Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

NAFI sa purtati sanatosi ce ati cumparat, ce dragut ca te poti duce la cei de la prenatal, spor la bucatarit.

PIF am vazut pozicile, tare draguta esti si chiar asa nici prea multe kg nu mi se pare ca ai.

FREDELIA hai ca mai este un pic si ai sa scapi si o sa te poti bucura de minunea ta, incearca sa nu mai bagi in seama feicare disconfort, faceva ce-ti place si incerac sa te relaxezi.

ROXANA abia astept sa vad gogosica infasata.

DENISA eu cred ca tu esti o luptatoare si ca DOAMNE DOAMNE a avut grija de tine si te va rasplati cu o minune de fetita.

CASTELANA sper ca esti bine si bebe la fel, acasa totul este bine?

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 37+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Nafi, de cate ori citesc postarile tale imi amintesc cu drag de prima zi in care am vizitat Verona. Era acum patru ani, pe 14 februarie, de Ziua indragostitilor. desi nu ma dau in vant dupa sarbatoarea asta, mi-a placut ca era tare frumos impodobit orasul, atmosfera era frumoasa, ca sa nu mia zic ce era ca Casa Julietei.
Partea frumoasa e ca eram impreuna cu iubirea mea...adica Alex, in burtica, la 30 de saptamani
A fost tare frumoasa ziua aceea... nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 4 ani...

Sa porti cu drag ce ai achizitionat..si pofta mare !!

Ioana, 34+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Ma bucur sa fiu asociata cu amintirea unor momente atat de frumoase

E adevarat ca Verona este un oras fascinant, indiferent de anotimp...Prima data l-am vizitat in august 2008 cand sotul meu(pe atunci doar logodnic)a trebuit sa vina ptr un interviu. avea deja o alta oferta la Milano, dar vazand Verona , i-am spus ca mi-ar place sa ne formam familia si sa ne crestem copii in acest oras. Din fericire a fost si el de acceasi parere
Avand in vedere ca familia lui e la 600 km distanta de Verona, iar toti ai mei in Romania, suntem cam izolati aici...asa ca stradutele pline de farmecul arhitecturii deosebite al cladirilor istorice, podurile superbe si privelistea muntilor ce se vad de jur imprejur ne sunt cei mai buni prieteni si ne tin companie!

Noapte buna fetelor! Pe maine!

31 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

VIO ma bucur ca esti mai bine si sa va bucurati de cumparaturi, ce bine ca se initiaza si tati in cresterea copilului, bravo lui.

ANCA pentru tine un -ic si sper sa mai treaca din disconfortul sarcinii, dar hai ca mai ai si tu un pic.

ALINA ce haioasa era IOANA infasata.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 37+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

CENIA- am vazut filmuletul cu nasterea e f frumos sa ai amintire. Si mie la spitalul unde nasc o sa-mi dea dvd cu nasterea si chiar ma gandeam cam cum o sa arate.

MAi fetelor, putin m-ati bagat in ceata. Cu multe capitole in urma cand eram noi mai la inceputul sarcinii s-a vb despre infasatul lui bebe si majoritatea ziceati ca nu o sa-l tineti infasat si eu am bagat la cap. acum imi pun semne de intrebare oare m-a lasat memoria de tot si nu am retinut bine ca acum am vazut ca ati scris de infasatul bebeului.
La fetele care sunt in alta tara am vazut ca sunt niste scutece speciale si arata super ok, dar noi aici in tara nu avem asa ceva si sa-l tin infasat doar asa cu scutec fara sa-l leg ma gandesc ca el da din maini si picioare si se desface.Eu cred ca o sa-l tin cu hainute si dk vad ca nu doarme bine m-am gandit sa-l bag in paturica port bebe desi or sa vina caldurile si sa nu-i fie cald. o sa vad eu singura cum o sa fac

Va pup, ma bag la un film.

Delia13 [('') 34+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Delia- eu o infas doar daca se loveste cu manutele in cap si incepe sa planga si doar daca infasata se linisteste.
Infasat slab, poate sa miste si sa-si scoata manutele, scopul meu e s-o linistesc nu s-o imobilizez. Si in burta da din manute si din picioare nu ?
Daca dupa ce o infas se linisteste si adoarme si in somn isi scoate manutele sau se desface nu vad unde e problema
Eu sincer sper sa fie un copil care sa nu vrea infasat pt ca nu-mi plac deloc copii infasati.

Aveti grija sa nu stangeti picioarele, lasati-le sa stea cat mai libere

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si eu caut ceva foarte larg de infasat, cum e chestia aia din poza, special sa ii las picioarele cat mai desfacute, cracanate cu alte cuvinte, cum zice denisa, in nici.un caz intinse drept
si tot de manute mi.e si mie...in rest prefer si sper sa nu fie cazul

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Fetelor cate tampoane pt sani sa pun in bagajul pt spital ??
Nu as lua toata cutia de 30 de buc pt ca-mi ocupa spatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey pana la urma ti-ai comandat pompa de pe site?Cat despre tampoane de san calculeaza si tu vreo 3/zi de fiecare tzitzi inmultit cu cate zile stai in spital.Zic si io dar totusi cred ca sunt multe 3/zi de fiecare san ca in primele zile vine mai greu laptele.fetele cu experienta sa zica.
Cat despre scutec din poza,Delia13 esti fata isteata....sunt doua scutece cusute unul de altul si pus pe colt.Nu se face cusatura completa ci doar ....cat sa iti zic....putin mai mult decat un batic forma geometrica ar fi un romb fara varful de sus cusut.Vai ce varza sunt!!!Asa ma gandeam sa fac vreo 3-4 si sa aplic arici ca sa nu-l leg.Am oroare de acea fasha celebra.Vad eu!Sau il prind cu o brosa
.Sau cu ac de siguranta ca in desene animate!!!!D-ala maaare!

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Ella - am comandat pompa duminica. Inca nu a sosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella, tu de care material de infasat spui? ca nu vad in poza la delia
daca nu.mi iau unul sa stiu ca e special pt asa ceva, zau daca stiu cum sa.l infas

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput