Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
viss spune:
si eu o sa nasc la giulesti, ariciu.cu Dr Cezara Bucur.bells- sarumana de incurajari.nike-mie imi vine sa bocesc numai cand citesc randurile tale despre cum a fost![]()
,5+
Clabuc spune:
Viss, iti tinem si noi pumnii stransi stransi pentru joi. Sa vii cu vesti bune. 
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
eveline spune:
Nike mi-au dat lacrimile....
Michella, ariciu, eu vin de la grupa mare, mai...fiica-mea are 5 ani...voi, grupa mica
cu 3 anisori...ce varsta frumoasa, sa va traiasca!
5+ si mamica de
Bianca
ariciu80 spune:
Eu am nascut la Giulesti in 2007 cu dr. Cristescu, dar sarcina mi-a fost urmarita de dr. Hodovanu. Banuiesc ca si de data asta va fi la fel...
Viss o siu pe dr. Bucur, e ok. Mie mi s-a parut cam rece, dar din cate ziceau fetele care au nascut cu ea, e super ok.
Ariciu
in 5+ si mamica de
de 3 ani
Bells spune:
michella, ariciu, eveline, clabuc, sa va bucurati de puiutii vostri cei "mari" si de cei "mici" sa aveti cat mai mare grija ca sa se faca MARIIIIIII.
nike imi place asa tare de tine cum traiesti emotiile, traiesc si eu alaturi de tine
. Eu una de cand am aflat de BB-ic l-am innebunit pe sotul meu cu starea mea de "FERICIRE CRONICA", in fiecare seara cand vine de la servici fac tumbe pe langa el. Sunt atat de FERICITA ca as oprii toti oamnenii pe strada sa le spun "SECRETUL MEU"

Ioana,
7+
Bells spune:
Sa va spun si voua un banc cu gravide, pe care mi l-a spus si mie o prietena cand i-am spus ca sunt gravida, pe mine m-a amuzat tare:
"Stiti cum ii spune canibalul femeii gravide?
Raspuns: KINDER CU SURPRIZE" ![]()
Ioana,
7+
michella78 spune:
bellssuper bancul! il dau mai departe!
eveline,
gata, grupa mare e la tine!
ariciu, multumim de urari, si voi la fel sa cresteti mari si sanatosi.
dimineata, m-am oprit la cofetaria Pitico, vis-a-vis de Marriot si am ramas foarte placut impresionata de faptul ca au acolo si un spatiu special amenajat cu masute, sa scoti picii la plimbare!
Asa ca duminica avem program cu Teodora... si cu puiul mic! iesim in oras!
michella
nike974 spune:
ii pun mana sotului meu pe burtica si ii spun:trebuie sa simti asa, ca niste batai de aripioare de fluturas.eu vb in fiecare zi cu el.
se uita la mine,cu ochii lui imensi, verzi si imi spune:nu simt.................dupa care mai sta ceva timp si ma ia in brate:acum am o bestiuta cu un pui de bestiuta.
sa il vedeti ce planuri face..............nu mai pot de ras.
deja il vede copilot la off road sau gata in ham sa se catere pe munte...................
e f fain ce simt.Ii multumesc lui Dumnezeu pt asta.e o minune.
fluturasul meu s eculca dupa 1 si la 5 se scoala.
ditu spune:
Buna diminetza,
Deabia acum m-am trezit si nu am apucat sa citesc ce s-a scris astazi.
Mai fetelor ma inteapa jos la uter de zici ca ma taie cineva, a mai patit cineva asa ceva?Cand am facut pipi ma inteapa de parca m-ar taia cineva,simt jos intepauri destul de puternice,nici nu stiu sa le explic.Ma duc in pat ,revin sa citesc daca sunt normale daca nu sa ma incerc sa vad un dr.,din pacate nu am dr ,asa ca nu pot suna sa stresez pe cineva cu intrebarule.
VA PUP
nike974 spune:
ditu, du-te la un dr.e mai bine sa previi decat sa vindeci.
fetele, tare faine sunteti.