Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa merci la fel pt maya, sa poarta sanatoasa caciulita pe care am vazut acum
maine sper sa iau patutul, asta daca nu aman iar

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara vorbaretelor!

Acum m-am intors si eu de la cumparaturi si am zis sa ma bag in vorba, sa ma aud cu primul meu sutien ptr alaptare! Am fost la Prenatal si aveau colectia noua. era un sutien ptr alaptare din dantela bej...o frumusete! dar era prea elegant ptr spital asa ca m-am rezumat la unul din bumbac alb (sper ca am luat masura buna , una mai mare decat am acum). apoi am luat un pachet din acela de absorbante rotunde care se pun in sutien chicco (60 buc./9.90 euro). si unul de tampoane ptr dupa nastere king size(18 buc./ 3.90 euro). Am luat si suzeta...si cu astea am cam terminat lista cu ce-mi trebuie sa pun in bagajul ptr spital. trebuie doar sa mai spal si sa calc hainutzele.

Acum ma duc sa fac piureul de cartofi ca bietul sot se lupta cu niste piepti de pui sa faca nu stiu ce reteta cu lamaie, vin alb si faina...a citit el undeva...

Pupicei tuturor!

31 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Roxana, Oana
sa va povestesc o chestie draguta..
Ca introducere sa va spun ca alex a fost tare cuminte si ascultator cat am lipsit de acasa. S-a atasat si mai mult de tati, asa ca azi noapte si la amiaz au dormit impreuna...asata ma bucura, nu mai e atat de lipit de mine, asa ca la venirea lui bebe se va simti mai putin neglijat. Bine, de cand am venit ma pupa mereu (tare pupacios a devenit cu mine si tati), imi spune ca i-a fost dor de mine si ma intreaba daca mi-a fost dor de el...
Cand mai scap eu cate un oftat, ma intreaba daca ma doare burtica, si imi face masaj, asa cu manuta, tare dulce. Dar sa va spun ce mi-a zis dimineata. Ma ridicam eu din pat cu "au, au, au"-ul de rigoare, si ma intreaba "te doare burtica cu bebe?"...imi face masaj....iar eu mai mult retoric .."sa vina odata bebe, sa scapam...". La care el ff serios si cu un aer de compatimire imi spune "acum vine baietelul, si apoi fetita, si tot nu scapi..." mai stii?

Ioana, 34+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana, ce dulce alex scumpul de el

nafi sa porti sanatoasa sutienul :)
mie imi place tare mult magazinul prenatal, si hainutele si toate articolele de puericultura sunt foarte bune si frumoasa si chicco la fel

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Andra, mamica sufletista si micul print sa creasca mare si sanatos !!! cuminte vad ca e...
Gaby, am mai auzit cum ca la nasterea cu cezariana, bebe suge mai greu si ia mai greu in greutate. Poate nu e o regula dar de curand am vorbit cu doua prietene care au aceeasi problema. Eu zic sa nu renuntati, trebuie un pic de timp de acomodare si va fi bine. Iar chestia cu "nu ia in greutate "...nu stiu zau, n-as vrea sa exagerez dar eu cantarul l-as arunca. Prea creeaza stari de panica, neliniste, lipsa de incredere. Cel putin la prima sarcina [t mine asa a fost. macar ca bebe a pus in prima luna mai mult de un kg, la fel si in a doua. Dar tot cantarind la el...socrii, nu eu, plus altele, am ramas fara lapte
Asa ca , stiu ca e greu la primul copil, dar faceti cum va dicteaza sufletul, nu sfaturile celorlalti, ca doar nici una din noi n-o sa-si lase copilul sa planga de foame...

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Nafi, de cate ori citesc postarile tale imi amintesc cu drag de prima zi in care am vizitat Verona. Era acum patru ani, pe 14 februarie, de Ziua indragostitilor. desi nu ma dau in vant dupa sarbatoarea asta, mi-a placut ca era tare frumos impodobit orasul, atmosfera era frumoasa, ca sa nu mia zic ce era ca Casa Julietei.
Partea frumoasa e ca eram impreuna cu iubirea mea...adica Alex, in burtica, la 30 de saptamani
A fost tare frumoasa ziua aceea... nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 4 ani...

Sa porti cu drag ce ai achizitionat..si pofta mare !!

Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, bine, a mai trecut tusea, sper sa treaca de tot. am term antibioticul joi, si acum astept sa vad. nu prea am mai scris, ca aveti un ritm... de abia apuc sa citesc, si nu sunt la zi ca sa si scriu. in ultima vreme am fost si cam obosita, cand nu am facut bilanturi si acte, am dormit, sau am avut o stare de leneveala. in rest sunt binisor. nu dorm prea bine noaptea, cam am greturi, cred ca si de la stomac, mi-a facut cam rau antibioticul...

am mai luat si eu de pe listuta sterilizator de la chico, si pampers, si cartea "mama si copilul" de capraru, pe care o studiaza sotul momentan. mai tre sa caut pompa de san. vreau avent manuala.

andra super pozele cu bebe'
un scumpic.

ioanaa28, bine ca ai revenit acasa. ai grija de tine si de bebe.

vio asteptand pe bebe 28+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara, am revenit si noi si am recuperat tot ce ati scris pana acum.

OANA, CARMEN si hai ca mai avem un pic si ne vedem minunile in brate.

ANDRA ma bucur ca sunteti bine si ai sa vezi ce cavaler mare si frumos o sa aveti.

GABY cat ma bucur ca esti o mama asa calma si optimista, iar eu zic ca la faza cu alaptatul tu sii cel mai bine cum este pentru copilul tau si incearca sa eviti orice sfat sau opinie.
eu te admir foarte mult si asa vrea sa o tii tot asa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 37+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

SILVIA sper ca ai vesti bune si vii sa le impartasesti cu noi.

DELIA13 ma bucur ca te simti mai bine si sper sa fie cava trecator.

IOANA ma bucur ca ai venit din spital si ca ai rezolvat problema, ALEX chiar este un dulce, abia astept sa vad si eu reactia baietelului meu la vederea surioarei.

OANA sa purtati sanatosi caciulita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 37+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vio un . Cred ca unde stam majoritatea acasa se scrie asa mult. Sa te odihnesti ca poti de mult.
Pompa de la avent manuala am luat si eu, 150 Ron dupa bebeshopp.ro

Ioanaa - ce planuri mari are Alex pt tine

Nafi - sa va bucurati de cumparaturi: tu de sutien si bebe se suzi

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput