Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Cenia- eu o infas doar daca o sa se loveasca cu manutele si o sa se sperie. Cred ca materialul e un fel de tricot ca cel pt wrap. Oana- se poarte Eric sanatos caciulita. Eu as fi cumparat portocaliu daca bebeluna ramanea cu putza. Portocalie e culoare universala. Cand am cautat eu caciulita numai pe albastru si pe verde gaseam. As fi luat asa dar nu se potrivea nici cu costumul galben pt scos din spital, nici cu cosmonautul roz, nici cu paturica portocalie. Am luat alba cu mot si catel Iti vine sa crezi ca in doua saptamani o sa-l ti pe Eric in brate?? Mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici, asa departe... Am facut prima geanta pt spital. Geanta bebelunei pt scos din spital. Eu incep de la coada MA duc sa calc chilotii cu fund. Cum naiba o sa port eu daia nu stiu.... ![]() Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Denisa nici mie nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, sincer. A trecut repede cand ma uit in urma si cand imi aduc aminte cand de mult mi-am dorit sa raman gravida, credeam ca asta e cel mai greu, dar de unde. Cred ca sarcina e cea mai usoara pe langa ce ne asteapta.

Eu trebuie sa mai iau o data la mana gentile, mi-e sa nu uit ceva.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Si eu o sa-l infas pe bebe cel putin noaptea pt ca stiu ca astfel se odihneste mai bine, e mai linistit,nu se sperie de manute,se simte la fel (sau ma rog...similar) ca in burtica.Il voi mai infasa si atunci cand ii voi da sa suga tot pt linistea lui sufleteasca.Evident ca nu-i voi strange picioarele sau il voi lega cu ceva.Ntz ntz ntz.Doar infasat, facut gogoshica de matase.Acu' oi vedea io daca socoteala mea va fi aceeasi cu a lui.![]()
+36 cu
George-Theodor
AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
bordeancavio spune:
briza-marii, felicitari pt eco si bebe mare! sa stii ca e ff bun urinalul, dar nu e asa scump, m-am uitat am o cutie maaaare cu 60 pastile care a fost 45 lei! ti-o fi dat urinal acut care e mai scump, sau altceva. eu zic sa cauti la farmacie, vezi cat costa, si cutia de 60 pastile e f rentabila, pana in 50 lei.
si sa le iei! sanatate.
vio asteptand pe bebe
28+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Si eu o sa-l infas pe bebe cel putin noaptea pt ca stiu ca astfel se odihneste mai bine, e mai linistit,nu se sperie de manute,se simte la fel (sau ma rog...similar) ca in burtica.Il voi mai infasa si atunci cand ii voi da sa suga tot pt linistea lui sufleteasca.Evident ca nu-i voi strange picioarele sau il voi lega cu ceva.Ntz ntz ntz.Doar infasat, facut gogoshica de matase.Acu' oi vedea io daca socoteala mea va fi aceeasi cu a lui. +36 cu George-Theodor AMR 3 saptamani .... musai !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Daca nu o sa-l legi ( nu f strans) isi va scoate mainile..
Eu am infasat-o pe Ioana, cu totul (si mainile si picioarele) si dupa 1 luna, isi scoatea mainile, si am renuntat, dar ce greu adormea, ca se obisnuise infasata.. Poate, nu va fi si cazul vostru.
I-am lasat numai mainile scoase..apoi incet incet am renuntat sa o mai leg.
La Justina, ma gandeam sa nu o infas/leg deloc, dar vom vedea daca va dormi asa, eventual in sacul de dormit.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
cenia impresionant filmuletul cu nasterea :)
si aici mi l.a pus pe burta si pe urma la piept, dupa ce m.a aranjat , imediat i.am dat sa suga
la prima sarcina am louat 30 de kg si acum am luat vreo 16-17, pana azi...dar mai avem
oana, eric sa poarte sanatos caciulita
ella recipientele alea o sa.ti fie utile la diversificare cu piure in ele :)
denisa tu zici acum ca ai luat o caciulita verde in caz ca e baietel?
dar tu ai vazut sigur ca e bebeluna
acum am iesit un pic si i.am luat un jersey tare dragut, asta ca sa nu zic ca am iesit degeaba
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
eu pt infasat as vrea www.redcastle.fr/en/translate-to-anglais-fiche-produit/p/couverture-miracle/?tx_ttproducts_pi1%5Bcat%5D=183&tx_ttproducts_pi1%5BbackPID%5D=29&cHash=98237016ac" target="_blank">asa ceva
denisa gata am citit si m.am lamurit, era vb la inceput cand maya era eric ;)
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana- pt tine sau pt pitica din burta jerseul ?
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa jerseul pt fetita :)
mi s.a lipit de maini :))) n.am mai avut rabdare pana maine, cand ma duc prin magazine
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Oana- pana sa raman prima data insarcinata imi inchipuiam cum o sa raman din prima si o sa am o sarcina perfecta, o muncesc pana nu mai pot si o sa fac bani cat sa nasc la particular fara probleme.
De tratament de sustinere nici nu auzisem.
Dupa prima sarcina pierduta am zis ca se mai intampla asa cum mi-au spus si dr.
Dupa a doua a inceput panica.
Acum uitandu-ma in urma eu zic ca am avut o sarcina usoara. Nu cum visam eu ca o sa fiu superwoman dar destul de ok fara dureri si interdictii. Primele saptamani au fost mai grele din cauza spaimei sa nu pierd iar sarcina.
Singura chestie diferinta in sarcina asta a fost renuntatul la munca. Am muncit la inceput dar destul de putin. Nu am mai depasit 8 ore sub nici o forma.
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:
Roxana - sa-l poarte sanatoasa
. Sunt curioasa cu ce vi maine acasa ![]()
Mi-am adus aminte ca am vazut si hainutele pt fetita lui 2danke. Wow , super. Mi-a placut la nebunie o rochita kaki cu botosei asortati

Vio - cum mai esti???
Oare o fi reusit Gaby sa vb cu Ramy??
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie