Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

In primul rand va multumesc ca m-ati trecut pe listuta .

M-am inscris acum vreo 2 saptamani, dar, desi v-am mai citit, n-am scris...Sa stiti ca multe nelamuriri mi s-au clarificat citinduva si va multumesc Desi am trecut deja printr-o nastere, cum asta s-a intamplat secolul trecut , am cam uitat multe chestiuni asa ca sunt cam novice. Mai ales ca in ultimii ani s-au facut tot felul de cercetari, descoperiri asa ca tre sa fi toata ziua cu ochii pe net sa vezi ce poti sa mananci, ce nu poti, ce poti sa faci, ce nu poti...

Vad ca s-a marit "clubul" nostru, ma bucur pt. mamici si NUMAI BINE LA TOATE!

Majoritatea ati vazut deja bebé-ii...si eu l-am vazut , dar pe fuga, azi noapte pe la 1.Sa va povestesc cum s-a intamplat: am fost un pic smecheruta si m-am dus la Urgente. Motivul pt. care m-am dus nu a fost chiar de urgenta (mi-a reprosat si doctorita), era pt. o posibila infectie urinara, care s-a dovedit a nu fi. In ultimele zile mergeam des la baie si devenisem cam nelinistita, iar programare la primul ecograf il am miercurea viitoare, nu mai aveam rabdare...Asa ca azi noapte la control, l-am vazut pe bebe, se misca, dar bataile inimii nu le-am putut asculta, asta va fi saptamana viitoare, cand am programarea, sper sa fie totul OK! Ce senzatie tare, sa-ti vezi bebé-ul doar la cateva saptamani! Pe primul meu baiat l-am vazut la eco de-abia la 5 luni(era acum 15 ani si cam asa te planificau pt. prima ecografie, si asta la particular...)

Va doresc numai bine la toate si celor care tre sa mergeti la eco, sa va vedeti cat mai curand bebé-ii frumosi si sanatosi!

9+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Bells, multumim frumos! Mi-aduc aminte si eu cand am aflat ca sunt insarcinata cu Clarinda, exact ca tine simteam, asteptam sa mi se vada si mie burtica, sa afle toata lumea de ce sunt cea mai fericita. Dupa 9 luni de incercari si stres la maxim, ma gandeam ca oi avea ceva, dar doctorii nu aveau ce investigatii sa faca decat dupa 1-2 ani de incercari fara rezultat. Cred ca incepusem sa ma resemnez, deci si sa nu ma mai gandesc numai la asta. Si atunci s-a decis maimutica mea sa vina. Nu-mi venea sa cred, tremuram toata, cred ca am avut un zambet mare pe fata incontinuu timp de cateva saptamani. Dupa care au inceput si grijile, mergeam la control ca la un examne, emotii de ma durea burta si cand ieseam de-acolo cu toate masuratorile in regula, imi venea sa zburd. de a doua zi incepeau emotiile pentru urmatoarea vizita la doctor. Asta pana s-a apropiat saptamana 40 cand nu mai aveam rabdare sa iasa galusca din burtica. Sa stiti ca nu mi-a fost niciodata frica de nastere, doar imi faceam griji sa nu se intample ceva rau, dar frica d edurere ... deloc. Stiu ca le-am zis asistentelor ca daca se intampla ceva cu mine, sa salveze fetita, si s-au uitat mirate la mine, una la alta, iar la mine .. si au zis ca nu-s intreaga la minte. hai, ca m-am intins ... Cam asta, deci fericirea asta este explicabila si o vei simti de-acum incolo ... mereu

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

eu am scris in declaratia notariala sa il salveze pe copil si nu pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Multi clabuc, chiar daca sunt la primul BB-eu mi-l doresc de pe acum si pe al doilea, poate cine stie sunt chiar 2 , ce fain ar fiiiiii

Ioana, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

bells
am o gemanuta.
e cel mai fain om.
am o prietena cu gemanute.e superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Ditu, e posibil sa fie o infectie urinara, daca ai dureri la urinare. Cand ajund acasa o sa-l pun pe sotul meu sa-ti prescrie un tratament, insa ar trebui sa faci o urocultura ca sa fii sigura ca e infectie sau nu sunt contracti. sotul meu este medic urolog astfel ca tratamentul prescris va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Cred ca este fain sa fi mamica de gemeni, ce mi-ar place sa merg la plimbare cu un caricior cu 2 locuri, ce MANDRA as fi, poate daca imi doresc asa mult se indeplineste.......cine stie

Ioana, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Ditu, e posibil sa fie o infectie urinara, daca ai dureri la urinare. Cand ajund acasa o sa-l pun pe sotul meu sa-ti prescrie un tratament, insa ar trebui sa faci o urocultura ca sa fii sigura ca e infectie sau nu sunt contracti. sotul meu este medic urolog astfel ca tratamentul prescris va fi ok.

Mersi mult de ajutor,din pacate nu am unde sa fac urocultura,imi simt uterul dupa ce fac pipi,nici nu stiu sa explic ca este prima data cand am aceste senzatii,,m-au lasat durerile dar incerc sa vad un dr astazi ca maine este sambata,sper sa ma primeasca chiar daca sunt programata numai in 15 ,fug da dr,revin mai tarziu.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Si nu sunt in tara,noi stam in Florida si nu se dau medicamente fara reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Ditu,

Du-te la urgenta,la ER la spitalul apropiat. Te vor trata cu siguranta, si pleci si cu reteta. De platit platesti cand poti.
Tine-ne la curent.

Mergi la inceput