Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
LoredanaB spune:
Buna dragelor
. Eu azi am avut programare la echo si se pare ca totul e ok chiar e mai mare sarcina cu 3 zile decat credeam eu
. L-am vazut pe
si inimioara lui mititica
. Pe 18 februarie avem urmatorul termin si tot atunci primesc si Mutter-Kind Pass-ul (cum e in romania caietul gravidei parca asa ii spune nu stiu sigur). Din moment ce l-am primit pot sa ma inscriu la unul dintre spitale pentru nastere.
Ditu imi pare rau pentru problemele care le ai cu asigurarea. Am trecut si eu prin asa ceva aici si e la fel de costisitor daca nu ai asigurare. Sper sa gasesti o solutie si pentru problema asta. Ai grija cu durerile pe care le ai cand urinezi ...cum spun fetele probabil e vreo infectie urinara.
Eveline
tare nerabdatoare esti...dar macar te-ai linistit.
Arthurana sunt in aceeasi situatie ca si tine...nu pot sa mananc nimic aproape toata ziua din cauza greturilor
revin...il pun la somn pe eric
7 + Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!
Arthurana spune:
Fetelor,
Am primit o veste care m-a indurerat. O buna prietena insarcinata in 20 sapt. a pierdut bebe ieri. Este a treia pierdere una dupa alta.
O alta prietena de-a ei, mi-a descris in detaliu cum va trebui sa nasca. Nu pot sa-mi iau gandul de la ea. Mi-e groaza de trauma prin care trece.
Mi-este rau de tot, greata voma, oboseala, ma tarai...nu stiu ce-i cu mine. Nu am familie sau altcineva in a fara de sot sa ma ajute cand mi-e rau. Am un moment de deznadejde. O sa treaca, sunt sigura.
Iertati-ma daca v-am deprimat.
ditu spune:
Am tot citit ca ceaiul de cretisoara este bun pt fixarea sarcinii,asa ca cum a venit sotul acasa,m-am suit in masina si am mers sa caut ceaiul,am gasit si am luat:cretisoara si zmeura.
Stie cineva daca se combina plantele si cate lingurite trebuie la o canad de ceai,ca tipa mi-a zis ca amanaoua sunt pt sustinerea sarcinii.
Stiu ca ceaiul de zmeura este bun si pt cele care vor naste normal.
Azi am stat numai in pat,obosesc foarte repede si incep micile intepaturi daca nu ma pun in pat,cum ma intind ma linistesc,as dormi non-stop.
Va pup
Karin25 spune:
Buna seara fetelor!
Incerc ncet ncet sa fac cunostiinta cu fiecare dintre voi ctind ce scrieti. Probabil ca intr-o sapt ma voi familiariza cu voi! Imi e tare drag de felul cum povestit voi. Din pacate eu nu am timp sa scriu decat seara!
Nici eu nu am fost la eco. Marti ma duc! Abia astept!
Ditu imi pare tare rau ca treci prin asta! Si nasii mei de nunta sunt in state s au aceleasi probleme cu asigurarile. Din pacate au un sistem de sanatate de toata prastia!
Va pup dulce si astept sa va dau vest marti si sa ma treceti si pe mine pe lista

Edith
3+
Karin25 spune:
Dtu De obicei se pune o lingurita cu varf la o cana de apa si se face infuzie. Sa nu fierbi plantele ca isi pierd dn proprietati!
Eu te sfatuiesc sa bei cate o cana din fiecare ceai de 2 ori pe zi.
Multa sanatate si odihneste-te cat de mult poti!

Edith
3+
ditu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arthurana Fetelor, Am primit o veste care m-a indurerat. O buna prietena insarcinata in 20 sapt. a pierdut bebe ieri. Este a treia pierdere una dupa alta. O alta prietena de-a ei, mi-a descris in detaliu cum va trebui sa nasca. Nu pot sa-mi iau gandul de la ea. Mi-e groaza de trauma prin care trece. Mi-este rau de tot, greata voma, oboseala, ma tarai...nu stiu ce-i cu mine. Nu am familie sau altcineva in a fara de sot sa ma ajute cand mi-e rau. Am un moment de deznadejde. O sa treaca, sunt sigura. Iertati-ma daca v-am deprimat. |
Nu ne-ai deprimat,ii doresc multa sanatate si putere prietenei tale,te inteleg perfect,eu am sotul si fetiza atat,de cateva zile nu prea mai vorbesc prea mult pe net cu parintii si sora sa nu se prinda ca nu ma simt bine,incearca sa gandesti numai pozitiv,la sfaturi sunt buna dar la practica raman corigenta
,asa ca fruntea sus ca trecem si peste perioada asta.Am vazut ca si tu esti in usa,daca vrei iti dau adresa de mess ca este greu cand nu mai scrie nimeni pe net,toata lumea doarme.
ditu spune:
karin25-mersi de raspuns,nu ai somn? treci la culcre si odihnestete ca asta este cel mai important,daca nu ai somn de invit la o cana de ceai de cretisoara

Karin25 spune:
Draga mea Ditu Multumesc de invitatie! Acum incerc sa ma pun la somn! Am dormit la amiaz vreo 3 ore si s-a zis cu somnul meu! Eu de obicei sunt insomniaca dar sper ca peste vreo saptamana cand isi va ntra sarcina mai tare in drepturi sa ma trimita si pe mine bb la culcare mai devreme. La cealalta sarcina asa a fost. Aia din pacate a trebuit sa o intrerup in sept anul trecut!
Te pup si ai grija de tine! Poate mai vorbin cand nu am somn! :)
Edith
3+
mihutza11 spune:
Buna burtici!
hai sa ma inscriu si eu la voi.. sunt si eu o randunica ca prietenele dragi Kitzy, Zoze si Mihatp si actuale burtici Clabuc si Lyvy..
UM 12.12.2009
DPN 18.09.2010
DN 11.11.1979
am aflat pe 19.01 de sarcina.. pe undeva neasteptat, pe undeva planificat, in sensul ca ne doream un al doilea bb dar nu ne asteptam asa repede sa obtinem rezultatul..
Mai avem o pitica dansareata..
am inceput sa mai citesc din urma pe aici sa incerc sa va cunosc..
Ditu ca esti din US, in ce stat esti? (edit2am vazut acum in FL) eu in AZ, PHX... sa stii ca nici eu nu am asigurare, iar pe Andra am nascut-o aici.. cu o asig de stat si un financial plan de la un community hospital si nu m-a costat nimic.. mentionez ca noi cand am emigrat aici eram in 7 luni, 30s mai exact.. ideea e ca se poate sa gasesti metode mai ieftine.. incearca pe la community hospitals.. mie mi s-a parut super ok unde am nascut eu si s-au comportat extraordinar si doctori si asistente.. si cum am mai spus nu am dat nimic nimic.. acum in cel mai rau caz daca nu ma calific din nou la asig de stat pt emergency care care acopera labor&delivery la acelasi spital ma costa 2800$ naturala cu epi.. si in mod sigur pot plati in rate..
ma duc sa mai citesc din urma si mai revin..
edit sa stii ca exista clinici pt femei gratuite sau care macar au preturi mai mici.. spre ex eu pe 17 feb merg la eco si nu ma costa nimic.. cauta pe google map free women's clinic, si vezi ce gasesti, ce servicii ofera..
si
8+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Anca Micaela spune:
Arthurana, imi pare rau pentru prietena ta!
Ditu, sper sa rezolvi situatia cu asigurarile!
Dragelor, m-ati uimit cu ritmul in care ati scris! :)
Am fost ieri la echo. Pare totul OK, e asezat unde trebuie, sarcina de 6 saptamani. Nu s-a auzit inca inimioara - ma duc din nou peste 2 saptamani. Din pacate am si un chist de 3 x 3,5 cm pe ovarul stang... Ce e ciudat ca la ultimul control, in septembrie, nu aveam absolut nimic! Mi-a dat tratament si speranta ca se va resorbi - deja in astea 2 saptamani ar trebui sa se vada progresul. Oricum, am mare incredere in medicul meu, cu el am nascut si acum aproape 5 ani.
Ca tot ziceati de spitale, am nascut la CFR2 si a fost foarte bine! Mai ales ca, cezariana avand, m-am bucurat deplin de paturile cu telecomanda... Ce mi-ar fi placut sa am asa si acasa :D
La o asemenea ora nu pot sa dorm :( Nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai avem apa calda si caldura de aseara, asa ca am luat copilu' in pat cu noi, am pus radiator cica sa ne incalzim. Doar ca Ema mea doarme de-a latul si alearga kilometri in somn, asa ca dupa cateva suturi incasate m-am trezit cu ochii pe tavan si pas de a mai adormi. Asa ca am citit in tihna din urma, m-am apucat de scris... si la 7 adorm, parca vad! :)
Week-end frumos va doresc!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png