Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutari la miezul noptii

E prima data cand sant insomniaca si nu pot sa dormDar am motive pt ca azi am avut o zi dificila, cu suparari mari din motive mici...si asta e!

Cu infasatul, mi se pare comod pt mamicile care sunt la primul copil..De ce? Pt ca ei sunt atat de mici si fragili, si scapi de stresul: unde-i manuta...vezi piciorusul, ai grija la cealalta mnuta etc"
Eu am infasat doar piciorusele o saptamana, pana am prins un pic de experienta si curaj.
Dar acum , la bebe 2, nu am de gand sa leg nici piciorusele.

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza, fetelor -- a mai trecut o noapte... oare cate oi mai avea pana nasc???? Nu ma mai trezesc asa des pentru mers la baie, in schimb pentru ca nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta, ma trezesc ca sa ma intorc si tare naspa e si mult dureaza...

Gaby -- felicitari, sa nu te lasi ca nu e copilul pediatrei, e copilul tau. Asa am facut eu la primul copil, ca m-a speriat ca cica moare de foame, am bagat formula si in cateva saptamani gata cu laptele meu...

Cenia -- sunt dragute montajele astea dar te asigur ca foarte rar si foarte putini adolescenti sunt interesati de ele... sunt mai mult pentru parinti, sa se uite la ele. Eu nu sunt genul siropel romantic, asa ca nu am facut chestii din astea si nu o sa incep acum, la al treilea copil. Si nici nu am rabdare sa ma uit la ale altora -- ma uit la cateva poze sa vad copilul, mai mult nu ma intereseaza...

Nu cred ca are legatura pierderea grutatii dupa sarcina cu varsta -- eu am facut primul copil la 25, al doilea la 27 si acum am 31. La sarcinile precedente am pus la una 34 la a doula 14-15 si de pierdut tot vreo 20 am pierdut la ambele. Acum am pus vreo 18, insa peste ce;e ramase, am si eu tot in jurul celor 200 de pounds ale tale. Nasol -- eu cred ca ma bag la o liposuctie la vreun an dupa ce nasc...

Ella -- laptele se ingheata si cand ai nevoie de el il dezgheti intr-o cratita cu apa fiarta (adica pui paharul acela sau punga in care ai stocat in apa fiarta si astepti sa se dezghete. Si il dai cu biberonul, dar cel putin dupa o luna, cand e alaptatul bine stabilit, altfel se pot produce confuzii si poate refuza sanul.

Honey, Ella -- laptele congelat nu e pt a inlocui sanul. E pentru mai tarziu, daca o sa ai nevoie, poate tre sa pleci undeva, poate tre sa iei un medicament care nu e compatibil cu alaptatul, etc. Unele familii, cand deja bebe suge bine si fara probleme, introduc o masa de lapte la biberon pentru tata, ca sa se simta si taticul inclus in acest ritual important.

Stefi -- mersi de incurajari, insa mie acum mi-e frica, in starea asta, sa nu fac o mare depresie post partum... Ei, cu ajutorul lui Dumnezeu se rezolva toate...

Delia -- eu am zis si atunci ca sunt o mare impatimita a infasatului. Copiii mei se linisteau imediat ce erau infasati. Nu stiu in ce se infasa copiii in Romania, dar noi am folosit paturici dintr-un material ca de tricou, cred ca bumbac cu ceva elastic prin el. Eu imi tin copilul mai mult in brate sau in wrap, dar cand il pun jos, il pun infasat, cand avea colici, la fel, imediat il infasam si ii era mai bine. Am mers pe regula il infas pana cand nu ii mai place si se zbate si il gasesc desfasat. Atunci ma opresc. Nu vad de ce ar fi necomfortabil, copiii se simt cel mai bine cand sunt gemuiti ca in burtica, de aia le place si in wrap si sling atat de mult...

Ei, am terminat de citit, de scris, acum e 10 dimineata si ma gandesc cu groaza ce o sa fac toata ziua...

Va pup!

36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ehe Delia, zic ca nu-i intereseaaza pe adolescenti de poze si filme ale cpilariei, dar sa treaca de adolescenta si apoi sa-i vezi!

eu de exemplu as vrea sa fi avut mai multe poze din copilarie etc etc.

cu infasatul fiecare face ce vrea, copilul se simte mai in siguranta strins, o mama simte cel mai bine cum ii e bine copilului sau, orice ar spune doctorul sau moasa, sau colega de pe forum.

ce bine e aici ca nu trebuie sa imi fac bagajul! numai periuta de dinti si pasta. trebuia sa ma vedeti in romania cu valiza cu rotile dupa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Va invit la cafeluta dragelor, am prajiturica "Albinita", turta dulce umpluta cu pure de fructe si portocale(astea la mine nu lipsesc la nici o masa)

Freedelia ma bucur ca esti linistita si consolata cu kg de sarcina. Pt ca si eu mi-am dat "target" pana in septembrie sa imi revin, iar daca nu imi fac liposuctii in zonele ramase afectate. Deci la mine nu e doar o idee...e o certitudine, in cazul in care nu imi revin la kg

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!
Urasc vremea asta : ninge marunt si vate vantul. cah, cah cah...

Voi va ganditi la liposuctie ???? Me mine ma doare si daca imi ia sange

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la noi!

Ne-am rasfatat in dimineata asta cu niste bruschete, asa ca va invit si pe voi la o portie.
Am dormit binisor in noaptea asta, vad ca am niste contractii razlete si de scurta durata. Nu mai iau Nospa, las organismul sa faca ce vrea el.

Nafi felicitari pentru achizitii. Am fost si eu intr-un Prenatal in Italia. Wow ce mult mi-a placut. Cumnata mea de la ei are carutul si imi aduc aminte cand a venit la noi ca intorcea lumea capul dupa noi prin mall.

Ioana m-a topit Alex al tau. Ce frumos vorbeste el cu mami. Deja e baiat mare, ce sa mai zicem.

Vio felicitari pentru achizitii.

Cata chiar ca mai avem putin, vorbeam aseara cu sotul ca mai sunt 2 saptamani si parca nu imi vine a crede.

Denisa eu am luat jumatate din tampoanele de san si i-am aratat sotului unde sunt restul sa imi aduca daca e nevoie. Desi am inteles ca la prima sarcina nu vine asa tare laptele din prima si e posibil nici sa nu avem nevoie de ele.

Anca imi pare rau ca ai fost suparata ieri. Pupici sa treaca.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana si eu caruciorul tot din prenatal vreau sa.l iau, mai ales ca platesc ceva in plus si.mi da o garantie de 5 ani la stokke, nici nu am cum sa.l folosesc atat de mult

daca vreti sa rasfoiti
http://www.prenatal.com/

ma rog de ivan sa mananace ceva sa putem pleca pe la magazine, acum pana incepe nebunia

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxi, spor la cumparaturi si te asteptam cu lucrusoare noi si poze.

Am pus la semnatura in albumul cu lucrusoare ce am luat ieri.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana sa poarte eric sanatos caciulita, fularul si restul
chiar ma intrebam ieri daca ai facut poze , dupa ce m.am uitat la caciulita denisei
imi plac si ultimele salopete vor fi foarte utile la vara, cele cu pantalon scurt

eu nu mai rabd, plec, cand i.o fi foame se gaseste ceva pe acolo

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neata!

eu am dormit bustean,ca de obicei;nu dorm niciodata in timpul zilei;ma trezesc pe la 8 si ma culc dupa ce se termina Mircea Badea,deci dupa miezul noptii;ma trezesc de cateva ori sa merg la baie dar cand ma int0rc in pat adorm lemn.

am visat ca eram la casa prioritara la Cora si ma certam cu un nesimtit care se bagase deja si nu voia in ruptul capului sa ma lase in fata lui,imi tot repeta ca el n-are nici o legatura cu sarcina mea deci nu-l intereseaza subiectul;am pus mana pe caruciorul lui,l-am tras in spate si am trecut in fata lui pana s-a dezmeticit ,scandalul a continuat si i-am cerut casierei sa intervina.Cert e ca m-am trezit brusc,pusa pe harta si cu regretul ca nesimtitu' nu e in fata mea sa continui sa-l balacaresc

in alta ordine de idei parca nu mai pot sa mananc,eu am pastrat programul de 3 mese pe zi,simt ca mi-e foame dar dupa ce iau 3-4 guri de mancare...gata!mi se pare ca am stomacul plin pana-n gat si nu mai intra nimic!

oricum am o mare problema cu fructele,in sensul ca nu-mi place nici una,daca ar fi dupa mine ar trece ani de zile fara sa musc dintr-un mar;acum ca stiu ca e musai,ma straduiesc cum pot sa mananc cate o portocala pe zi dar e taaaareeeee greu,practic ma fortez s-o inghit si cand reusesc s-0 termin ma simt ca un erou national....

31+

Mergi la inceput