentru marti

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Aha, acum m-am prins de unde ai ideile minunate pt activitati. Esti profa Ce fel de profa, daca nu sunt indiscreta?

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

Nu mami, nu-s profa sunt jurist
Ma bucuram ca nu trebuie sa ma car prin nameti cu Bogdan la si de la scoala
Ideile le am din ce am citit despre educatia montessori

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Citat:

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Nu mami, nu-s profa sunt jurist
Ma bucuram ca nu trebuie sa ma car prin nameti cu Bogdan la si de la scoala
Ideile le am din ce am citit despre educatia montessori

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Am inteles, n-am nimerit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Laura
ai fost haioasa cu povestea ta vis-a-vis de talentul sotului tau de a te calca hihi :))
avem cateva poze noi aici http://miutza.blogspot.com/ si mai facem, mai punem...

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

Laura
ai fost haioasa cu povestea ta vis-a-vis de talentul sotului tau de a te calca hihi :))
avem cateva poze noi aici http://miutza.blogspot.com/ si mai facem, mai punem...

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu raza mea de soare
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Doamne, frumoase mai sunteti amandoua...
si ii sta tare bine cu bretonul asimetric.
De fapt, este asa de frumoasa ca i-ar sta bine si rasa in cap pe o parte si cu par lung in cealalta parte ( tunsoarea asta nu mi-am imaginat-o eu acum... chiar mi-amintesc ca asa era tunsa intr-o vreme anna visi!)

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Imi tot vine sa aberez pe aici ...
Deci, maine fac venerabila varsta de 37 de ani
Nu ma emotioneaza deloc ziua mea. In copilarie, pentru ca sora-mea este nascuta pe 25 ianuarie, zilele noastre de nastere ( a mea si a ei ) ni le sarbatoarea mama pe 25 ianuarie. lege!
atunci primeam un cadou, atunci erau invitatii copii- prieteni de-ai sora-mii . atunci dadea mama o mica petrecere. cand venea si 8 februarie... trecea repede cu un simplu la multi ani
mai tarziu... am avut cateva tentative de sarbatorit ziua mea dar dat fiind anotimpul de afara... erau mai degraba sarbatori in familie cu parinti si sora
acum, de 2 ani de cand s-a nascut fii-mea pe 5 februarie... pai niciun chef nu mai am sa ma sarbatoresc pe mine la 2 zile practic dupa printesa mea...
deci, ziua de maine imi trezeste mai degraba intrebari retrospective, planuri pentru viitor...

fac 37 de ani si cea mai mare realizare a mea sunt cei 2 copii minunati pe care mi i-a trimis in bunatatea Lui nemarginita Dumnezeu ...

tot la capitolul realizari pot trece si munca mea care-mi place la nebunie chiar si atunci cand este asa de multa incat ma tine departe de forumul meu si zuzele mele

la capitolul "daruri" pana la 37 de ani pot spune ca un dar frumos ( nu perfect insa ) este sotul meu! si-i multumesc lui Dumnezeu si pentru el. si ii multumesc si sotului ca ma suporta, ca-mi suporta toanele si mutrele ca d'aia ii fac si eu partie ca sa aiba unde sa-si bage masina....

la capitolul "noroc" in viata... pai am un mare noroco de prietene/sora care ma iubesc, care ma inteleg, care ma iarta cand uit ce promit, cand intarzi, cand mai uit ca este ziua uneia dintre ele etc... pentru ca rar mi-a fost sa intalnesc o persoana mai ametita, mai aeriana ca mine maaare noroc pe mine sa-mi gasesc prietene/prieteni in conditiile astea!

planuri:
- sa ma las de fumat!!!!!
asta este cel mai greu plan pecare mi l-am propus vreodata....
asta inseamna si sa nu mai imi aprind vreo tigara darsi sa nu substituiesc tigara cu dulciuri si mancare
- vreau ca timpul dedicat fumatului de pana acum sa-l petrec cu copiii mei cand sunt acasa.
- o sa ma apuc sa dansez si sa facem gimnastica ramona de idee si sa ma asez la masa si sa pun in aplicare ( sau macar sa incerc!) cate-o activitate furata de la lalaD
- vreau ca de banii pe care-i dadeam pe tigari sa merg in fiecare luna sa-mi iau ceva frumos de imbracat

singura problema care maroade este de fapt vorba aia ca intodeauna suma viciilor trebuie sa ramana constanta... daca pierd fumatul ca viciu ce alt viciu voi dobandi ?

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

si concret si ontopic de data aceasta....
am cu fiecare copil cateo problema:

dimitris mai are putin si face 7 ani si nu este in stare sapuna "buna ziua" nici cand sunt pe faza si-l atentionez cu o clipa inainte sa ne intalnim cu vreun cunoscut...
este a doua oara cand o vecina de pe scara ii atrage atentia dupa ce trece de ea fara sa o salute...
astazi a fost singurel afara si eu am iesit in cadrul usii sa-l astept sa intre in casa. am auzit vocea vecinei pe care el a depasit-o pe scari pe la et. 1 ca se intreba singura cine ste copilul acesta care nu saluta..." tu esti dimitris ?" hmmmmmm
ma face de ras si nu stiu in cate feluri nu i-am explicat pana acum ca este frumos, politicos, semn de buna crestere sa salute cunoscutii....

iar eleni...
de vreo saptamana nu vrea neam sa mai stea cu pampersul pe ea...
problema este ca face pipi/kk pe ea...
m-am saturat sa tot o schimb de pantaloni, dresuri. ciorapi... am cosul de rufe plin desi joi am spalat toate rufele murdare din casa...
eu ii pun pampersul iar ea se piteste de mine, si-l da jos si apoi ma trezesc dupa o vreme ca vine mergand cracanata si cu pantaloni uzi

si totusi sa aberez putin si sa ma vait in continuare va mai pun niste fotografii cu zapada de afara...
eu una, sa fiu in locul vostru, nu m-as uita la ele...
poate fetele care stau undeva unde nu-i zapada acum....
darene saraca sa aprecieze fotografiile
http://community.webshots.com/album/576650143AlnUQt

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lauraD, daca ar fi dupa jeremy, as bea benzina, as linge vopsea, mi-as face caramele din detergentii de vase si sirop de tuse din solutia de spalat pe jos, deci o galeata de vopsea nu-mii strica. ba mai bine, e eficienta pt glicemii ca tre s ama misc ca s-o intind pe pereti:)))deci, de la el, am unda verde. barbac-miu e mai reticent:) dar se da el pe brazda. faza nasoala e, ca as face maine, dar vine un potential client maine... si desi se usca repede, mi-e sanu arate a spoiala.

godzila, burtoiu e mare orishicum... imi sta in drum si fac pe mine literalmente daca e sa ma misc. nuc red ca e cazul sa ma mai agit cu mutarea gravida fiind pt ca semnarea se face pe 4 martie si pana sa ne transferam efectiv... mai dureaz apt ca trebuie s ane punem balustrada, sa daramam un zid si eventual... sa mai trag o "pictura" pe pereti:)))

ashea, cu sacha.. si dormitul lui pe jos... sa fims eriosi, cine sunt eus a zic ca nu e bine sa doarma asa. ok, nu e conform normelor, dar e aceeasi chestie ca si cand erau mici si dormeau de-a curmezisul in pat. s-apoi daca ar dormi in cap sau cu capul ataranand? ar fi cam aceeasi treaba.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput