Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

ce zapacita sunt am gresit si semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxi tu ce culoare vrei la patut? Abia astept sa il vad. Imi plac fff mult modelele alea.

Briza azi vine dra mea, de maine o sa fie disponibila, deci pot sa nasc. Nu cred ca sunt contractii de nastere, pentru ca trec in pat. Iar in picioare sunt niste dureri ascutite, in partea de jos a burtii, care duc pana in picior. Deci nu sunt de durata.

Merg sa trec bebele Eric Petrus pe prima pagina.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

freedelia - constat ca totul e relativ,sau subiectiv :ultimele tale postari incep cu ''a mai trecut o noapte'' sau ''a trecut si ziua de azi!!'' in sensul ca nu mai ai rabdare si abia astepti sa nasti.Si eu zic la fel ''a trecut si ziua de azi!!'' dar in sensul ca am reusit sa mai rezist o zi sa nu nasc prematur!Ma doare burta in fiecare zi,mai ales seara.De fapt durerea e fix pe col,o simt ca o presiune.Cum stau un pic in picioare (10 max 15 min) incepe sa ma doara si trebuie sa ma asez in pat.Aseara m-a durut rau si n-a trecut nici dupa 2 pastile de NoSpa si supozitor cu Uscosin.

ella - mie nu mi se umfla picioarele,dar asta pt ca 90% din timp stau la orizontala

greenfrog - eu cred ca dr tau n-are de ce sa se supere ca ai mai cerut inca o parere,oricare dintre noi ar fi facut la fel.Ar fi mai bine sa faci cezariana in situatia data.

rebiana - eu nu stiu cum rezisti cu starea asta de rau ca te tine de multa vreme.

azi fac greva si nu mananc portocala regulamentara.Uite asa!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Hello din nou si de la mine.
Intru sa felicit si eu noua mamica. Mami sa ai un bebe sanatos, mult laptic, refacere rapida si sa faci pozici sa vedem si noi minunea ta
Eu am avut parte de niste momente inaltatoare zilele acestea, caci am reusit sa rezolv multe din lucrurile prioritare din viata mea. sunt multumita sufleteste si imi astept odorasul sa apara in orice zi va dori. eu sunt pregatita . visez de cateva seri ca sunt la spital si astept sa nasc dar nu ma doare nimic. dorm surprinzator de bine, cu exceptia mersului la baie cu care m-am obisnuit de acum, merg ca un robot acum pe intuneric si cu ochii inchisi, ma asez pe colac, si revin in pat tot cu ochii inchisi. mai trag cate un pui de somn si pe colac cat stau si imi continui visul in pat
asa mi-as dori sa fiu gravida inca vreo 3-4 luni... de abia acum sim cum fieacare fibra din corpul meu asteapta sa imi vad copilul si sa il strang in brate. imi mangai mereu burtica si vorbesc cu maria cate in luna si-n stele si stiu ca ma asculta. avem cateva melodii preferate, simt cum misca exact in momentul cand pun acele melodii si simt ca imi explodeaza inima de fericire. fetelor......... ma simt cu adevarat pregatita sa fiu mama....

Oana 36+ - Maria-Emilia
AMR 3+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Andra ce exepriente frumoase ai avut la nastere. Ma bucur mult, ca meritai.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Bebe mic

asta e partea frumoasa a povestii, ca durerile indurate nu mi le poate scoate nimeni din cap dar macar am avut cu ce sa compensez

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Felicitri pt noua noastra mamica, mamy25!!!
Mult lapte la titi si mult noroc in viata pt Eric, sa fie sanatos si la punga gros!!!

Se inmultesc iepurasii

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan
Suntem cei mai fericiti parinti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Intru si eu sa va salut, dupa o plimbare cu taxiul prin nameti ca sa achitam mobila ce trebuie sa soseasca miercuri.

Mami 25 7 sa-ti traiasca puisorul si sa fie sanatos si norocos, iar voi mereu fericiti alaturi de el!!

Oana ti-am admirat ultimele poze, esti o mamica super, iar tati e un fotograf de nota 10!

Oanka80 mi-a placut foarte mult ce ai scris, cum vorbesti cu bebitza si o astepti pregatita. Parca si pe mine ma incearca aceleasi sentimente

Va pup si sa aveti o dupa-amiaza cat mai placuta!

34+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Oanka cata iubire se citeste in postarea ta. Vei fi o mama extraordinara pentru Mariuta ta.

Andra si durerile o sa le uiti cu timpul, asa spun toate mamicile.

Cori multumim. Asteptam poze cu camera bebelinei cand va fi gata.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Am trecut si cu nr.5 pe prima pagina.

Am scos pasajele cu numarul gravidutelor pentru a usura lista si de acum "contabilizam" doar mamicile.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ia te uita de unde sare iepurele !!!!

Mami fericitari !!!!! Acomodare usoara si mult laptic pt bebe mic
Bebe Eric bine ai venit !!!! Sa fi sanatos, norocos si necolicios

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput