Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
monique02 spune:
Buna fetelor,
Ellenuta deci am patit si eu asa dar mult mai simpatic, aveam o invitatie la un crismas party la un client si ma imbrac frumos, ma duc, ajung la Casa Vernescu si intru si ma tot invart pe acolo cam un sfert de ora sa constat ca de fapt nu cunosc pe nimeni. Deci am nimerit la o alta petrecere, ma uit pe invitatie si era pt saptamana cealalta
Cristina cred ca o sa fiti niste superbe la botez, distractie placuta.
Liliac am vazut si eu pozele de la botez si am aceleasi observatii ca si fetele: Andra o domisoara frumoasa si eleganta iar Radulescu un roscatel super dulce.
Andre drum bun acasa, nu iti face griji nu ai cum sa nu fi o mama perfecta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monique02 spune:
Reteta de supa pt Luto si Nela , din luna a sasea:
la jumatate de litru de apa 250 g legume: 3/4 morcovi, 1/4 albitura (telina, patrunjel, pastarnac), ulei de masline o lingurita, 50 g carne de pui sau vitel (preferabil vitel pt ca are mai mult fier), fff putina sare. Se fierbe timp de o ora sa fie legumele si canea bine fiarte si pe parcurs se mai adauga apa pana la 1/2l. In primele 3 zile se scoate carnea si se paseaza legumele in apa in care au fiert, copilul mananca cat vrea. Dupa 3 zile de legume se adauga 1/2 lingurita de carne mixata crescand din doua in doua zile cu cate o jumatate de lingurita pana la 12 lingurite.
La 2 saptamani dupa introducerea supei se inlcuieste 1/4 din morcovi cu cartof si dupa inca doua saptamani inca 1/4 din morcov cu dovlecel si rosie. Se poate pastra 1 saptamana la congelator.
Pofta buna!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
raluk imi pare rau ca alexul a fost bolnavior! sper sa nu mai faca febra de acum incolo.
am vazut si poze cu frumosii maria de roxxy, carina de uka, ebruska de selen .. ce bine sta pe burtica si pe coate, aidan in wrap, un dulce .. hmm .. sper sa nu am uitat pe cineva.
m-ati terminat cu ciocolata aia .. dar uite ca nu fac .. sac .. desi am o pofta ..
hepilica calciu gluconic e cah .. eu i-am dat evei sirop de calciu .. e ok la gust.
luci ce baiat mare ai tu acolo! ma bucur ca va diversificati cu bine!
mimika felicitari pentru dintisor!
mary felicitari pentru mama!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
liliac1 spune:
Ellenuta cu e siropul asta de calciu?? Ca a cautat azi sotul meu Cipcal si la noi la tara astia nu importa
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Ellenuta cu e siropul asta de calciu?? Ca a cautat azi sotul meu Cipcal si la noi la tara astia nu importa ![]() Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
e sirop de calciu de la pharco.
www.efarma.ro/products.php?id=1100" target="_blank">asta
Elena, mami de
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](papica.gif)
Iulika29 spune:
Adi drum bun maine si sper så fie totul bine acolo la voi..Am citit ca ai avut 'musafiri demusafiri'..Bine ca totul e bine acum si asteptpm pozicile din vacantå.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
sabina sa stii ca pe mine m-a amuzat de numa' mesajul tau despre "diversificarea" lisei .. ai talent si umor. pe de alta parte, fiecare isi creste si educa copilul cum doreste, ii da ce doreste de papa daca respectivul copil tolereaza .. acum, pe bune .. generatiile noastre s-au diversificat de la cel putin 3-4 luni .. si au mancat mar ras cu biscuiti (cu gluten .. sac) pe banda rulanta. desigur, nici eu nu sunt de acord cu afirmatii de genul "i-am dat sa linga halca de carne prajita sau sa molfane cartofi prajiti etc" .. dar sa nu ducem totusi la extrem lucrurile .. ca sa pun sare pe rana, eu i-am dat evei suc de portocale de pe la 6 luni pe motive de constipatie si vad ca nu i-a cauzat .. insa pana la 1 an am tinut-o fara sare si zahar ..
monica l-am admirat pe atomix! e un frumos si se tine bine in popo. si ce pijama cool are .. de baiet mare!
laura uf ce greu trebuie sa-ti fie .. eu tin pumnii sa se impace repede ramo cu bebicu si sa inteleaga ca el asa se exprima, prin plans.
geani pup eu pe grasunelul tau!
danutza din fericire nu are 9 kg .. are 8400 si 69cm. sper sa mai stea in loc cu kg ca intru la idei. o prietena imi sugera sa-i fac o glicemie ..
liliaco m-a cucerit raducul tau! cat de frumos si roscovan e! tare frumos a fost la voi la botez si andrusca .. arata ca un fotomodel!! ce super a fost baita de mir, arata intr-un mare fel cadita ornata asa! cu nasica esti ruda? semanati tare!
mada ce dulce si bulfea e irinel!
unombun Doamne prin ce ai trecut, imi pare tare rau .. sanatate multa!
santorini ce isprava a facut domnul andrei .. cat de dulce e cum studieaza el caruselul ..
gata si cap 65! urra. pana va ajung eu, mai scrieti un capitol ..
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
Va salut dragele mele!~
am deschis de ceva timp fereastra de raspuns, dar numai acum reusesc sa si scriu;
multumim frumos ca v-ati gandit la noi..suntem bine, sanatosi..a trebuit sa dam o fuga pana la BN joi dimineata sa rezolvam niste acte si ne-am prelungit excursia pana astazi;
am avut o tentativa de recuperare, care a fost una, asa, in diagonala si la mare viteza..va tzuc pe toate si dovleceii dragi!
Iulia multi ani fericiti!
(sper sa nu gresesc, dar nu am observat-o pe Iulia zilele acestea..oare-i bine fata noastra? stie cineva ceva despre ea? ii dau un sms?)
Ana doarme..inca..din moment in moment trebuie sa se trezeasca, draga..
a fost asa cuminte la bunici..a inceput sa le zambeasca, a ras cu bunica de numa (soacra'mea ii canta cantecelul cu "in padurea cu alune aveau casa 2 pitici" si o tot pupa pe genunchi...era o veselie generala;
o sa revin
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
monique ce super e teo cu perlutele ei! neaparat sa le scrii! si eu am deschis un subiect la sectiunea dedicata ..
uca ce interesata e carina de laptoc .. progamator o face mama ei!
revin caci ma cheama sotu' la masa .. a facut niste chestii total nesanatoase dar nu va spun ce ..
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun