Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *66*
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
MangaGirl spune:
buna dimineata,
delia si nela multumesc pentru sfaturi. dupa 8 ani de Londra si vrwo 10-12 mutari, am realizat si io ca scrisul pe cutii e demential. de fapt e prima oara cand o fac si cred ca va fi neamipomenint. deja am cutii - blugi, haine dulap, pantofi vara, pantofi iarna, etc. intr-adevar ca niciodata nu am luat-o asa din timp si sa am si vreo 2 sp de respiro - adik sa strang in voie fara sa ma dea nimeni afara din casa. and it makes a difference.
delia imi pare atat de bine ca frumusete de Sofia e perfecta. iar cu mutatul, spor, este tot ce pot sa-ti doresc. noi avem multe tare...tot felul de tampenii adunate peste ani la care nu suntem nici unul dispusi sa renuntam. unde mai pui ca am umplut un geamantan mare cu hainele lui Aidan si inca mai am de pus. nu mai spun ca nici nu mai am pe unde calca. dar se apuca sergiu de carat in dimineata asta si se mai face loc. incet, incet, le-om face toate.
nela spor la umblat, sa faci poze frumoase cu voi si peisajele, sa ne clatim si noi un ochi, doi.
Santorini azi noapte mi-am dat seama ca pe tine te uitasem aseara. Micutzone e un fortos mai. auzi sa rupa el caruselul. ce si-o fi zis? ia sa vad, dk asta e scaparea lu' mami cand are treaba, ce face ea dk eu il rup?
mada ma bucur tare ca ti-e usor cu Iri si ca simti cum legatura dintre voi se intareste. e un sentiment fantastic, asa-i?
angelli uper ideea cu colacul, iar pustiulica e un frumos. si arata tare bine, ma refer la proportionalitate. tot fomist e, nu?
elle iazi-ne, cu ce te imbraci la party? si ma bucur ca Eva se obisnuieste cu prezenta Annei. ai sa vezi ce prietene bune o sa fie cand mai cresc. eu am tanjit de copil dupa o sora cu care sa ma pot juca. si a venit un frate, cu care m-am batut. dar tot e fantastica legatura care s-a creeat intre noi. si cum se bucura cand ma vedea. atunci nu-mi dadeam seama ca eram copil, dar cred, ca parinte, iti creste inima sa-ti vezi puii impreuna.
las si o cafelute calde pentru cine nu a baut una inca.
laura noi inca suntem la numarul 3. culmea e, apropo de ce vorbeam Luci, prefer pe cei super fit de la tesco decat pampers care mi-au patat iremediabil de kk o gramada de haine. mereu ii iese pe la spate din pampers. si nu inteleg de ce.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Am scris ca naiba dar sper sa intelegeti.Am si eu o intrebare la voi:cum fac marul copt? D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
intr-o cratita la cuptor.
![](punk.gif)
MangaGirl spune:
mely draga mea, bafta multa la examen. si felicitari pentru "mama". esti o norocoasa. eu am momente peste zi cand fiu-meu indruga acolo cu gurita palnie si eu tot ii spun. hai bebe zi-mi MA-MA, MA-MA. se uita amuzat fix in ochii mei, cu un colt de gurita ridicat..asa parca zeflemitor. si isi vede de-ale lui.
liliac1 spune:
M-am gandit mult daca sa scriu acest mesaj sau nu...dar totusi am sa scriu
Draga Devylla sincera sa fiu...nu stiu ce sa inteleg si din explicatiile pe care le-ai dat. S-ar fi vrut a fi unele impaciuitoare si poate mai relaxante pentru noi, dar eu le percep ca fiind aruncate cu f mult sarcasm si poate si cu putina rautate, nicidecum blandute. Tu esti o fata tare desteapta si cred acest lucru cu tarie numai ca probabil din cauza epuizarii ne-ai cam aruncat-o in fata. Cred ca toate fetele au timp pretios, majoritatea avem cate 2 prunci, majoritatea intampinam tot felul de greutati, unele din noi au si job sau scoala sau doctorate de pregatit si nici parinti pe-aproape care sa le-ajute dar asta nu ne face sa fim mai altfel. Toate avem temeri si intrebari si incercam sa ne facem viata cat mai usoara. Iar cand vine cineva si aproape ne rade-n nas ca noi facem pasii cu teama ne dezechilibram.
Eu pe Iulika o inteleg perfect si este si ea o mamica exact ca si noi, si daca n-are 2 copii INCA si daca n-a inceput job-ul full-time asta nu inseamna ca este mai putin responsabila. Gandeste-te doar ca si ea este "aruncata" intr-un colt de lume si poate ca acest lucru te va empatiza intr-un fel sau altul.
Eu chiar daca am trecut odata prin marea diversificare sa stii ca mi-e greu sa o iau de la capat pentru ca ai mei nu seamana intre ei! Unul a fost supersclifosit unul e supermancacios asa ca nu pot emite pretentii ca le stiu pe toate.
Poate fetele tale seamana...nu stiu ce sa zic...
Si da, probabil ca ai fi putut sa scrii o proza mult mai elaborata, nimeni cu contesta calitatile tale intelectuale, dar noi astea mai sarace cu duhul nu meritam.
Ia-o ca atare si...nu este o gluma.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 NEata fetele Mely Bafta azi la examen. Tin pumnii! Sa vii iar cu un rezultat spectaculos! Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Am venit!!! 10
![](icon_smile_big.gif)
Ma bag la smotruiala,dar mai dau un ochi si pe aici in pauze
![](icon_smile.gif)
Liliacule,Manga ,Luci ,Nela,un
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mely ,
![](mamica.gif)
Astept primavara...
![](hippi.gif)
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
angelli spune:
E fain cu colacelul iar la mine sta fix, cada mare de fapt e foarte ingusta, iar colacul nu poate aluneca in lateral.Trebuie supravegheat cu atentie si luate toate masurile de siguranta.
Nicholas e tot setat pe regurgitare la maxim in plus e racit, fara febra dar aspir nasucul si e plin de crocobauri,sper sa treaca usor.Eu la fel, in pioneze si cu amigdalele, toate ni se trag de la nazdravanul mare care e foarte darnic cu ce aduce de la gradi.
va pup
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
angelli spune:
Meli felicitari pt nota 10, mai tu esti o super mamica!
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
Andrecluj spune:
Dragele mele, noi suntem la ora de bilant, inainte de plecare si de un nou inceput, in sfarsit toata familia impreuna. Imi doream din inima sa plec din tara asta, din orasul asta, din casa asta, dar acum parca e greut. Am avut 9 luni de stat in pat, o sarcina care imi punea in pericol viata, viata copilei, si am ajuns azi sa aiba 2 luni, sa fie tare frumoasa, sa imi zambeasca, sa "cante" alaturi de mine, sa fie inaintea primului ei drum mare, catre taticul ei. Vreau sa va spun, inca o data, ca multe dintre voi nu stiti cat de mult m-ati ajutat si, fara nicio legatura cu Oscarurile, sa va multumesc din inima. Ralucapaun, Mangulica, Dana, luto, Liliacule, Ralukule, Mada, Kawa, Iulika, Nela, Cristina, Angelli si toate celelalte mamicile care ati avut cate un cuvant bun pentru mine, cate un sfat ... nu stiti cat ati insemnat pentru noi si nici nu va doresc sa aflati, pentru ca asta ar inseamna sa treceti printr-o sarcina la pat, fara tati. In alta ordine de idei, ma tot gandesc daca pot spune ceva despre gadget-urile despre care ati discutat. Initial am zis ca nu am dreptul sa spun, ca-s "mezina" voastra, apoi am spun ca sunt mai batrana decat unele din voi si poate v-ar interesa ce parere am. Poate suna prost ce gandesc, poate o sa-mi iau niste rosii, dar asta e. Am crescut doar cu mama, ca tata nu mai era, si am avut de toate. Am fost prima fetitza care la nici un an avea bikini pe plaja, la mine in casa era mereu coca cola si guma de mestecat, am avut jucarii la care altii copii nu visau, ceasuri, blugi, cizmulite, rasfat in toata regula. Ceea ce nu am avut a fost o mama prezenta, pentru ca era ocupata sa-mi procure lucruri. Nu o acuz de nimic, o ador si este mama mea, dar as fi dat toate bunurile ca sa ma tina in brate, ca sa imi amitesc macar de o singura data in care a avut ceva bun de spus despre mine. Azi am 35 de ani. As da orice sa imi spuna ca sunt o mama buna, ca e mandra de mine. Nu se intampla lucrul asta, dimpotriva, aud doar ca nu stiu decat 2 cantecele (ma intreb de ce oare), ca imi schimb copila prea des, ca nu stiu sa o invat chestii destepte, ca nu fac altceva decat sa rad si sa dansez cu ea, etc. (la prietene se lauda ca are o fiica de milioane care o rasfata si care se comporta cu fiica ei asa cum ea nu a stiut cu mine). Am 35 de ani si mi se mai intampla sa ma inchid undeva si sa plang de dorul unui cuvant de apreciere de la ea, de dorul unei mame prezente sufleteste. Asa ca ... nu stiu cate lucruri imi voi permite sa ii cumpar la Chiara, cu siguranta voi cumpara tot ceea ce imi va usura munca, si nu din egoism, ci ca sa cresc timpul petrecut cu ea. In rest, nu stiu cat de "la moda" va fi imbracata, nu stiu cate jucarii "la moda" va avea, stiu un singur lucru sigur: ca la 35 de ani nu se va ascunde in buda sa se intrebe ce e dragostea de mama. Si mai stiu sigur ca nu va avea o mama mereu nervoasa, mereu in goana dupa bani ca sa ii cumpere ei, crezand ca astfel va creste mai bine. Stiu ca nu va avea parte de o mama frustrata si suparata pe relatia cu tatal ei, indiferent de cat ma va costa asta. Vroiam sa spun cu asta ceea ce ati spus multe dintre voi, nu obiectele cu care ne distram piticii conteaza. Va rog scuzati-ma ca m-am bagat intr-o discutie incheiata, era mai mult un bilant pentru sufletul meu inainte de drum. Va pup si nu-mi iau ramas bun, pentru ca voi fi aici sa va citesc si sa va trimit retetele promise. Chiara Ada, vita mia Chiara creste
diamar78 spune:
Ce fac mamicile?
Nu am mai intrat de cateva zile asa ca urez si eu La multi ani pt loremunteanu si pentru iuliapapusa. Chiar, de iuliapapusa mai stiti ceva. Sper sa fie tottul bine.
Eu am ratat poze cu botezul lui Radulescu si cu rochia de mireasa a lui Monique. Poate le gasesc pana la urma.
Stiti ca al meu a fost racit de 3 saptamani si nu i-am dat antibiotic dar de marti ii dau antibiotic pt ca nu i-a trecut la plamani. Asa i-am spus la dr ca poate era mai bine sa-i fi dat de la bun inceput antibiotic daca pana la urma tot la el am ajuns. Sa vedem cum o sa fie ca inca tuseste si are mucisori.
Ne auzim mai tarziu.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
Uka super tare bancul
mary felicitåri!Nu conteaza ca nu a fost greu, conteaza ca tu esti cea mai tare
liliac mi-ai luat vorbele din gurå adresate Devyllei..Nu are rost så mai completez si eu, decat ca imi pare rau ca am ajuns så scriu unei fete tare dragi mie aceste randuri, dar a tb så o fac.
Manga uite exact acum a ajuns cafeluta de la tine si o savurez.Chiar voiam så te intreb, ce faceti cu Piskinel in ziua mutatului? Vå ajuta cineva?Pe mine ma doare capul pt ca ma gandesc serios si eu pana ne luam o caså ceva så fac o cerere interna så ma mut la 4 camere.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå