Pandemia porcina s-a terminat
Raspunsuri - Pagina 4
mirchea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K Ieri mi-a spus copilul, ca saptamana viitoare se va face sedinta cu parintii, unde va trebui sa decida fiecare parinte daca isi da acordul sa-i fie vaccinat copilul, sau nu... abia acum, cand pandemia e pe sfarsite (speram). Mirchea, in majoritatea tarilor nu e obligatorie sa te vaccinezi. Nici in Ro nu e, dar DACA nu tevaccinezi, nu te mai trateaza gratuit. Asta e decizia ministerului sanatatii. Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
trimite-mi si mie te rog un link, sau spune-mi unde pot citi ca in Romania nu esti tratat gratuit daca nu te-ai vaccinat!
mirchea spune:
citat din mesajul lui StMihaela La primii morti de porcina era ceva dubios: unul a murit ca nu era oxigen pe salvarea care venise la apel, altul era cu complicatii date de un diabet sever etc. A trebuit sa apara Toni Tecuceanu. Care ... teapa ... e mort tot din cauza sistemului nostru sanitar infect. http://containerulverde.blogspot.com/ |
Noroc cu gripa, s-au mai musamalizat cateva cazuri, fara prea multe consecinte.Inainte cand intrebai de ce a murit, se zicea: Nu stiu exact, dar nu a fost ceva grav.:-)
Acum zicem ca a fost gripa porcina si e liniste...
Eu ultima oara cand am vizitat spitalul de infectioase din Ploiesti, era sa vars de miros si de mizeria pe care am vazut-o. Daca iei o saltea de pat si o lasi 2 saptamani pe un maidan, sa-si faca maidanezii nevoile pe ea, cred ca arata mai bine ca cele din spital.
Rufus spune:
citat din mesajul lui mirchea trimite-mi si mie te rog un link, sau spune-mi unde pot citi ca in Romania nu esti tratat gratuit daca nu te-ai vaccinat! |
Era o propunere idioata, nematerializata.
Cred ca a fost lansata ca sperietoare sau, pur si simplu, careva a gandit cu dosul.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Gabi_K spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Era o propunere idioata, nematerializata. Cred ca a fost lansata ca sperietoare sau, pur si simplu, careva a gandit cu dosul. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Nu stiu pana-n ce faza a ajuns propunerea, dar au anuntat la tv, si parca era si in ziar. Dar sper sa fie doar un zvon umflat de presa.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Nu ar fi prima data cand am auzit de o asemenea amenintare...
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
ariel_7000 spune:
mda, era si in ziar...
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Cine_refuza_vaccinul_plateste_tratamentul_0_171583435.html
http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Peste-120.000-de-romani-vaccinati-contra-gripei---porcine_5481/
si in caz ca mai sunt doritori, mai sunt "cateva" doze disponibile. o pune cercel de o porcina noua si proaspata la toamna? ca mai are cu ce! scuze daca sursa nu e suficient de credibila si nu se ridica la standarde inalte, dar eu asta citesc :
http://www.catavencu.ro/romania_a_cheltuit_degeaba_60_de_milioane_de_lei_pe_gripa_porcina-12213.html
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Iael spune:
Incredibil cate persoane mor din cauza acestui sistem medical .
Cum mai putem avea incredere sa ne lasam tratati in aceste conditii ?
Zilnic vedem la stiri tot felul de cazuri :oameni care mor din cauza lipsei de ingrijiri medicale , infectii luate din spitale , ambulante care nu sosesc la timp s.a.md
natalia_nica spune:
Cu Toni T. tindeam sa cred si eu ca nu e chiar gripa de vina si iata ca mi s-a confirmat...
Ma bucur ca nu am cedat insistentelor multora de a ne vaccina, nu mi-am lasat nici sotul sa se vaccineze, iar de copil ce sa mai vorbim.
Nu-mi vine sa cred ce minciuni traim!
iarina spune:
Pana acum s-au vaccinat peste 30 de milioane de europeni, sa inteleg conform postarilor voastre ca toti sunt niste fraieri?
Gripa asta a avut varful in ianuarie, se stia ca din februarie vor scadea cazurile. De izbucnit a izbucnit anul trecut prin aprilie si pana in sezonul rece numarul cazurilor de imbolnavire nu a fost atat de mare.
E posibil sa mai existe o crestere sau nu. Pana una alta, cine a vrut s-a vaccin at, cine nu, nu. Oricum ia spuneti-mi voi ce ati prefera: sa va internati in spitalele romanesti sau sa faceti un vaccin?
Da, daaa vaccinul e periculos
xenocid spune:
Pana vin medicii de pe forum sa va explice cum apare suprainfectarea bacteriana in infectiile virale va rog sa faceti un exercitiu de logica: Care a fost cauza pentru care a trebuit intubat Toni Tecuceanu? Nu cumva infectia cu AH1N1? Ce s'ar fi intamplat daca NU era intubat?