Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicutAs fi vrut si eu de multe ori sa ma stranga in brate si sa-mi spuna ceva frumos si duios... nu s-a intamplat. PRobabil ca daca nu era ea asa, nu ma ambitionam eu mai tare sa-i arat exact contrariul de cum imi zicea ea ca sunt. In fine, cert e ca e mama mea asa cum este si ca o iubesc enorm, si ma ajuta si trebuie doar sa zic "hop" ca a si sarit. Legea compensatiei...MA scuzati, dar n-am spus niciodata nimanui gandurile astea despre mama si daca tot s-a deschis discutia am simtit oarecum nevoia sa ma descarc si eu Asa ca va multumesc ca m-ati ascultat
Sper tare mult ca din mesajele astea sa nu reiasa ca ne barfim mamele. Nu asta a fost intentia mea. Vroiam doar sa spun ca a mea mi-a dat ceea ce ea nu a avut, respectiv bunuri. Incercam sa spun ca voi cauta, sper sa imi reuseasca, sa ii dau Chiarei un echilibru intre bunuri materiale si apreciere. Adica sa nu aiba lipsuri, dar fara fitze, sa ii spun si ceea ce face bine, nu doar cand greseste. Daca imi va reusi sau nu, imi va da de stire ea. Deocamdata o face, pentru ca inca nu zambeste nimanui, doar mie, la mine tace, cu mine canta. Apropos de ce zicea Monica, mama la nastere discuta cu medicul meu despre cat de isterica si de nesuportat am fost pe timpul sarcinii. Acum nu stiu cate gravide ar sta super linistite sa fi asteptat o sarcina 10 ani, dupa care afla ca e in pericol atat bebe, cat si ea. In fine. Toate astea sunt parfum acum, de cand s-a nascut Chiara, nu mai incerc sa o multumesc pe mama, incerc sa o multumesc pe Chiara, cu multa caldura. Monica Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nela Doamne, de unde ai scos melodia asta, soro?? Mai are sens sa zic ca mi-am luat copiii in brate, unul pe-o mana, altul pe cealalta si-am bocit in ceafa lor?? Si apoi mi-am sunat mama doar asa sa vad ce mai face si sa-i spun inca odata ca o iubesc din suflet?
Uof...
In alta ordine de idei...pe unde ati fost azi?? Cum mai sunteti cu diversificarea? Cred ca n-ai dat o raita doar sa vezi cum sta treaba cu presele de calcat

monic draga mea, citind ce ai scris si tu despre mama ta...imi vine in cap acum cum era vremea copilariei mele raportata la mama. Eu doar ma gandesc ca ele gateau, spalau la mana, fierbeau rufele, calcau fara abur, mergeau la munca atunci cand noi implineam 4 luni (sau mai devreme), mama mea facea si ture...de noapte, dupa-amiaza... Plus ca eu nu-mi amintesc sa o fi vazut pe mama dormind nici macar cand lucra de noapte. Nu stiu cand o facea. Si-acum daca o sun la orice ora din zi si din noapte ea este treaza...parca asteapta sa ii vorbesc, sa-i spun ceva...nu stiu de ce. Asa ca o inteleg f bine de ce a fost mai rece. Intr-o zi am vazut-o plangand si mi-a spus ca-i pare atat de rau ca nu a avut ocazia sa ne spuna cat de mult ne iubeste atunci cand eram mici.
Tata...hmmm, e genul care stie ca nu se spune copiilor "te iubesc" decat in somn. Numai cand imi rostea numele apasat si pe silabe inghetam instantaneu. Nici acum n-avem o legatura prea stransa dar m-a impresionat cand a venit la spital la mine (cand am nascut-o pe Andra) cu un buchet de flori de camp. A fost cel mai frumos gest facut de el.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Faza cu parul ERA O GLUMA, ma bucur ca s-a lasat cu rasete.
Nela, pe email-ul comun am trimis link cu pozele!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vai Uka, ce mila mi-e de tine. Asa ma regasesc si eu in descrierea ta cu vizita de aseara la soacramea cand se ducea cu copilu in brate sa mestece in oala cu bulion acru si mirositor a foi de dafin de imi venea mie sa si miros de naftalina etc... asa ca be strong ca tre sa le facem si pe astea ca nu avem ce face. Sunt mamele lor si mama m-a invatat ca respectand-o pe maicasa il respect si pe el si ca nu ma pune nimeni sa o iubesc sau sa fim prietene. UIte o de suport sa treci peste ziua de azi

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONICA ma bucur ca-ti iubesti mama dar na nu stiu ce sa spun....daca a fi sa o descriu pe mama...hmmmm....as scrie un roman....

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Nela Doamne, de unde ai scos melodia asta, soro?? Mai are sens sa zic ca mi-am luat copiii in brate, unul pe-o mana, altul pe cealalta si-am bocit in ceafa lor?? Si apoi mi-am sunat mama doar asa sa vad ce mai face si sa-i spun inca odata ca o iubesc din suflet?
Uof...

D'ale Andrei

Vremuri

Cu asta ai spus TOT.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Liliana, am fost doar la mall si m-am ingretosat (sa ma iertati) de cupidoni si alte zburatoare fal- fal (de valentine's day). Si ca bonus am vazut un tigru imens, urat cu patima (e anul chinezesc al tigrului, care cade in aceeasi zi ca si valentine's day anul asta). Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca am prins in China un an al cainelul (primul an chiar ), al sobolanului (parca, nu mai sunt sigura), al bivolului si acuma al tigrului!
In schimb mi-am luat frezii si bulbi de nuferi pe care ii pandesc cu drag sa imi infloreasca.

Si cam atat am facut azi.

Pe melodia Mariei Ciobanu si eu am lacrimat. Mi-e chiar dor de mama. Primul lucru pe care mi-l aduc aminte acum despre mama este ca se trezea la 5 sa se puna la coada la lapte pe vremea lui Ceasca, ca tot zicea Iulika. Pentru mine asta e sacrificiul suprem! Si mule altele. Cum a trebuit sa plece odata in delgatie si eu eram bolnavioara si a stat cu mine toata noaptea, imi aduc aminte si acum...
Iar mi-e dor de mama!
Imi zicea zilele trecute cat s-a rugat sa aiba un nepot/nepotica! Inainte vreme imi zicea sa fac un bebe, ca il creste ea si eu sa-mi vad de cariera, numai sa il fac..

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Faza cu parul ERA O GLUMA, ma bucur ca s-a lasat cu rasete.
Nela, pe email-ul comun am trimis link cu pozele!

Asa s-a nascut Loris

Stim, stim!!! Tu esti o scumpicica si de-asta te . si te cu foc!

danangie ma gandeam zilele astea la ce pove despre Alessio si ca rupe foile la carti. Ai incercat sa inventezi povesti pe baza unor carticele de-alea cu foi de plastic (cu buretel in interior si care se spala la masina de spalat) sau sa-i citesti revistele de reclame?? Doameeee, ce de-a reviste de-astea am citit la viata mea...si cum se mai duceau printesele sa ia ulei si zahar...si toate animalutele faceau cumparaturi si ii aratam cum arata fiecare produs in parte...ca apoi sa sfarseasca bietul pliant publicitar sfasiat in mii de bucatele!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Oo Doamne, nici nu am gandit-o ca pe o barfa sau ceva. Nu, dar m-am regasit tare mult in descrierea facuta de tine. Adica aceleasi trairi si aceleasi dorinte de a proceda diferit cu al meu copil. Si am simtit si eu nevoia sa ma descarc. Atata tot
Si nu cred ca mama nu ma iubeste, ba dimpotriva, atat ca nu o arata cum as vrea eu. Eu sunt mai sensibiloasa si mai romantica asa din fire si prefer o imbratisare si o vorba buna, un pupic. Cu din astea dure nu prea merge la mine, adica fac mai degraba impotriva, devin rea si uracioasa

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

liliac

De 10 minute Loris isi tine picioarele ridicate si isi studiaza sosetele. Daca as face si eu ca el, nu as mai avea o placinta in loc de burta, as fi numai patratele!

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput