Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Rebiana offf, imi pare asa rau ca tot asa te simti. De dimineata ma tot tin saintreb de tine. 
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
jasmine ce vis ai avut si tu :)))
cat despre fructe , eu gravida cu ivan n.am pus gura pe nici.un fel, poate portocale din an in paste
stefi mai un pic si scoatem majoretele :) abia astept
greenfrog, imi pare rau ca aveti ceva probleme, dar e bine au rezolvare si ca deja stiti, oricum cred si sper ca e vorba de o interventie usoara, poate nici atat
gaby, felicitari pt joy, o sa vezi cu cat o pui mai ds la piept va lua in greutate bine de tot, nu tre sa ia 750 de grame, important e sa ude scutecele
denisa spor si voua la cumparaturi daca iesiti :)
andra ce bine ca ai avut parte de personal cu bun simt, la cat ai stat in spital era culmea sa se mai poarte si urat
despre infasat , cam asa cum zici tu am vazut pe pliantele alea cu scutece speciale, picioarele lasate mai liber
rmkristine, nu doar la fetite care vin in pozitie pelviana se recomanda sa nu li se stranga, sau depinde probabil ca e vb de altceva, dar in general se refera la displazie de sold, care nu e musai sa fie grava, si nu numai, dar ca sa se fixeze bine soldul, trebuie pozitia cracanata si cand e tinut in brate picioarele in jurul burtii, nu stiu cum sa explic, dar ca exemplu poti vedea ca cei care au o displazie pronuntata folosesc un sistem numit curelele pavlik care mentin pozitia perfecta pt o fixare buna a soldului
http://www.childrenscentralcal.org/HealthE/PublishingImages/sm_0239.gif
vladi felicitari pt mutarea in casa noua! nu te mai supara, mai ales ca ai terminat la timp exact cum ti.ai propus :)
camilecu bafta cu examenul!
si la spital unde nasc eu la fel, aer conditionat, bebelusii nu sunt infasati si nici nu li se pune caciula si n.au probleme, toti care.i stiu din jur de aici se nasc la spitalul de care apartin si eu si nu am auzit sa aibe ceva
fetelor n.am cumparat minipatutul, pt ca aveau doar pe roz, au spus ca aduc o gramada in urmatoarele zile, chiar daca nu vor fi reduse la pret, sunt destul de acceptabile, am cumparat doar diverse pt noi apoi m.am indopat la mcdonald
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mami25_7 spune:

Am lipsit motivat,am nascut cu cezariana pe 28.02,un baietel pe nume ERIC PETRUS,la 25 de saptamani si 5 zile,a cantarit 2600gr si a luat nota 9,l-am vazut din prima secunda de viata si m-am indragostit pe loc de el.am stat 4 zile cu membranele fisurate,a urmat apoi o perioada de spitalizare mai lunga pt ca am avut amandoi o infectie,si am necesitat antibiotice,acum suntem bine,ieri am ajuns acasa,papam titi,si dormim f mult.Nu stiu cand voi mai reusi sa intru,dar va doresc nasteri usoare si copii sanatosi.Scusati-mi semnatura nu am schimbat=o inca.
mami de David Andrei 02.10.07 si
33 sapt
stefimic spune:
Felicitari MAMI25_7 sa va traiasca, sa fie sanatos.
acomodare cat mai placuta acasa si sa ne mai dai de veste cand poti.
ce pitic grasan si asa de de bine dezvoltat pentru varsta lui.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
38+
IOANA
mami25_7 spune:
Gata am schimbat si semnatura.Ma duc si eu sa mananc cat dorm copii.
mami de David Andrei 02.10.07 si ERIC PTRUS 28.02.2010
mami25_7 spune:
Multumesc stefi,a si a avut 47cm,nu parea f slab,cand am iesit din spital avea 2780gr,speram sa o tinem tot asa.
mami de David Andrei 02.10.07 si ERIC PTRUS 28.02.2010
oanaiacovita spune:
Mami25 m-ai speriat, cred ca ai vrut sa zici 28.01.2010 si la 35 de saptamani, asa-i???
Oricum felicitari pentru bebele grabit si ca sunteti acasa. 

Asteptam si poze cand o sa ai timp.

Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
briza_marii spune:
Vladi sa stapaniti casuta sanatosi si sa aveti parte numai de clipe frumoase acolo!
Eu de cand iau Magne B6 sunt mult mai calma, nu ma mai enervez asa repede. Poate incerci si tu, ca banuiesc ca esti e obosita si fizic si psihic mai ales.
Oanasotul tau e f intelegator!
Deja mai ai putin si ii cumperi si hainute pt scoala!![]()
Ai zis ca nu mai iei Nospa si ca lasi natura sa isi urmeze cursul. Dar dr tau nu e plecat acum??
Rebiana nu mai am cuvinte ...
mamica eroina
Andra slava domnului ca ai dat si de OAMENI in spital! Macar asta a fost o consolare pt timpul petrecut acolo
Cami eu nu stiu cum ai reusit sa inveti pt examene. Eu zici ca is batuta in cap, de azi dimineata citesc niste legi amarate, ca trebuie sa le transpun intr-o instructiune de lucru. M-am apucat de pe la 11 si acum e 4 si ceva si eu tot nu am terminat. 
30+
Eric Mihai
briza_marii spune:
Stai ca acus vazui!!!!
Mami25..cum ai nascut la 25 de sapt???!!!! Ma bucur ca zici ca sunteti acasa si ca totul e bine. Bun venit bebe Eric!
30+
Eric Mihai