Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
lutoniana spune:
Buna dimineata ceata
Andre drum bun in viata ta frumoasa, vei fi cu siguranta o mamica speciala. Si sa stii ca noi te-am iubit ca meritai, nu ca ne dadeai retete.....
Diamar multa sanatate piciului si pt Nicholas sa se faca bine. Ce fain face el "pluta pe spate"
Mangulico eu abia astept sa te muti si poate va veni ziua sa-ti intorc vizita
Mary usoare neusoare iaca nu ai nicio restanta, asa-i ?
Mada stiu ca e greu ce simti tu. Eu sunt oricum mai deplasata....ma apuca pandaliile daca sta mai mult cu Adi decat cu mine.....dar sa mai fie si alte personaje in peisaj....cat mi-ar fi de apropiate.
Tu vei fi o mamica buna ca asa esti construita si stiu ca te vei descurca chiar daca nu te plangi si toate stim cat ti-o fi de greu.
Nela asteptam si noi sa ne plimbam virtual...prin pozele tale....cu fundul din canapea
Weekend placut
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliac1 spune:
Mely Felicitari!! Sa stii ca toate cursurile care-ti plac par usoare si daca nu...par un pic mai dificile. Inseamna ca azi ai avut un examen la o materie placuta. Succes in continuare! Mai ai sau asta a fost ultimul? N-ai idee cat te apreciez ca te descurci cu 2 copilasi mititei, ai si scoala si te mai si ocupi de alea-alea administrative. Super-mama!!
angelli ma gandeam acum ca tot spuneai ca Nicholas e cu regurgitarea...l-a vazut vreun medic pediatru-internist?? Sa nu fie vreo problemuta cu inchiderea aia de la esofag...nu stiu cum naiba se numeste in termeni medicali...
Multa sanatate si zile placute!
Andre ce mesaj frumos lasi tu in "urma". Noi te pretuim asa cum esti si avem convingerea ca esti o mamica formidabila. Stiu ca doare ca nu ti-o spune propria mama dar ti-o spunem noi, aici, in grup si poate ca ar inclina balanta destul cat sa ai incredere ca judecat ta e cea mai buna si se muleaza perfect pe temperamentul frumoasei Chiara. Te cu mult drag si speram sa-ti fie mutarea cat mai usoara. La capatul celalalt te-asteapta casa pe plaja, tati de Chiara si o viata minunata
.
Diamar Doamne ce incercari pe sufletelul vostru. Ne rugam sa-i treaca raceala cat mai repejor si sa termine si cu mucisorii!
Luto azi tot cu morcovel va distrati?? Ai incercat sa-i dai sa pape usor aplecat pe spate?? Poate nu mai face "ravagii". WE placut si tie!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
angelli spune:
AndreCluj, nu mai fi suparata pe mami tau De mult se comporta asa? Poate simte ca te pierde, vei pleca cu nepotica ei departe...nu stiu ce sa spun
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Andre, nu pot sa nu ma bag si eu in seama si sa-ti urez drum bun si o viata minunata alaturi de copil si sotz. Si nu o sa uit niciodata descrierea ta de asta-vara cum vei sta tu cu CHiara pe terasa la malul marii, vei bea cafeluta si ii vei face cu mana lui tati
Cat despre mama ta, am simtit-o si eu pe pielea mea. Nu ca s-ar fi dedicat tare mult carierei dar asa e ea, nu stie sa-si exprime sentimentele, eu nu am auzit niciodata un "te iubesc" sau "esti un copil minunat" si de aceea eu ii spun copilului meu toata ziua cat de mult il iubesc, ca este viata mea, sufletul meu si ca il ador, ca o sa fiu mereu alaturi de el si ca il voi sustine in orice va face. Si sunt sigura ca tu, pentru ca esti o femeie atat de speciala, vei fi pentru CHiara cea mai buna si minunata mamica si ea va sti intotdeauna cat de mult o iubesti
VA pup cu drag
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Andrecluj spune:
luto, Liliacule, Angelli, Monica Multumesc, ma bucur ca nu dati cu rosii dupa mine. Monica inseamna ca tu intelegi durerea asta. Da, Angelli, asa se comporta dintotdeauna, asta e ea. Ma lauda pe la spate, se da rotunda de cum o intretine fiica-sa, de cat de frumos se comporta cu copilul ei, etc., pe fatza ma critica tot timpul. Sa nu intelegeti ca imi critic mama, ea asta a stiut sa dea, ea crede ca daca da si primeste chestii materile, face pe toata lumea fericita. Dar eu voi da altceva, sau si altceva. Eu cred ca simte ca dau ceea ce ea nu a dat. Oricum, vine cu noi sa ma ajute si pentru asta o pretuiesc. Dar i-am interzis sa ma critice de fatza cu Chiara si sa ii spuna "lasa ca iti cumpara buni". Nu, buni exista ca sa o invete povesti, cantecele, daca ma-sa stie doar 2, sa o invete ce are bun. De cumparat ii vor cumpara parintii ceea ce considera ca e necesar. Oricum, iar m-ati facut sa plang. Multumesc pentru aprecieri si ca sunteti. Chiara Ada, vita mia Chiara creste
anamaria1979 spune:
Buna ziua si de la noi!
LUTO te-am lasat in coada de peste aseara. Eu vroiam sa spun ca dau supica cu legumele mixate fin (adica nu zeama chioara). Fierb morcov, dovlecel, pastarnac, patrunjel radacina doar cu apa si le mixez pana ajuns ca un grisulet. Asta il papa alex demential, azi la fel a halit de minune
SUEDE eu folosesc nr. 4 la pampers de 2 saptamani ca nr. 3 nu mai retinea ce fabrica asta micu (care are 8 kg).
DIAMAR sanatate puiului tau, sa scapati de probleme.
CRISTINA ANA succes la botez. O sa fiti doua movulici incantatoare. DAca nu suporti steriletul mai bine scapi de el. ANDRAIULIA la fel botezul sa fie k. Vreau pozee
ANDRE ti-am citit mesajul si te pup. O sa fii o mamica incantatoare si dedicata. M-am intristat putin pentru ca si eu sunt in aceiasi situatie cu mama mea. Eu nu reusesc sa o inteleg pe femeia asta oricat am incercat si am avut nevoie de o mama iar ea
s-a comportat execrabil. Am momente cand imi vine sa nu o primesc si in vizita. Cam atat..
NelaM spune:
Servus dragelor!
Ne-am intors si noi de prin pelegrinari!
Azi mai usurel, asa, ca statea sa bureze si eu am plecat in pantaloni pescaresti si era un vant... numai firul lui il simteam pe la picioruse!
Si am venit pe forum, ca doar e sambata seara deja la mine!
Dar ce-mi vad ochii, mami de Chiara? Suparici un pic din cauza plecatului. Pai se poate?! Acum, chiar cand ti se implineste vosul cu ochii?
Pentru tine si pentru mamica ta, asa cum e ea, uite o melodie (prefrata mamei mele, pe care plange instant).
Mi-e dor de mama acuma!!!
![](rulota.gif)
_
Nela, mamica de
![](copilas.gif)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
mary_07 spune:
Iulika,Liliacule,Luci,Angelli,
Mai am unul miercuri si gata7 examene si nicio restanta
Andre,sunt convinsa ca vei fi cea mai buna MAMA pt ChiaraVa doresc drum bun si asteptam cu drag poze de pe malul marii,cu familia reunita
Cristina,Andra, distractie placuta la botez si asteptam pozele cu nerabdare
Fug,deja de 3 ori m-a strigat nazdravanul cel mare "mama doamna!!!"
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
NelaM spune:
Na ca am uitat ce am vrut sa iti zic, Andre: iti doresc multa sanatate, tie si alor tai, sa va bucurati de minunea voastra, Chiara.
Asa, si de fiecare data cand fac carbonara imi aduc aminte de la cine o am, sa stii! Si va transmit, in gand, cate o bezea, de fiecare data cand o fac!
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Mely, felicitari pentru o sesiune reusita!
Sa stii ca e o performanta faptul ca nu ai restante, bravos!
Cand se termina sesiunea, sa o chemi pe prietena ta si sa trageti o beuta pana la ziua, ca meriti!
Eu ii tot zic sotului ca atunci cand o trece Ana de 5 kile doua sute ma imbat! Sanse sunt sa ma imbat saptamana viitoare!
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)