Pandemia porcina s-a terminat
Raspunsuri - Pagina 3
Irinusha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tisina
Sa-mi fie cu iertare, dar analogia ta cu armamentul imi suna (in traducere libera)cam asa: cum preferati sa muriti: impuscati sau injectati? Tisina |
Sa-ti traduc ce am vrut sa spun: va ofticati atat ca au castigat industriile farmaceutice, dar cat se castiga cu lucruri de care nu avem nevoie nu mai zice nimeni ...
Acum ai inteles?
mirchea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Irinusha
Sa-ti traduc ce am vrut sa spun: va ofticati atat ca au castigat industriile farmaceutice, dar cat se castiga cu lucruri de care nu avem nevoie nu mai zice nimeni ... Acum ai inteles? |
De arme va fi intodeauna nevoie, ca sa te aperi de cei care vor sa te vaccineze cu cine stie ce substante.
Tisina spune:
Irinusha, oftica nu vine de la faptul ca producatorii farmaceutici castiga, ci de la modalitatea parsiva prin care o fac (daca nu iei vaccinul mori! - ma rog, mai pe ocolite).
Nu cred ca producatorii de arme (acu' nu ca as fi de acord cu producerea lor) te iau dupa copac cu ceea ce pot face armele. E clar pentru toata lumea ca acestea ucid.
Pe mine m-a revoltat (sau ofticat, cum vrei tu) si virulenta cu care eram amenintati ca daca nu ne facem vaccinul anti AH1N1 si ne imbolnavim de aceasta gripa, vom fi nevoiti sa suportam din buzunarele proprii investigatiile, eventuala internare si tratamentul (in pofida faptului ca platim cu totii asigurari de sanatate, pentru ce... nu stiu).
lili spune:
Am in casa un vaccin VAXIGRIP ( din anumite motive l-am achizitionat dar nu m-am imunizat).M-am uitat intamplator pe cutia vaccinului si "surpriza", contine : A/Brisbane/59/2007(H1N1)[bang],A/Brisbane/10/2007 si B/Brisbane/60/2008...
Pai daca vaccinul antigripal obisnuit continea si tulpina respectiva de ce era necesar sa facem inca un vaccin???.
Vaccinul este produs de SANOFI PASTEUR si expira in mai 2010.
capra cu trei iezi spune:
si la noi a luat o pauza gripa porcina! cam greu sa stai la coada pe zapada asta, nu? hai s-o amanam pana la primavara!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
mirchea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tisina Irinusha, oftica nu vine de la faptul ca producatorii farmaceutici castiga, ci de la modalitatea parsiva prin care o fac (daca nu iei vaccinul mori! - ma rog, mai pe ocolite). Nu cred ca producatorii de arme (acu' nu ca as fi de acord cu producerea lor) te iau dupa copac cu ceea ce pot face armele. E clar pentru toata lumea ca acestea ucid. Pe mine m-a revoltat (sau ofticat, cum vrei tu) si virulenta cu care eram amenintati ca daca nu ne facem vaccinul anti AH1N1 si ne imbolnavim de aceasta gripa, vom fi nevoiti sa suportam din buzunarele proprii investigatiile, eventuala internare si tratamentul (in pofida faptului ca platim cu totii asigurari de sanatate, pentru ce... nu stiu). Tisina |
Cine te-a amenintat cu asa ceva? Cunosti vreun bolnav de gripa, care nu a beneficiat de asistenta medicala nefiind vaccinat? Hai, sa fim seriosi!
Vaccinul a fost decat recomandat, nu impus.S-a spus ca mortalitatea este mai mare decat la gripa obisnuita, nu ca mori neaparat.
Si la urma urmei, mai multa propaganda s-a facut contra, decat pro.
Faptul ca pandemia nu a luat amploare nu face decat sa ne bucure.
Multa sanatate!
ariel_7000 spune:
aceeasi scena, aceiasi actori...no, acum, va luati la paruiala ca s-a terminat? sau ca a luat pauza? stati calmi, ca se va renaste cand va fi nevoie...sub forma porcina sau sub forma cabalina, felina, ca tot e anul tigrului...sa vedeti cum se modifica virusul de la porcul pe care il pupa copilul care abia a pupat pisica bolnava! ntz, ntz...sau cum era ca m-am incurcat...porcul era bolnav de gripa lui cu rat, copilul mexican era si el bolnav, dar de a lui, cea cu nas, copilul a pupat porcul in rat si virusul copilaresc+virusul porcesc = LOVE si uite asa aparu bazaconia asta, BAU BAU-ul anului 2009...in fine, nu ma pricep eu, da' stie nea cercel, ca are studii dar cum el nu ne poate lumina cum e cu corceala asta virala, ne vom da cu presupusul. am eu un feeling ca vor sari cateva persoane sa ma lumineze
pariem? ce apare mai intai? eu tind sa cred ca gripa ovina, ca vb gabriellei, vine Pastele, apoi as banui o gripa canina, combinata cu una felina, ca sunt foarte multi care au animale de companie sitac pac, se impusca (oops, vaccineaza) 2 iepuri dintr-o data. si animalul si stapanul...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 stati calmi, ca se va renaste cand va fi nevoie...sub forma porcina sau sub forma cabalina, felina, ca tot e anul tigrului... |
ariel, mie nu mi-a placut gripa asta, ca prea era asociata cu porcul...gripa felina, eventual pisiceasca, e mai simpatica si imi place mai mult!
Pe mine m-a uimit mobilizarea cvasi-generala anti vaccinare, in toata lumea. Inseamna ca lumea s-a mai desteptat? Companiile producatoare de vaccin ameninta guvernele care refuza, acum, sa respecte contractele initiale, in sensul ca nu prea mai cumpara ce au comandat. Jale mare!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Gabi_K spune:
Ieri mi-a spus copilul, ca saptamana viitoare se va face sedinta cu parintii, unde va trebui sa decida fiecare parinte daca isi da acordul sa-i fie vaccinat copilul, sau nu... abia acum, cand pandemia e pe sfarsite (speram).
Mirchea, in majoritatea tarilor nu e obligatorie sa te vaccinezi. Nici in Ro nu e, dar DACA nu tevaccinezi, nu te mai trateaza gratuit. Asta e decizia ministerului sanatatii.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Iasmin08 spune:
Vai,mi-e rau, cum? S-a terminat? Si n-au murit astia nevaccinatii??? Cum se poate asa ceva...Vai, vai, vai... Haidi, bre, mai incercati un pic, poate - poate infloreste din nou...
Ce vana avem noi romanii, nici gripa nu ne doboara
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori