Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna fetili,

teapa .. ce zapacit e barbatu' asta al meu .. invitatia la film e ptr sambata viitoare .. si ce m-am mai pregatit ..

intru mai tarziu.

va pup si mi=e tare dor de voi!

lilisor si o

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Super tare faza..Se mai intamplå si la case mai mari..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nela tu chiar vrei sa ma faci sa bocesc?? ce melodie superba si cat de adevarata ..

eu cu mama ma inteleg foarte bine, ne mai certam noi dar trece. mergem la cumparaturi, vorbim etc. parintii mei sunt genul afectuos si iubaret, am crescut in pupaturile si alintaturile lor, insa .. nu ne-au spus niciodata te iubesc ... la mine nu trece o zi fara sa le spun fetelor ca le iubesc si mor de drag cand evuta ma ia de gat si imi spune .. "te ubec, mami" .. mi se topeste inima instant .. nu se compara cu nimic pe lumea asta, ce fericire si ce bucurie imi umplu sufletul .. ma simt coplesita de iubire si parca am o stare asa dulceaga in tot corpul ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Mai, dar aveti un ritm, ceva de speriat!!!!

Multumesc mult de primire, mi-era tare voi de voi . Nu am reusit sa adaug pozele pe net inca, mai trebuie sa le procesez, dar vin cu bonus , ca maine plecam in vacanta pt 1 sapt si am sa incerc sa pun poze si de pe plaja cu cel mai alb nisip din lume!!! Imi pare tare rau ca nu prea am apucat sa intru; a fost si din cauza ca dupa plecarea musafirilor a trebuit sa incep sa strang oalele sparte, sa zic asa. Adica refacerea rutinei, odihna (la asta inca sunt restanta rau), scaparea de obiceiuri nesanatoase (gen lovirea fratelui mai mic)... Eram cam demoralizata pe tema asta si nu am vrut sa va incarc si pe voi cu chestii de-ale celor de 2 ani, cand aveti voi alte stresuri cu diversificarea, deplasarile nemotorizate, gadgeturi...

Apropos de asta, Lutoniana, sa stapaniti si folositi sanatosi storcatorul, abia astept sa citesc impresii. Doar sa nu scapi de pulpa a ceea ce storci,c a acolo e esentialul! Si nu te stresa in plus acum cand ti-ai facut un plan. Atata timp cat studiezi, te informezi si iei in calcul situatia personala si individuala a pruncului, iei decizia care consideri ca ti/vi se potriveste. Ideea e sa fii maleabila: nu functiomeaza dupa asteptari, schimbi la alta solutie si mergi mai departe@ Si incerci alimentul neagreat peste 2-3 sapt. gogosharelu' cel dulce si pe mamica lui cea hotarata!

Nela, offf, cuscra draga, ce dor mi-e sa o vad din nou pe Ana margelata si felicitari pt "depuneri". Si ce pofta am sa stau sa te citesc . Dar o sa le fac eu si pe astea, pe indelete, intr-o zi cu ploaie :) Noi suntem tot la categoria "suplu": azi l-am cantarit pe Adam si are 5.8kg la 4 luni. Dar e in grafic, desi e mai slabuc (deh, seamana cu daddy ). Mi-e cam ciuda ca al meu cantar nu e foarte exact, adica arata valori diferite, chiar daca te urci pe el de mai multe ori. Dar azi am gasit un cantar de bb la o farmacie si cred ca o sa ma duc acolo sa il cantaresc mai des. Iar peste 2 sapt avem control plus vaccin si o sa vad atunci ce mai zice doctora. Sa-i spui lui Ana cea scumpa ca Adam e cuminte si o pupam cu drag .

Kawaichan, muah, muah si de la noi catre voi . Ohhh, cat de bine te inteleg cu dormitul cu bb in masina. Asa pateam si eu cu Lisa. Si dormea asa de putin in timpul zilei, incat eram fericita oriunde si oricum adormea, Si eu eram asa de varza, ca picoteam precum un cap, oriunde ma nimeream :P Am noroc ca Adam e putin diferit la capitolul asta si mai are zile cand doarme mai mult de 1/2h pe tura de somn. Cat despre entertainment, folosesc cam aceleasi idei ca si la Lisa: jucarii de plush cu zornaieli, jucarii educative, cica (gen elefant cu urechi cu punga, oglinda in talpa, multicolor, albina prinsa cu arici de elefant, plus o pasare cu atasata cu magnet), gym (ca sa il las pe podea si e fericit sa cerceteze si sa umble dupa jucariile agatate, dupa cele pe care i le pun pe langa el), carti de material (tot asa, cu diverse surprize: sunatoare, zornaitoare, agatate etc - un deliciu, ca ajung, invariabil, la molfait si tare bune mai sunt, si sigure!), muzica (adora Andre Rieu, ii canta si tata cu vioara, ii place sa ii cant si eu si sta nemiscat, abia sufla), in carut dar cu miscare si musai cu jucarie pt hipnotizat. Dar, dupa cum vezi, nici una din activitatile astea nu imi permite sa ma odihnesc, sa recuperez din somn. Si daca mi-ar permite, tot nu s-ar putea, pt ca timpul ala il petrec cu Lisa, incercand sa nu o las nici pe ea de izbeliste, ca si ea are mare nevoie de mine, poate mai mare... Asa a fost si la LIsa si m-am consolat cu gandul ca asta e, poate candva, undeva voi apuca sa recuperez. Dar cred ca m-am obisnuit si faptul ca am tras cu dintii sa le respect programul pe care si l-au facut si am fost consecventa ma ajuta sa am o rutina clara de urmat, pot sa planific una-alta si am niste copii multumiti. Per total . Daca gasesti tu niste metode mai eficiente, te rog sa imi dai de stire. Daca nu, te primesc cu drag in clubul celor care supravietuiesc asa .

Dana15, faza cu "mie de ce nu imi trece prin cap?" e absolut normala. Pai tu crezi ca MIE mi-a trecut??? Am vazut si eu la altii cand am venit in Oz. Si ma miram ce le-a apucat sa isi acopere in halul ala copii, cand e asa frumos si placut afara . Apoi am inteles, in prima secunda cand am scos-o pe Lisa afara in curte si s-a oprit din respirat si s-a pus pe urlat fara voce pana la innegrire cand a adiat-o putin vantul! Apoi mai erau neoanele din mol, soarele/lumina puternice afara, peisajul ce distragea atentia etc Asa am invatat si eu, incercand sa fac sa ii fie mai bine copilului, punandu-ma in locul ei si cautand solutii de confort ;) Musai sa faceti poze la intalneala, sa vad si eu

Monique, pup fetele . Rutina e buna, daaaa...

Danangie, tare rau imi pare ca aveti si voi meciuri in care ala mic pierde. La tine e si mai dificil, ca Alessio e si mic inca si nu pricepe asa de multe. Cred ca, de fapt, nevoe pe noi, atentia noastra si asa stiu sigur ca o au! La noi e munca multa pe tema asta si mi-e graza de drumul de vacanta, ca vom conduce cateva sute de km si scaunele copiilor sunt unul langa altul in spate si tare mi-e ca iar il ia Lisa la capaciy pe Adam :(

Mary, nu zic ca marul crud nu e bun, ba e sanatos si bun, doar ca la unii provoaca aciditate si iritatii in zona scutecului. Marul copt sau aburit (se face muuult mai rapid!) e de preferat daca bb are probleme cu stomacelul sau cu funduletul dupa portia de mar. Desi ei trebuie sa se adapteze la lumea asta, e mai bine sa o faca treptat si sa incerce lucruri care sa nu le provoace probleme. E asa de important pt ei, mai ales ca intra in joc si factorul genetic, care nu ppoate fi controlat. Si atunci sa controlam ceea ce putem .

Cristina_ana, efectiv nu am apucat nici sa zic 2 vorbe, mereu eram in urma cu 3-4 capitole, terminati 1/noapte si nu prea pot recupera asa cum trebuie. Cand sa apuc sa scriu ceva, ba se trezeste unul din copii, ba e ora de masa, ba apare Lisa acasa etc etc la infinit! Felicitari pt sterilet, sa iti ajute cum trebuie!

Si iar sunt in urma cu vreo 2 capitole . Dar am reusit sa vad poze, multe poze , ca nici nu mai stiu cine si de ce ;) WOW, ce copilutzi superi avem la noi!!! Si ce au mai crecut! Cine credea ca botzul cel mic cu mutra de batranel va ajunge asa de sugubatz, de alert, de energic si va aduce atata bucurie in casa si viata noastra?!?

Si acum ma retrag la somn, ca maine e o zi lunga. Sa-mi tineti pumnii sa am vreme buna, ca aici ploua de rupe de vreo 2 zile!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

asa radeti de mine ca si mie imi venea sa rad .. si mi-a spus sotu' pe la 11 .. m-am trezit sa ma duc cu noaptea in cap la manechiura, sa-mi calc o bluza ..

si dupa ce ca mi-a tras teapa sotu', cred ca-mi trage si mama .. am vb mai devreme sa vina sa mergem in mall ca au super reduceri la hainute de copilasi si vad ca nu mai da niciun semn ..

iara s-a pus pe nins .. si maine trebuia sa mergem la niste prieteni care au casa langa bucuresti la un gratar si mancarica arabeasca .. sa vedem cum e vremea.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Adimercedes, vacanta placuta si relaxanta!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

am citit cu multa atentie povestile voastre despre mamicile fiecareia.fiecare primestevirtual.
da imi trecu o intrebare prin minte-eu vreau sa ii ofer copilului atentia mea,afectiunea,intelegea,rabdarea,banii,timpul,creativitatea,tot ce am eu mai bun.daca spiritual si mental pot,dar nu pot fizic?adica uitati cum am fost bolnavioara.daca se repeta.sau omul se imbolnaveste mai rau si nu poate?sau nu am bani efectiv. pentru casa noua,pentru plimbari si minare poate super.ca pe vremea parintilor erau CAR.erau colegi de serviciu amabili.erau vecini amabili.acum societatea s-a schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

buna dupamiaza fetele!

Monica, legat de cioco…sper sa fie ultimu post al meu (adica raspund la orice intrebare dar nu mai vin eu cu lamuriri ca nu vreau sa fie obositoare faza )….nu stiu de ce iese carmel..banuiesc ca din cauza zaharului…mie mi-a iesit un pic asa cand am folosit zahar brun…..altfel e tare si se taie chiar si aia cu fructoza..la care nu am mai avut spor dupa postmul Mariei; Manga, multumim pentru informatia despre fructoza…retinusem asta de la tine inca din sarcina insa nu mai stiam exact de ce, acu am si citit…..insa tentatia a fost mare si mai aveam o cutie… m-am hotarat..la dulciuri la tot bag miere…iese, bine! nu,incerc altceva..checul cu miere si faina integrala la microunde a iesit f bun...

Selen Ebru e scumpa foc foc foc! si para cum zici tati nostru cand ne jucam!

Cuscra draga, suntem bine, multumim ca te -ai gandit la noi! A venit buni de tati la noi si desi in teorie am avut mai mult timp, in practica am alergat sa mai rezolv una alta, am iesit afara...a fost bine insa m-a scos si din ritm...o parte din ritmul meu fiind voi...

Moni sunt o mama rea, rea rea...d-aia ma rabda inima sa o las 5 zile fara caca! Iti dai seama ca i -am dat sirop lass baby, duphalact, suc de pere, ce am fost sfatuita de medic mai putin supozitor, asta pentru ca am eu un fix cu supozitor si pentru ca si el a zis no way...in ultima instanta am apelat la el..useless si am reusit cu termometru un picut si apoi singurica!

trimit si revin ca am o multime de zis si amvazut poze de vis!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ellenuta am crezut ca nu citesc bine. E lasa ca se poate intampla oricui. Si noi aveam intalnire cu nasul nostru intr-o miercuri la unirii, l-am asteptat o jumatate si cand am sunat a reiesit ca incurcase omul zilele. Ce vrei de la oboseala

Mergi la inceput

andra si cristina poate nu mai apuc sa zic sau poate uit .. crestinare frumoasa maine si printese cuminti la baita sfanta! petrecere frumoasa!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

anadomnica hehe .. stai la rand .. si eu m-am indragostit de ochisorii lui david alias gogo! nu stiu ce sa zic cu papa fetei .. anna nu a facut niciodata asa pauza.

clau superbe printesele! ce de jucarii a imprastiat alessiuta, sigur eva ar zice ca a facut .. prapad ..

hai ca ma apucasem de recuperat si a inceput anna sa tipe .. uff

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput