Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
dana d spune:
Buna mamici!
Alycia n-am auzit de adidasii aia dar nici in veci n-as da atatia bani pe niste incaltari, tu realizezi? de banii aia cumperi un calculator, un televizor, o masina de spalat, adica intri la alta categorie de produse. Eu zic sa te mai interesezi despre efectele astea, parca suna a Top Shop- cosmodisk pt fraieri, si-a luat cumnatul meu cosmodisc, e o mare tzeapa..
Alycia la noi se gasesc taietei de orez, eu iau de la Aushan dar am vazut si la Mega Image. dar la noi exista o populatie importanta de chinezi, poate de aia, desi sunt tare gustosi si pt noi astia albi
Noi suntem bine, urmarim cum cresc mugurii si se transforma in frunzulite, ieri am vazut primul pom inflorit...
Azi Ilinca merge cu gradinita la biserica la impartasit.. nu prea sunt de acord cu impartasania asa in gashca si aveam de gand sa o s-o duc eu dar Ilinca vrea sa mearga cu grupa si a promis ca o sa ia in serios activitatea asta nu ca pe o mica excursie cu grupa vesela.
Dana Mario, 24 kg la 1,27 mi se pare ok, Ilinca are 1,25 si 22 kg si nu e chiar slabanoaga. Imi place programul vostru de saptamana asta, si eu as vrea la fel sa nu ratez nimic din evenimentele importante de la Biserica dar am si atata treaba acasa.... n-am facut nimic. Si nici nu pot sa-mi iau co cat as fi vrut ca maine e sf. lunii si am de inchis luna si trimis actele asa ca doar joi si vineri o sa stau acasa sa fac treaba.
Eu va doresc mai intai spor la pregatiri si apoi Paste fericit! ca nu cred sa am timp sa mai intru pe aici pana la Paste.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
DanaMario spune:
Parca cind se duc flori si se inconjoara biserica joi sau vineri ?
Am incurcat zilele nu mai stiu de denie sau de prohod :)
Edit - Hai ca intre timp am cautat pe internet si m-am dumirit vineri se duc florile si se trece pe sub masa.
Aalina spune:
Dana vineri vineri de Prohod...
Pupam si speram sa revenim pe baricade curand... macar sa va uram de sarbatori
alycia spune:
Stiu Dana_D par o gramada de bani, dar am gasit la reducere pentru Mircea la 52o Ron, ideea e ca daca dai o cautare pe google despre MBT o sa vezi ce si cum spun aia acolo..problema e ca Mircea are un platfus accentuat, calca cu ambele picioruse mult in interior,si in timp o sa duca la probleme de genunchi si solduri...am incercat talonete de la 4 ani si tot nimik, macar sa fiu cu inima impacata ca am facut tot ce se putea pentru el.Sper sa-i ajute,daca nu macar i dezvolta musculatura coapsei, gambelor si muschii paravertebrali.Datorita grupelor de muschi care sunt in continua solicitare din cauza instabilitatii incaltamintei asteia, ca efect secundar apare si slabirea(nu stiu in ce masura).
In alta ordine de idei eu incep abia vineri pregatirile de Paste, sau eventual sambata...drobul de miel cred ca o sa-l fac sambata si inrosirea oualor iar vineri ceva prajituri...cat despre friptura de miel o pun doar duminica la cuptor ca sa fie aburinda....
Va doresc tututror Paste fericit!
Aalina spune:
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o mana de prieten care sa va fie aproape la fiecare durere, o binecuvantare la fiecare pas.
Fie ca Sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca Lumina in suflet!
Paste fericit!
DanaMario spune:
Si noi va dorim Un Paste fericit !
Abia astept sa am 3 zile libere sa mergem peste tot.
Vreau sa-i fac niste obiceiuri pe care sa le respectam in fiecare an macar sa mergem la biserica sa simta si Joshua intr-un fel mai deosebit in afara de iepuras , alergat dupa oua de ciocolata.
Acuma vad ca abia asteapta sa mearga la biserica.
Daiopri spune:
Si noi si noi!
Va dorim un Paste Fericit, sanatate multa si liniste in suflete!
Noi suntem bine, la al mic ne luptam cu mucisori, al mare cohaie, da asta e m-am obisnuit de acum
Eu merg inainte cu renovarile , cresc vazand cu ochii, numai ca doare nitel si sper sa pot merge cam pana unde mi-am propus
Alergata ca de obicei, nu apuc sa fac nimic, caci si cand sunt acasa sunt ca batuta in cap
Oare mai imi revin?
In rest, teme si iar teme, de sapt viitoare incep si inot, fotbal si pian. O gramada de treaba, dar vreau sa inot si eu cat are el lectia, ca vaz ca nu apuc sa fac miscare, caci nu am unde sa il las pe pisoi. Am incercat la child minding si iaca de o luna tragem de raceli
deci, inca o data va dorim toate cele bune.
DanaMario, tot uit sa zic, mama ta a incercat cu acupunctura? Ca eu nu prea am mai avut probleme de cand cu acup, inca vaz ca m-a facut ca noua
Ce bine de voi acolo, program de voie
Numai bine tuturor
vikinga spune:
Buna ziua doamne dragi!Ankalaura a venit cu o idee excelenta si anume sa ne unim subiectele despre copilasii nascuti in 2003, din vreo 6 cite au fost sunt numai 3-4 active si numarul mamicilor care le mai frecventeaza e destul de mic asa ca numai bine am interactiona, mai ales ca toate vom trai in toamna emotiile primului an scolar ori trecerii in clasa a doua. Plus ca mai ne cunoastem si noi mai bine pt ca ,,, cu siguranta asa "din vedere" ne stim deja de atitia ani de cind suntem colege. Mai ales ca avem asa comori de 6-7 anisori in comun.Ce ziceti?La subiectul nazdravanilor am propus ca fiind de acord daca primim cit mai multe raspunsuri de DA la aceasta invitatie si nici un NU. Voi ce ziceti?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
Aici discatam cite ceva pe tema asta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149836&whichpage=4Liliana Csaki e mami de baiat nazdravan dar si moderator asa ca ne poate ajuta cu partea tehnica.Paste fericit!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
dana d spune:
Hristos a'nviat!
Ma bucur sa va regasesc aici la locul stiut in prima zi de lucru dupa paste. Am stat acasa aproape o saptamana si uite ca din nou m-am intors la lucru mai obosita decat am plecat si fara sa indeplinesc toate planurile marete de odihna si distractie pe care le faceam pt vacanta asta.
Ba total neasteptat joi dupamiaza am chemat salvarea pt mama care probabil din cauza extenuarii si postului s-a simtit foarte rau si a inceput sa aiba pierderi de memorie ceea ce m-a speriat foarte tare. Apoi au inceput vizitele la spital si treaba in casa o faceam parca teleghidata, nu prea stiu nici eu de mine ce am facut inainte de Paste, cum mi-am terminat pregatirile...cu gandul la mama si cu o mare piatra pe suflet ca mama mea sprijinul meu, punctul meu de echilibru acum e cea care are nevoie de noi.
La putin timp dupa ce am internat-o a inceput sa-i revina memoria putin cate putin dar a ramas pentru investigatii pt ca trebuie sa gasim cauza si sa nu lasam sa se mai intample asa ceva.
Asa ca masa de Paste a fost ceva destul de modest si mohorat iar reuniunea familiala de paste a avut loc la spital unde am ciocnit cu totii un ou si am stat la soare in curtea spitalului.
Cam asta a fost pastele nostru si in plus doua plimbari in parc, una in dupamiaza de Duminica la noi in parcul IOR si alta in diminieata de luni pe o vreme mai mohorata in Herastrau (o sa pun poze in album).
Va doresc multa multa sanatate si aveti mare grija de voi ca nimic nu mai conteaza cand sanatatea scartzaie.
Daiopri, ma bucur ca esti bine si le doresc si felinelor tale multa sanatate si distractie, (ce mi-ar place sa stau eu cu Tudor cat innoti tu...) Sa stii ca sunt foarte curioasa cum "cresti" adica fara chirurgie? Oricum important e sa fii sanatoasa, asta imi e din ce in ce mai clar.
Alicya, cred ca am vazut si eu niste adidasi din aia, i-am recunoscut dupa pret ca parca n-am vazut 3 initiale scrie pe ei. Nu stiu ce sa zic...daca sunt cu adevarat buni pt sanatate atunci banii nu mai conteaza. Problema e ca la copii raman repede mici. Altfel, de raceli ati mai scapat?
Eu nu stiu ce sa mai cred, copiii mei sunt sanatosi si rezistenti dar pe mine cand ma apuca o durere in gat dupa tratamentul cu antibiotice se transforma intr-o tuse suparatoare si pt mine si pentru cei din preajma mea si asta nu trece cu saptamanile. Ba acum o luna am luat un antibiotic prea slab si iritatia in gat a revenit dupa vreo doua saptamani in care credeam ca am scapat, iar acuma dupa doua zile de alt antibiotic tusea nu ma lasa sa dorm noaptea si incep chiar sa-mi fac griji sa nu devina ceva mai serios.
Acum va pup si incerc sa ma apuc de treaba, nu prea e de lucru ca e un inceput de luna amortit dar sa ma repun in tema cu treburile pe aici.
Uitam: in legatura cu lipirea subiectului cu alta gashca de mamici, eu una nu sunt de acord, imi place gashca noastra, ma simt ca in familie si nu mi-ar fi usor sa asimilez alti membri in familia noastra de 7 ani. Acuma ziceti fiecare ce parere aveti si daca hotarati atfel o sa incerc sa ma conformez.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA