Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra - ce ma bucur ca mai sunt si oameni de treaba. Multumesc frumos ca ti-ai facut timp sa ne povestesti

rmkristine- La giulesti bebeii stau infasati si hainutele o sa le aduca tati la externare. In bagajul de externare am pus un pampers.
Pt perioada cat stau in spital si eu o sa iau un pachet cu mine.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

honey ma refeream la infasatul acasa, in spital toti sunt infasati, da.

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

salut, fetele, sper ca sinteti bine cu toate!!
M-am mutat de miercuri in casa noua, nu am internet deocamdata (acu's intr-o scurta vizita la vecini si am intrat un pic de la ei), la birou n-am mai ajuns ca inca sint in semi-santier... asa ca revin sper sapt viitoare cind ajung la birou - sa nu prind pe careva ca naste pina la termen, bine???
M-am stresat si m-am suparat rau cu tot felul de lucruri, dar sper ca sint bine si ma mai tine colul - ma inteapa rau jos de tot, simt chiar in vulva, vorba cuiva de aici stau cu picioarele incrucisate ca altfel simt ca iese...
Of, sint f f nervoasa si am tot felul de ginduri rele, am si plins de citeva ori ca nu ma mai tin nervii... dar nu sint nici asa de rau :)
Va pup si recupeez eu curind!

33+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Buna burtici , azi am avut ultimul examen , acum asteptam rezultatele , speram sa fie bune .
Am vazut ca vb. de infasat , eu am nascut-o pe Larissa la 32 de sapt. si am stat in spital la Iasi 7 saptamani pana a luat in greutate . Si vreau sa va zic ca nu a infasat-o niciodata . , le da -de-a niste rochitele si la fete si la baieti . Si inca ceva , era aerul conditionat in saloanele bebeilor fixat la 18 grade si ei erau cu piciorele si capusorul gol . Nu mi-a racit niciodata , nici un copil de acolo nu era racit.
Cand mergeam la alaptat ma lua nebbuneala cand vedeam cat este de frig , si copii nu erau nici macar infasati.Dar s-a dovedit ca era bine ce se intampla acolo

29+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salut -- a trecut si ziua de azi!!

Maine dimineata Coleman si John se duc sa vada finala de fotbal american, joaca echipa din New Orleans, pt prima data de cand s-a infiintat acum 44 de ani. E mare eveniment, se duc la 6 dimineata (din cauza fusului orar) asa ca s-au culcat amandoi devreme...

Dupa meci, pleaca ai mei cu amandoi copiii in excursie 3 zile intr-un oras la vreo 500 de km (2 ore cu trenul super rapid), asa ca raman singura cu Coleman, sa vedem ce facem, poate un masaj si o cina in doi... Marti am programare la doctor si imediat dupa el pleaca pana vineri :( asa ca raman singura cuc...

Babyangel -- si eu sunt hotarata cu liposuctiunea, numai ca nu stiu exact cand si tre sa vad pe unde ramane... e, mai e pana atunci.

Honey -- si mie mi-e frica de durere, doar tii minte ca si la dentist merg drogata. La liposuctiune, te adoarme, nu simti nimic, iar cand te trezesti, te indoapa cu pain killers atat cat ai nevoie. Sunt convinsa ca starea mea de comfort dupa lipo va fi mai ridicata decat cea de acum, cand ma dor toate si abia ma misc...

Dayanara -- spor la cumparaturi!

Jasmine -- am ras cu lacrimi de visul tau si mai ales de cum te-ai trezit dezamagita ca nu era pe bune

Stefi -- mersi de incurajari... mergem inainte... nu imi vine sa cred ce putin mai ai, poate veni bebe in orice moment de acum...

Greenfrog -- nu cred ca poate doctorul spune cu certitudine ca e compromis rinichiul. Eu nu as risca, as face cezariana, poate asa mai sunt sanse... nu are cum sa stie el 100%. Doamne-ajuta, bafta multa!!!

Vladi -- sa fie intr-un ceas bun mutarea si sa ai cat mai putina bataie de cap de acum incolo.

Camilecu -- felicitari, bine ca ai terminat, sper sa ai rezultate bune. De acum te asteptam pe aici mai des.

Cam asta ar fi, ma duc sa ma culc cu Jodie si de maine incepe o noua saptamana...

Noapte buna!

36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bun gasit fetelor!

Eu am avut o noapte de cosmar, m-am foit pe toate partile , am incalecat toate pernele posibile...si nimic. ma dureau toate oasele bazinului de parca se desfaceau bucati , ala mic sarea ca un titirez mai sa-mi iasa prin buric...

In cele 2-3 reprize de somn am avut numai vise traznite...ba eram in avion si nu putea ateriza ca era pista scurta si pilotul tot facea looping-uri cu noi ca sa incerce sa aterizeze...pe urma am visat ca-l nascusem pe Riccardo si avea o malformatie la nas!!! si eu ma gandeam ...cred ca se poate rezolva cu o operatie estetica, bine ca in rest e ok!! Si am vazut ca era blonduzt cu carlionti si tare frumusel...Ce ti-e si cu visele astea!!!!

Asa ca ptr a fi mai obosita la noapte, m-am mobilizat si m-am dus la sala! apoi am facut si o plimbare de vreo 15 minute...profitand de vremea incredibil de frumoasa! e un soare ca de primavara si vreo 10 grade!

Ma duc sa pregatesc masa de pranz acum asa ca v-am pupat si o duminica placuta in continuare!

31 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare gagici.Mai tineti minte serialul Twin Peaks?Era o nebuna acolo ii zicea "doamna cu butucul".Ei bine...that's me!Doar ca eu sunt "doamna cu butucii".Aseara,din cauza ca am stat cu laptopul in fotoliu cu picioarele atarnate mi s-au umflat ingrozitor.Parca aveam doua painici .Nu va zic ca m-a busit plansul ca aratam foarte "alien".M-a dat sotul cu crema de arnica si acum parca sunt mai bine.Voua tot asa vi se umfla?
Dayanara scutece de finet, bre.
Gaby pup falcutele .Si alea mari si alea mici.Mai ales alea mici.
Andra deci daca a luat biberon Ianis a facut "fitze" la tzitzi sa-nteleg?Si sa mai inteleg ca l-ai pacalit cu protectii de-alea de mamelon?Pfff!Ce fata dashteapta!
Vladi termina cu plansul.Ce te-a apucat?
Oana esti mare figura cu cumparaturile.Mai ai loc unde sa le pui?

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Camilecu,mama mea nu mi-a pus o caciulita cat am fost bebe.Slava Domnului nu am fost niciodata bolnava nici bebe si nici mare.Pe fratele meu l-a infofolit desi amandoi suntem iarna nascuti.A avut tot timpul muci la nsa,otita si alte faze de-astea.Stiu asistentele cum sa-i caleasca pe astia mici.De acord cu ele.

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Jasmine fain vis. Eu am noroc ca in Auchan unde mergem e liber si mai mult de o persoana nu e in fata, asa ca nu ma duc la casa speciala.

Cata daca stau intinsa nu am contractii, cum merg prin casa, cum ma iau. Speram sa fie doar de pregatire ca nu am facut inca baia in cada pe care mi-am propus-o inainte sa nasc.
Felicitari pentru s38. Esti fff aproape de marea intalnire.

Silvia eu zic ca ii poti zice medicului ca in cazuri din astea simti nevoia unei a doua pareri. E si normal si cred ca intelege. De asemenea insista pe cezariana, nu cred sa nu vrea. Tinem pumnii cand mergi la dr sa va intelegeti cum trebuie.

Gaby felicitari pentru suta de grame. De acum Joy isi va reveni, sunt convinsa. Multumim si de vestile de la Ramy.

Andra ce exepriente frumoase ai avut la nastere. Ma bucur mult, ca meritai.

Vladi sa va fie de bine mutarea. Si gata cu hormonii alandala, trebuie sa te pregatesti sufleteste de intalnirea ce te asteapta.

Cami bravo pentru terminarea sesiunii.

Delia ma bucur ca iti pleaca copii sa se relaxeze. Somn usor.

Ella nu puteam scoate copilul din spital neasortat, cu cosmonaut albastru si caciula verde. Si prosopul ala mi s-a lipit de maini, ce sa fac?!

Am "tras" o ultima sedinta foto. Pentru cine se plictiseste, avem iar o tona de poze.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Servus!
N-am disparut din peisaj, v-am citit constiincioasa insa am avut/am program de strans vasul toaletei in brate dimineata la pranz si... noaptea (putin dupa miezul noptii) asa ca ma simt si probabil si arat cam zombie!
Pupaciuni... nu nominalizez ca incurc borcanele cu siguranta.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput