Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Arthurana spune:
Nike,
Tu simti deja bebe ca misca? Eu am simtit la prima sarcina de abia la 18 sapt., asa cum descri tu, ca niste aripioare de fluturas. Tin minte ca aveam prietene care incepusera sa simta de la 16 sapt. si eu eram tare suparata ca bebele meu e lenes. In orice caz, este cel mai frumos moment din sarcina, cand simti ca impinge piciorutele si manutele in toate partile...zici ca se intinde.
Arthurana spune:
Fetelor voi aveti greata si voma deja? Eu ma chinui rau de tot sa tin ceva in mine. Aseara am mancat o felie de pizza si am vomitat toata seara...Si nu am nici o speranta ca-mi va trece starea de rau. Cu Jacob am vomitat pana in ziua in care am nascut.
Mai e putin si ne vine si noua randul sa mergem la echo...Oare voi vedea si eu inimioara flicarind??? Cum o sa vrea bunul Dumnezeu.
Clabuc spune:
Si eu la fel, am simtit cum a miscat prima data dupa saptamana 16; sincer Nike, stiu ca tu crezi ca e bebe, dar la o varsta asa mica a sarcinii nu prea ai cum sa simti. Nu vreau sa te superi pe mine, dar, din experienta iti spun, pentru ca si eu tot ziceam ca simt ca misca la inceput, dar m-au lamurit fetele (randunicile) ca n-are cum sa fie de la bebe, ca e prea mic, iar cand am simtit intr-adevar cand a miscat, mi-am dat seama ca ce simteam inainte era cauzat de fericirea mea fara margini, nu de la bebe. Ideea e ca bebe misca de la inceput si tot timpul, dar nu il putem simti noi pentru ca e prea mic, de-abia dupa saptamana 14 ai putea sa-l simti cum misca. 
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
michella78 spune:
arthurana
stiu ce inseamna grata, de la sarcina cu teodora

. am slabit 5 kg intr-o sapt si am ajuns la spital cu perfuziii. dar a trecut si apoi am avut o sarcina super!
sper sa te lase repede greturile!
deocamdata, e si sarcina mica, 5 sapt, nu am greturi.
michella
maya71 spune:
Buna seara buburuzelor. MAMA cat am de recuperat... dar merita.
[ucenic(aspirant) burtica]
maya71 spune:
Arthurana, mie mi/au trecut greturile cu pastilute pe baza de echinaceea... am cautat borcanelul sau prospectul si nu/l gasesc momentan dar revin...
[ucenic(aspirant) burtica]
ddanagh spune:
Fetilii, astazi la 5 sapt + 5 zile i- am auzit inimioara lui bebe. Eu m- am dus la un prim control pt confirmare si hop surpriza. La eco mi- a spus ca ar avea 6+ 2 deci ca ar fi un pic mai mare, cred ca de la cat mananca mamii
. Off, de ar fi asa. Sarcina trecuta am luat 23 kg si vad ca nu ma desmint nici acum. Eii, sanatos sa fie, ca dau eu jos.
Are 130 bpm, se spune ca sub 140 e baiat dar eu nu cred chestiile astea, la Daria nu mi s- a potrivit nici un test nici calendarul chinezesc, nimic.
Hai ca sar de la una la alta, sunt euforica.
Vroiam sa va intreb daca voi v- ati facut analize de secretie si PAP acum si dc ati sangerat un pic la ele? Eu da si m- am speriat insa dr spune ca- i ok, e colul un pic mai sensibil.
Va pup
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ditu spune:
Acum am ajuns acasa,
Am culcat-o pe pitica si m-am asezat in pat,sunt foarte suparata,nu pot sa cred ce preturi au aici.Noi avem green card si cand am venit aici ni s-a spus ca avem toate drepturile mai putin dreptul de a vota,minciuni si iar minciuni.Se fac diferente de la cer la pamant ,sunt dezamagita,nivelul de trai este mai un ca acasa dar sistemul de sanatate este la pamant.
Cu stupoare am aflat ca programarile din 15 si 16 februarie nu sunt pt a ma vedea un dr si pt a completa tot felul de hartii,deabia apoi poate ajung sa ma consulte un dr..Am cerut sa ma vada un dr dar nu se poate,se uita la tine si te trimit acasa,asta in sit in care am fost aprobata pt 45 de zile de asigurare.
Am fost apoi la spital la urgente,acolo m-au plimbat de la un cabinet la altul,pt ca vroiam sa stiu daca ma poate vede un dr si cat ma costa,un dr ff dragut mi-a zis ca ma costa 1000$ sa ma vada,dar pt ca nu am sangerari imi recomanda sa merg la sectia de ginecologie,am ajuns si acolo si stupoare,primul control ma costa 825$,in acest control intra si analizele de sange,ii explic ca nu vreau analize vreau doar sa ma vada un dr,nu se poate,nu am programate,etc...
Cred ca cuvintele sunt de prisos,acum pentru fetele din state,mi-a zis cineva dar nu stiu numele asigurarii,ca exista o asig care cere numai 150$/luna si acopera si spitalizarea si controalele,stiti de asa ceva?
Ma apuc sa citesc ce s-a scris astazi,ca nu am apucat.va doresc o noapte usoara ,va pup
eveline spune:
Buna seara tuturor!
Da ce...am mai rezistat....cine crede?!Cum am iesit de la servici m-am dus la eco...cine mai avea rabdare pana miercuri.??
Totul e super Ok...5 sapt si 4 zile conform eco (5 si 2 conform numaratorii mele), sac gestational de 13.7mm cu ecou embrionar (sau asa ceva). e foarte bine insa acum mai multe n-avea ce sa-mi spuna...uter si anexe ok...aa...si e una bucata, sa zic asa...Of...mi-am luat o piatra de pe inima...
Ditu mi-e rau cand citesc ce scrii, efectiv.....eu cand aud de asemenea scoruri incepe sa mi se para spaga din Romania parfum...
Ddanaghfelicitari! E super sa primesti asemenea vesti..
maya esti OK?
Arthurana imi pare rau ca ai greturi....uneori nu ajuta nimic, chiar imi pare rau...alteori ajuta sa rontai ceva, numai tu stii ce-ti prieste.
5+ si mamica de
Bianca
lyvy spune:
Ditu, e ingrozitor ce povestesti acolo, nu-mi vine sa cred, cred ca te face sa te simti neputincioasa rau, zau ca la cap asta e bine in Romanica, mergi cand vrei, unde vrei.
Hai curaj, nu fi suparata!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+5 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii