Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut burticute, e duminica si este o mare liniste aici, sunteti plecate sau va odihniti?

OANA sa poarte bebe ERIC sanatos toate hainutele, aveti o gramada, abia astept sa-l vad.
mai ai contractii?

ROXANA bafta la cumparaturi, pentru bebelina sau pentru tine sau IVAN?

DELIA hai ca nu ai cum sa faci depresie, eu nu vreau sa mai gandesc asa, am facut prima data, dar acum i-mi impun sa raman echilibrata si sper sa reusesc, asa ca vreau sa vad capul sus si la tine ca esti o mamica cu experienta.

ma duc sa pun masa si apoi revin.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 38+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

hi, hi astazi am implinit 38 de saptamani si de maine intram in 39.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 38+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

am dormit si eu un pic mai bine, sa va spun de ecografia de ieri: am stat vreo ora pe masa si dr i-a analizat lui bebe toate organele. Rinichiul stang este aproape dublu fata de cel drept care functioneaza normal. Inflamatia a evoluat de la ultima ecografie insa nu se poate spune cu certitudine care e problema, ce a generat inflamatia (o obstructie pe uretra, chist pe rinichi). Acest dr ecografist recomanda cezariana, ca la nastere sa nu se forteze bebe prea mult si sa ii fie afectat rinichiul permanent. Dupa nastere, la externarea din spital va trebui sa mergem la o consultatie la Grigore Alexandrescu la dr Basca considerat cel mai bun in domeniu. i se va face lui bebe ecografie si atunci vor putea spune exact cu ce se confrunta. Miercuri ne intalnim cu dr nostru ginecolog si sa vedem cum ii spunem ca am fost la o a doua ecografie. Initial si el sugerase cezariana, dar dr care a efectuat ecografia la filantropia a decretat ca rinichiul e compromis si nu are de ce sa faca cezariana.

36+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Greenfrog- poate pana la urma se rezolva. Bine ca nu e ceva vital. Ma refer ca se poate trai foarte bine si cu un rinichi. Eu tot cred ca se va remedia de la sine.

Roxana - spor la cumparaturi. Imi faceti pofta. Ne ducem si noi mai tarziu in Cora dar eu sunt deja obosita si cu neuronul plecat. Parca vad ca iar uit o gramda de chestii.

Oana- e frumos setul cu caciulita si fular. Si porosopul.

Jasmine - m-ai facut a rad cu Cora mai ales ca vrem sa mergem acolo mai pe seara si sigur ma voi duce la casa prioritara.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Stefimic si Oana... mai aveti putin! incep in curand iepurasii la termen!

Acum am vorbit cu Ramy. Saluta pe toata lumea, sunt bine fetele si le mai tine putin in spital sa creasca in greutate! Era f pozitiva Ramy

Ella eu mi-am cumparat paharele pt congelator ca sa pastrez laptic in caz ca raman fara repede! se pot pastra 6 luni la congelator si sunt sigura ca le gasesc intrebuintare timp de 6 luni! nu m-am gandit la perioade in care ar trebui sa iau medicamente si nu pot alapta! sa stiti ca in perioada imediat dupa nastere, laptele e super consistent si bun si in cantitati considerabile! mie mi-a parut rau de fiecare strop aruncat pe care nu la baut Joy!

Vestea cea mare e ca Joy a luat 100 de GRAME intr-o zi! Nu mai pot de incantare si fericire! am zis eu ca incepe sa pape cum trebe si sa capete puteri!

Va pup pe toate, Gaby si Joy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vai ce vremeeeeee..iar nu mai ies din casa o saptamana. Dr mi-a zis sa fiu atenta la mersul prin zapada si la urcat trepte multe, ca astea afecteaza colul cel mai mult, si se poate deschide si mai mult.

Ati avut dreptate cu urinalul, mi-a dat aia aiurea (noroc cu tine Vio ca te-ai prins ca mi-a dat akut). Azi mi-am luat o cutie de 30 pastile si a fost 25lei.
Raportez si eu noapte cu dureri de oase. Nu m-a lasat bebe deloc sa dorm pe partea dreapta, si nu va spun in ce hal ma dureau oasele de pe stanga.

Greenfrog imi pare rau ca se confirma problema bebeului. Dar ti-am zis, o sa poata duce o viata absolut normala, fara interdictii.
Jasmine te-ai enervat degeaba in somn: in Cora nu sunt case pt gravidesau cel putin in asta de langa mine de la Lujerului nu sunt

30+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Jasmine te-ai enervat degeaba in somn: in Cora nu sunt case pt gravidesau cel putin in asta de langa mine de la Lujerului nu sunt

30+ Eric Mihai

eu exact la Lujerului eram!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata burticute si mamicute!

referitor la infasat, am invatat din maternitate un stil care ii lasa lejere piciorusele si doar mainile mai starnse, cum spuneati si voi. imi e cam greu sa explic, dar poate fac poze ca sa va vedeti. oricum, banuiesc ca asa se infasa in toate maternitatile si furati voi tehnica.

gaby si la noi e o lupta pe viata si pe moarte sa bagam tzitzi in gura, cum simte tzitzi nu trage, s-a invatat cu "cauciuc", in spital, fiind micut, la inceput i-au dat cu biberonul laptic muls de mine, abia in ultimele 3 zile i-am facut cunostinta cu sanul, l-a molfait putin si gata si muream de ciuda ca ma chinuiam cu mulsul, cu sterilizatul in spital, offf... cand am venit acasa, tot nu vroia tzitzi, tragea de 2-3 ori si gata, ma gandeam ca oboseste ... dar de fapt nu ii placea, pt ca mi-am luat mameloane de silicon si cum a simtit baiatul "cauciuc", da-i si trage si se satura si nu oboseste deloc sunt asa smecheri piticii !!!

ioana bine ai revenit acasa!!!

denisa eu am folosit vreo tampoane de sani dupa primele 5 zile, ca pana atunci nu imi curgeau. daca stai 48 de ore cum se sta de obicei la giulesti la nastere normala, poti sa le scoti din bagaje. poti eventual sa iti iei cateva ca sa stai tu linistita.

aaa, am uitat sa iti spun de spital, referitor la nastere, eu am prins o tura super si am crezut ca doar in filme mai vezi astfel de momente: eu am avut travaliul f scurt, o ora si jumatate, cam asa si jumatate din acest timp dr ion ionut care era de garda (am tot respectul si admratia pt el) m-a tinut de mana si ma mangaia si glumea cu mine, facea orice sa ma faca sa zambesc (si a reusit, chiar daca induram dureri groaznice), moasa a fost super, imi explica la fiecare contractie cum sa respir si sa imping si cat de mult, etc, iar infirmiera, jos palaria, imi dadea apa sa beau, ma mangaia pe cap, ma stergea cu un servetel ud pe fata si frunte, imi potrivea perna sub cap cand impingeam pe masa de nastere. nu am cuvinte pt personalul din acea seara, am inteles ca nu toate cadrele sunt asa, dar eu am avut noroc ca sa nu va mai zic de dr meu, super profesionist, cu toate ca jos il astepta o pacienta pt cezariana, a avut rabdare cu mine, pt ca bebe nu a vreu sa iasa asa usor, s-a lasat asteptat, a avut dubla circulara de cordon si esarfa (cordonul infasurat si la subrat) si a durat ceva pana a scos capsorul.
si inca o nota de 10 au de la mine asistentele (cu f mici exceptii) de la terapie intensiva nou-nascuti si de la salonul de nou-nascuti prematur, sunt super si se poarta cu copii f frumos, sunt ingrijiti, schimati, mancati, indiferent daca le dai sau nu ceva.

referitor la utilitatea laptelui congelat ... pt situatiile in care suntem nevoite sa plecam fara bebe de acasa, daca suntem deranjate la stomac trebuie intrerupt alaptatul, etc... oricum nu strica o rezerva acolo.

greenfrog sanatate lui petru si ai mare incredere in dr basca (mi s-a recomandat si am citit si pe net ca este f aglomerat la spital, ar fi mai bine, avand in vedere ca bebe e mic, sa faci programare la cabinet, la Diagnosis), intradevar e cel mai bun in domeniu, si noi trebuie sa mergem la un consult la el la inceputul lui martie, ni l-a recomandat dr neonatolog pt problema piticutzului cu dilatatia bazinetala a rinichiului stang. Doamne ajuta sa fie sanatosi

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

oana - portocaliu e o culoare pt baieti mai mult decat pt fete!
honey - ce faci doar cu un pampers? iti spun pt ca mie mi-au cerut in spital cred, cam un pachet!
Si apropos mai ales fetitele care se nasc in prez. pelviana nu tb infasate (ma refer la picioruse). Un medic ortoped va explica mai bine de ce, ce se intampla cu articulatiile picioarelor daca stau infasate. Eu nu sunt pt infasat copilul, dar ma rog, sunt pareri si pareri.... Tocmai din cauza asta se pun la inceput cate 2 pampersi la fetitele nascute in prez pelviana, ca sa stea cu picioarele cat mai relaxate.

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Bine ca ma duc in Cora Pantelimon atunci.
Ultima casa de la bauturi nu e pt gravide ?? Cred ca sunt obligati prin lege se aiba casa prioritara.

Gaby- Ma bucur ca Ramy si Briana sunt bine.
Pai cum sa nu pape Joy, doar are falcute de intretinut.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput