Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetele!

Mary...felicitari pentru nota! esti formidabila cum cu 2 copii poti sa mai inveti si sa iti iei examenele cu note mari

Andre..pleci? Deja? Pai...noi cind ne vedem???? Imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne intilnim si face to face doar virtual. Drum bun si bafta in noua tara! Si Chiarei. Am convingerea ca vei fi o mama incredibila!

Cristina..si eu sunt de parere ca ar trebui sa te vada dr...nu mai sta si vezi ce e cu problema ta. Poate nu e amplasat bine....sau poate nu il suporti...oricum distractie faina la botez!

La fel si Andrei...abia astept sa vad poze!

Nela ...poze poze poze...pai se poate? Ne lasi fara poze de la plimbare?

Azi e zi de smotru si la mine...asa ca , ne vedem mai pe seara!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hello fete dragi

Suport tehnic: Cum pot sa va ajut?
Client: Scriu primul meu e-mail.
Suport tehnic: OK, si care ar fi problema?
Client: Pai, am scris litera "a" in adresa, dar nu stiu cum sa desenez cerculetul din jurul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mami de Chiara nu pot så nu zic si eu 2 vorbulite..Eu iti doresc drum bun si så stii ca esti o persoana tare deosebita..Te imbratisez cu drag si ne auzim in curand cand ne vei povesti ca ai ajuns bine si va simtitiminunat cu totii

Nela chiar am lacrimat pe melodia Mariei Ciobanu si bubu ma intreba ce a mai facut acum de plang....asa sunt eu mai sensibiloaså.

Vå voi povesti si eu intr-o zi relatia cu mami meu..Acum iesim afarå la plimbacealå

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Suntem in vizita la socri...
Suficient, nu?
Miroase in toata casa infiorator, a varza
Carina e chinuita sa se joacd cu niste clopotei de cand era mama fata, aproape ruginiti, prafuiti... Ce daca i-am adus pe Sophie si pe Winnie, nuuuuu... ii flutura femeia asta jegurile alea prin fata ochilor, asta plange ca o enerveaza!!
M-am saturat sa fiu diplomata, ma mananca pielea de nervi!!!
Ma duc sa i-o iau, se calmeaza fata, in 3 min mi-o ia iar din brate!!!
Innebunesc, revin.
Pup

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dupa masa fetelor, va pupacesc pe toate

mami de Chiara sa dea Dumnezeu sa ajungeti cu bine si sa aveti oarte numai si numai de bucurii

Laura noi suntem la nr. 3 in continuare. dupa controlul de pe 14 o sa vad daca schimbam numarul la chilori

cuscra uka parca ma vad pe mine la socrii. la fel de sufocanti sunt si ei! eu am lasat diplomatia la o parte de muuult in ceea ce priveste relatia cu ei. multa putere iti doresc si nu te enerva mai mult decat e cazul!

am mai citit una alta dar sa ma pici cu ceara si nu mai stiu ce vroiam sa zic.

despre relatia cu mamele... mai bine tac! stiu cum e sa nu-ti lipseasca absolut nimic material in copilarie dar sa nu ai o copilarie pentru ca esti crescuta sa te poti descurca singura "in cazul in care noi nu o sa mai fim!" este important de precizat ca eu sunt un copil facut la batranete. mama 36 tata 52!!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna dragelor!
Andre , drum bun spre casuta ta!!
Mary, felicitari pentru nota 10!

Eu am trecut la scutec 7-11 kg, desi inca nu are 7 kg. Mereu am facut asa, am schimbat inainte sa atinga Loris greutatea, pentru ca ieseau diverse afara .
Despre mame: nu tin minte sa-mi fi zis "te iubesc", dar mereu a demonstrat-o prin fapte. Eu o iubesc mult!!

Am observat ca Loris are in general capul fierbinte. Nu fruntea, ea si obrajii sunt cu temperatura normala, doar crestetul capului . I-o fi cald?

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Anamaria, Nela draga, Mary, Vik, Iulika, Ioanna, Kemsy - multumesc, aveam nevoie sa aud ca sunt o mama buna sau ca voi fi. Vik - si mie imi pare rau, de vina e vremea care nu ne ajunge niciodata. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Gianina, ai pus poze cu Loris zilele trecute, unde le-ai pus, ca nu le-am gasit si eu?
Ai fost o figura cu parlamentarul Lilianei: "ce par roscat...e natural?"

Suede, tu intrebai de pampersi, moi nu e in masura sa raspunda ca noi purtam inca S

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

cuscra uka parca ma vad pe mine la socrii. la fel de sufocanti sunt si ei! eu am lasat diplomatia la o parte de muuult in ceea ce priveste relatia cu ei. multa putere iti doresc si nu te enerva mai mult decat e cazul!

Merci draga mea!
Nu am scris corect " socrii" da ' nici nu meruta sa le pun 2 de i
Am pacalit lumea, ne facem ca papam, m-am exilat intr-un dormitor ... Initial am fost repartizati intr-altul,cu miros de naftalina, peste care dna a aprins un betisor parfumat ...cat de razna sa fii sa te astepti sa stea un bebe in mirosul asta.. vai ce nervi am!!

Ce mai face frumosul Carol? Cumintel, vesel?
Si noi eram inainte de a veni aici!
Carina zice un " maaam".. io ma umflu in pene ca zice mama
E asa scumpa .. gangureste cu intonatie asa.. De mult vroiam sa va intreb: cand ii pupati pe burtica si pe capsor, bebeii vostri scot niste sunete asa, mai speciale? In extaz este! Se alinta, exact ca un catelus... scheauna asa mor dupa ea cand face sunetele astea... Si cand ii fac " bauuu" rade de sare camasa de pe ea, dar asta ati vazut deja ..
Va pup, sper sa aveti o zi mai frumoasa ca a mea!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Ai fost o figura cu parlamentarul Lilianei: "ce par roscat...e natural?"

DEci am lesinat de ras. Cred ca toate am citit mesajul dar eu personal nu m-am prins. Daca nu spuneai tu, nu mi se parea nimic ciudat Auzi,sa fi raspuns liliacu: nu, nu e natural, am vopsit bebelu de 3 luni
DEci nu mai pot, i-am citit si lu injineru c anu intelegea de ce rad ca nebuna

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput