Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
viss spune:
eveline, clabuc,ariciu- deci in principiu voi mergeti la eco miercuri si eu joi.ptr ca treb sa mai stau acasa la pat o saptamana nu prea am cu ce sa-mi umplu timpul,asa ca la 2-3 ore, imi arunc cate un gand spre eco asta..am atatea emotii,am cosmaruri noaptea ca nu vrea dr sa-mi faca eco,ca e innegrit ecranul,ca e sacul gol..deci miercuri o sa fie o zi mare ptr voi,musai sa ne povestiti tot![]()
viss spune:
nike..sa ramai alaturi de noi,vei fi prima care va naste sa inteleg, nu?iti tinem pumnii sa fii bine.
,5+
ariciu80 spune:
Fetelor, voi la ce spital/dr mergeti? Eu merg la Giulesti.
Ariciu
in 5+ si mamica de
de 3 ani
nike974 spune:
raman alaturi d evoi.
eu nasc la municipal.la medlife o cezariana ajunge la 90 de mil,nu au medicamente, nu se poarta ok,aisistenta nu isi schimba manusile cand schimba bebeii.am vazut eu.
Bells spune:
O sa fie bine ariciu, ai sa vezi si ai sa fi cea mai fericita femeie de pe pamanat. Pentru toate o sa fie bine, pentru ca asa trebuie sa fie, cel putin trebuie sa gandim optimist.

Ioana,
7+
Bells spune:
Multa bafta viss, iti tinem pumnii stransi si te asteptam cu cele mai bune vesti.
Ioana,
7+
nike974 spune:
viss,
eu eram f stresata.rau.
m-am intins.ce sa spun?tremuram , eu care plang o data pe an si am emotii o data la 10 ani.femeia stanca.
ei si a rotit ecranul spre mine si am vazut un capsor si o inimioara.imi curgeau lacrimile si mi s-a parut cel mai frumos bebe din univers.
michella78 spune:
vin si eu la odisee cu un puiut de 5 saptamani 
aniast, te rog, cand ai timp ma treci si pe mine in lista
D.N. - 18.07.1978; UM - 25.12.2009; DPN - 01.10.2010
dr. Paris Florentina, spital Filantropia
eu am mers deocamdata doar la medicul ginecolog, peste 2 sapt. merg la primul eco
am ceva emotii.
deocamdata nu am greturi pronuntate, doar am cam un kil de sani in plus.
pana la 12 sapt iau doar acid foloc, dupa aceea vitamine prenatale.
si eu vin tot de la scutece, dar de la grupa mare, fetita mea, Teodora are 3 ani si jumatate.
bells imi plac cuvintele tale. da, optimismul trebuie sa fie starea noastra de spirit acum pentru ca bebeii sa primeasca de la noi doar energie pozitiva.
michella
ariciu80 spune:
Bine ai venit michella!
Ce coincidenta! Si eu tot DPN 1 oct am. Si am si o fetita de 3 ani :-)) Sa-ti traiasca fetita si sarcina usoara cu puiutul!
Ariciu
in 5+ si mamica de
de 3 ani
Clabuc spune:
Eu am nascut in martie 2008 cu Dr. Lemnete, un doctor foarte bun (parerea mea), am fost foarte multumita pe toata durata sarcinii, la nastere si dupa. Am nascut la Maternitatea Polizu. A fost totul de nota 10 (sa zic mai putin asistentele de la salon, deci dupa nastere pana la externare, care de-abia se miscau, te "serveau" in scarba si norocul meu a fost ca nu prea am avut nevoie de ele; bineintels ca cotizam la fiecare fata noua). Acum voi merge la primul control la Dr. Adriana Simonescu d ela Giulesti, mi-a fost recomandata, dar merg la ea mai ales pentru ca are cabinet in Drumul Taberei (unde locuim) si mi-ar fi mult mai comod sa merg acolo, avand in vedere ca mai am o fetita de nici 2 ani. Daca nu imi place de ea, ma intorc la doctorul meu pe care-l stimez foarte mult. Vad miercuri.
Nike, bineinteles ca nu te lasam sa ne parasesti, si daca ai vrea. Sper sa fie totul fara probleme pana in august cand ti-a recomandat doctorul sa nasti. O sa fie totul bine.
Cand ne adunam toate energiile pozitive, ies minuni.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#