Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Nela bulbi de nuferi?? Si cum ii pui?? Nu ma ajuta imaginatia pe ziua de azi Eu mi-s topita dupa flori dar nu prea ma pricep cum sa le protejez iarna. Nu spun ca am facut igrasie de la ele si sotul vrea sa mi le arunce si eu bocesc ca-s floricelele mele si ca daca mi le arunca plec si eu dupa ele. Sunt dilie, stiu, stiu!
Am zis ca o sa-mi iau si eu zilele astea niste bulbi de zambile si de lalele dar mi-e teama ca nu s-or prinde din cauza vremii de 2 bani care-i aici.
Moama, dar ai cativa anisori buni de China. Ia zi sincer cu chineza cum stai??
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Iulika29 spune:
Daca tot veni vb de MAMA så va spun de ce si cum am devenit atat de apropiate desi de cand eram mica nu pårea så avem vreo relatie specialå.
Cum spunea si LIliac mama lucra in schimburi: 1,2 si 3..si la fel nu stiu cand dormea cea mereu ba spåla , ba mancare , ba curatenie..Nu a fost prea drågåstoaså cu noi de mici( cred ca apleca ea urechile prin ''sat'' cum ca daca ii alinti ti se urca in cap).Ei bine eu nu am lasat lucrurile så treaca sa si la17-18 ani i-am spus mamei ca nu o costa nimik så ne mai 'arunce' asa un 'te iubesc' sau 'ce copii minunati am' asta daca simte bineinteles..Mami meu din ziua respectiva s-a schimbat total..Tata era mereu dragastos cu noi , nu tb 'umblat' la el..Acum fetelor va spun ca simte cand am o supårare, oricat m-as ascunde oricat as incerca så par ceea ce nu sunt,ea stie ca ceva e in neregulå..Si imi pare asa de bine ca am vb cu ea si am discutat desi eu eram aia micå ( aia mare o durea in pix
, avea giolgåul ei de la 14 ani, si acu il are
,nimic nu o mai interesa pe de dragostea pårintilor) , pt ca eu asa voiam så fie in familia noastra ,dragoste, armonie, respect.SI asa este si MULUMESC LUI DUMNEZEU!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Mama...hmm scumpa mea mama......stiti nu exista cuvant in vocabular ptr a o descrie pe mama in adevaratul sens al cuvantului, de a o descrie pe deplin. Mama e o eroina.Va vine sa radeti poate.....dar sa stiti ca asa e. Acum...fiind mama....imi dau seama si mai mult de cat poate valora mama mea.De fapt, nu are valoare....nu exista ceva care sa fie mai scump decat ea, mai bun decat ea, ma curajoasa decat ea, mai optimista decat ea. Este ceva din cale afara. Mama a crescut la tara. L-a cunoscut pe tata la un spectacol.Un spectacol de dans, muzica popular. Protagonista era mama.Era atat de frumoasa.Si acum e frumoasa, dar e plina de riduri, de greutati.Nu mai are aceeasi fata ca atunci cand era tinara.Dar stiti voi ce vreau sa zic. S-au indragostit. Dupa mama umbla unul cu bani multi, imi spunea mama.Dar ea a ales dragostea. Si asa mama si tata s-au casatorit. Pot spune din fericire ptr ca asa am venit noi pe lume.....dar pot spune din pacate ptr felul cum a trait cu tata: bautaura, batai, foamete. Nu mai intru in detalii.....am scris multe la mine in blog.....dar asa mama.....s-a intarit. Viata de rahat pe care a avut-o a intarit-o mult pe mama, a ajutat-o sa devina femeia puternica , care este acum. S-a luptat cu toti ptr a ne pune ceva in farfurie, s-a certat cu toti ptr a ne apara, si a strans din dinti ptr a ne oferi ceva deimbracat.Nu-si cumpara ea ptr a ne da noua.....cerea bani de pe la vecini ptr a ne d ade mancare....ce mai.....a facut si-nca face totul ptr noi. Cu tata nu am acelasi raport....aceleasi cuvinte.....din cauza lui am suferit mult in viata.....ptr el...noi copiii nu am fost decat o piedica intre el si mama. Asta e. Oricum ideea era ca am o mama de milioane. O mama care o diresc oricui si care sper macar 5 % sa fiu si eu ca ea.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
NelaM spune:
Uite ce frumos se vorbeste in seara asta de mame!
Liliana, pai nu ii sadesc sau ceva de genul. Ii las acolo in castronasul in care mi i-a dat tanti si fac ce mi-a zis. Sa vedem ce iese. Sper ca nu ochii, ci niste frumosi nuferi.
Moi nu cunoaste chineza, nici chineza pe moi... ne respectam asa, de la distanta! Stiu numai cateva cuvinte, uzuale, cat sa nu mor la coltul strazii.
Am invatat sa numar cu greu... Nu cred ca mai stiu acum (in HK se vorbeste canotneza, pe continent preponderent mandarina, total diferite: una se miauna, cealalta se latra...)
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM total diferite: una se miauna, cealalta se latra...) ![]() _ Nela, mamica de ![]() Don't take yourself so seriously, no one else does... |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
![](mamica.gif)
Bruce, minunea noastrå
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Danangie, m-am emotionat citind randurile tale despre mama!Foarte frumos, sa fie sanatoasa, sunt sigura ca si tu esti o mamica la fel!
Nela, , ai fost tare cu chineza...
Gianina, fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
liliac1 spune:
citat din mesajul lui NelaM Uite ce frumos se vorbeste in seara asta de mame! ![]() Liliana, pai nu ii sadesc sau ceva de genul. Ii las acolo in castronasul in care mi i-a dat tanti si fac ce mi-a zis. Sa vedem ce iese. Sper ca nu ochii, ci niste frumosi nuferi. Moi nu cunoaste chineza, nici chineza pe moi... ne respectam asa, de la distanta! Stiu numai cateva cuvinte, uzuale, cat sa nu mor la coltul strazii. Am invatat sa numar cu greu... ![]() ![]() ![]() _ Nela, mamica de ![]() Don't take yourself so seriously, no one else does... |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cand infloreste sa-mi arati poze!
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
Vremuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui NelaM Am invatat sa numar cu greu... ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Danangie
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](grup.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Iulika, uite eu nu am avut curajul sa ii spun treaba asta desi de multe ori mi-as fi dorit. Bravo tie ca ai fost deschisa
![](floare.gif)
Monica
![](mamica.gif)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
buna fetili,
teapa .. ce zapacit e barbatu' asta al meu .. invitatia la film e ptr sambata viitoare .. si ce m-am mai pregatit ..
intru mai tarziu.
va pup si mi=e tare dor de voi!
lilisor si o
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta buna fetili, teapa .. ce zapacit e barbatu' asta al meu .. invitatia la film e ptr sambata viitoare .. si ce m-am mai pregatit .. intru mai tarziu. va pup si mi=e tare dor de voi! lilisor ![]() ![]() Elena, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaaaaai
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Scuze, dar nu ma pot abtine!!! Imi inchipui ce-i in sufletul tau dar pentru mine e ca un banc super-ultra-extra bun! Nu vreau s-mi inchipui cum as fi procedat eu...sa ma fi apucat sa ma printisesc si sa-mi zica EL: "auzi, dar tu unde te pregatesti sa te duci?? Cand te intorci sa intri incet ca eu vreau sa dorm!"
Lasa ca si saptamana viitoare este bine. Uite, vezi, pana atunci o sa ai timp sa te pregatesti cu tot dichisul!
Te
![](pupic.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
D'ale Andrei
Vremuri