Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

UKA,Razvi face asa cand il pup pe barbiesi are un zambet de-mi vine sa-l pap tot.Iar cand ii leg caciulita sub barbie (asta e semnul cel mai clar pt el ca plecam afara), scoate niste sunete asa calde, "eeeehhh" sau "aahhh" si e cu gurita pana la urechi.Ma topesc de-a dreptul

Kemsy,Vik,multumesc frumos
Nela,ca bine ziciNumai ca nu stiu cat chef are ea de beuta cu 3 restante cate are

Aida,numai atat mami?

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEspre Pampersi, noi folosim nr 4 de ceva vreme. De cand a facut 7 kile ca nr 3 il cam strangeau. Mie nu mi-a facut decat o data sau de 2 ori pana in gat, nu cu astia, cu nr 3 ca ii erau mici. Noi folosim Premium care care sunt de la 7 la 18 kile ceea ce mi se pare o plaja cam mare sincera sa fiu pt ca mie deja mi se pare ca il cam strang. Adic ail gasesc mereu cu urme pe bulane. PRobabil ca dea acum urmeaza sa i se mai lingeasca bulanele si sa dispara colaceii ma gandesc si poate din cauza asta ii vor fi buni si mai tarziu Altfel nu imi explic.

Despre mame... a mea e nemtoaico-austriaca si cu asta probabil ca am spus totul despre stilui ei de a ma educa si de a se comporta vis-a vis de mine. NU stiu, eu asa am perceput. Nu aveam voie sa pun ceva ne-la locul lui, sa las lucrurile vraiste, sa iau o nota proasta etc.La fel ca la Andre, si eu eram in fel si chip, nu faceam nimic, nu stiam nimic etc, in fata altora eram cel mai bun copil. In schimb recunosc ca "m=a scos" de multe ori in fata lui taicamiu. DE taicamiu imi era frica dar el si-a aratat si exprimat intotdeauna dragostea fata de mine, si poate din cauza asta mi-e mai apropiat de suflt oarecum. Nu zic ca il iubesc mai mult Doamne fereste ci doar in alt fel. SI ca sa va dau un exemplu, anul trecut cand s-a intamplat cu bebe, dupa ce am nascut, tata a venit la mine in salon si a inceput sa planga si m-a luat in brate in schimb mama se certa cu doctorii pe afara si facea ordine in spital As fi vrut si eu de multe ori sa ma stranga in brate si sa-mi spuna ceva frumos si duios... nu s-a intamplat. PRobabil ca daca nu era ea asa, nu ma ambitionam eu mai tare sa-i arat exact contrariul de cum imi zicea ea ca sunt. In fine, cert e ca e mama mea asa cum este si ca o iubesc enorm, si ma ajuta si trebuie doar sa zic "hop" ca a si sarit. Legea compensatiei...
MA scuzati, dar n-am spus niciodata nimanui gandurile astea despre mama si daca tot s-a deschis discutia am simtit oarecum nevoia sa ma descarc si eu Asa ca va multumesc ca m-ati ascultat

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am pierdut mesajuuuuu'' mama lui de internet!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Ai fost o figura cu parlamentarul Lilianei: "ce par roscat...e natural?"

DEci am lesinat de ras. Cred ca toate am citit mesajul dar eu personal nu m-am prins. Daca nu spuneai tu, nu mi se parea nimic ciudat Auzi,sa fi raspuns liliacu: nu, nu e natural, am vopsit bebelu de 3 luni
DEci nu mai pot, i-am citit si lu injineru c anu intelegea de ce rad ca nebuna

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Andra avea fix cam aceeasi culoare de par..si mergeam cu ea de manuta si ne opreau oameni necunoscuti pe strada sa ma intrebe daca nu cumva am vopsit fata. Ma vedeau pe mine ca umblu cu cioara oxigenata...ce si-or fi imaginat...ca ce-mi ramane pun in par la copil
La un mom dat tot la fel am fost oprite si intrebate: "Vaaaai, dar ati vopsit fata??" si Andra plina de ea ii da un raspuns pe masura: "Da, m-am vopsit cu verde!!" Obosise si ea mititica de dat explicatii.
Acum, parlamentaru' si-a bagat mana-n paru lu' sor'sa si i-a luat "vopseaua"
Cred ca-s facuti copkii astia cu acelasi tata, de-asta au iesit la fel
Ah, si mi-a placut de Mangulica...cum m-a complimentat ea ca m-am vopsit f frumos Io ce sa zic...bine ca nu se vede albu-n poze...ca singura operatiune care am facut-o a fost urmatoarea: "va rog sa dati tot blondul jos si ce ramane la sfarsit sa pot aranja in vreun fel!"
Daaar, tanjesc dupa blond, abia astept sa-mi gipsez din nou parul

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nela ai fost mortala cu "ce par roscat...e natural?"..Eu imi amintesc de copil roscat ce eram, cum stateam la rand la lapte ( cu totii ca så putem lua mai multe sticle ca ne dadea pe cap de caciula cate doo sticle , si mai erau si iaurturi si nah! ''vremea lui Ceascå'') si mai susoteau babele , eu fiind cu pleata in vant, :Iote domn'le acu se vopsesc copchii la pår!Si maicå-mea mai mereu mai le spunea ca nu sunt vopsita ca e pårul meu natural dar uneori enervatå le mai raspundea : Da domn'le am vopsit-o ca o duc la Tip-top-minitop( oare asa se chema/se scrie)

Uka vai ce m-ai facut så rad desi e o situatie de råsu/plånsu..Sper så nu mai fii nevoita så treci de prea multe oriprin situatii de genul asta..Eu am crezut ca numai mama mai foloseste naftalinå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Monica, esti atat de delicata si un suflet asa frumos, nici nu-ti dai seama!
Mie imi place ce aud despre mama ta. Si de tatal sa nu mai vorbesc. Si eu cred ca faceam tot cum a facut mama ta in situatie similara... uneori e greu sa accepti unele adevaruri care te dor pana in rarunchi si alegi sa te razvraresti impotriva a tot si toate, in speranta sa gasesti un raspuns care sa te poata ajuta macar sa poti pune capul pe perna seara, ca ai fi putut face ceva diferit.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

lullaby, felicitari pentru cele 4 lunite ale lui Alex!!!! Multa sanatate!
(cu intarziere)

De cateva zile i-am luat o carticica lui Loris, cu fete de copilasi cu diverse expresii. E asa cand vede fetele, dar mai ales la copilasul care

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
.Eu am crezut ca numai mama mai foloseste naftalinå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Asa si eu, ca numa' bunica-mea, mama mamei!
Si am ajuns la Timisoara de Craciun anul trecut si nu stiam de ce miroase a copilarie la mine in apartament! Pusese soacra-mea naftalina in dulapuri, sa nu ne manance moliile!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

lullaby, felicitari pentru cele 4 lunite ale lui Alex!!!! Multa sanatate!
(cu intarziere)

De cateva zile i-am luat o carticica lui Loris, cu fete de copilasi cu diverse expresii. E asa cand vede fetele, dar mai ales la copilasul care

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Auzi Gianina, lasa pozele cu copilasi si zi-mi unde le-ai pus pe alea cu Loris! Sa ma duc pe mailul comun, le mai gasesc?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la noi,

Fetelor ai-noapte asa ce m-a ars stomacul......si parca aveam pietre in stomac......de mult nu m-a mai derajat stomacul.
Pana la urma,intr-adevar pe Mattia il doare burta. Asta il chinuie.Nu cedeam ca o data ce ii trec colicii poate sa si revina.....da la partzuri!!!

Ma duc sa citesc.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput