Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
adita spune:
Hristos a inviat!
am intrat si eu sa-mi dau cu parerea cu unitul subiectelor. cred ca mi-ar fi cam greu cu fete noi, despre care nu stiu nimic. asa, noi ne cunoastem de atatia ani, chiar daca nu scriu decat rar, mai citesc pe aici sa vad ce mai faceti, daca ar fi mai activ subiectul nu cred ca as mai face fata, si asa mi-e destul de greu sa urmaresc. deci eu inclin spre nu
mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
DanaMario spune:
Dana_d daca te consoleaza nici noi n-am facut tot ce ne planuisem ca a trebuit sa mai lucrez de acasa
Dar totusi sint multumita ca lui Joshua ii place sa mearga la biserica, este interesat acum sa citeasca
din biblia pentru copii, l-am si impartasit.
Adita ma bucur ca mai dai un semn de viata.
Ce mai faceti tot asa veselie e pe la voi?
Daiopri ma bucur sa vad ca faci bine.
Dar mai ai mult cind termini definitiv ?
Alycia cum mai este cu Andrei?
Aalina tot obosita?
Parpalak nu reusiram sa ne vedem in weekendul asta
La inviere Joshua te-a tot cautat pe acolo prin multime era multumit
sa se intilneasca si doar cu tine chiar si fara Paul.
Noi sintem ok ne-am intrat iarasi in rutina azi a inceput si Joshua scoala.
I-a adus iepurasul o culegere de probleme de clasa a 2-a a fost asa de fericit sa vada ca unele pagini le poate face deja.
Nu i-a adus iepurasul nici o jucarie decit carti si multe oua de ciocolata.Cel mai mult i-a placut ca i-a adus iepurasu unn card cu care se poate duce el la librarie sa-si cumpere ce carti vrea.
adita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaMario Adita ma bucur ca mai dai un semn de viata. Ce mai faceti tot asa veselie e pe la voi? |
deocamdata e veselie, incercam sa profitam cat se mai poate, ca saptamana viitoare ar trebui sa-l operam pe Nicolae( asta daca nu ne amana din cauza primei raceli din viata lui, pe care s-a gasit s-o faca tocmai acum)
pana una alta, mai pun cateva poze aici.
ps, cautand simbolul la asta care face poze, am mai gasit vreo doua care ma reprezinta bine:
mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
DanaMario spune:
Adita mereu ma uit cu foarte mare placere la pozele voastre, sint fenomenali cind fac toti chiftelute.
Multa sanatate lui Nicolae.
Azi Joshua a primit un "avertisment" iarasi la scoala ca a vorbit.
M-am suparat pe el si l-am trimis la el in camera.
Ce credeti ca l-a afectat a stat toata seara la el in camera citind sau rasfoind biblia de copii.
alycia spune:
Buna fetelor, iaca au trecut si sarbatorile Pascale...am amortit, ma simt balonata...de la carnea de miel cred...macar ca drobul imi place la nebunie...de azi m-am hotarat sa fac ceva miscare..e buna macar hotararea, ca nu stiu daca o sa si pun in aplicare planul...Noi suntem in general bine, tusea lui Mircea de vreo luna de zile nu o mai bag in seama..tuseste noaptea si ziua nu are nik...asa ca i mai dau siropuri din astea naturiste cu tot felul de plante pt tuse(Tusifit, BRONHOFORT...etc).Andrei incepe sa se maturizeze fapt care-mi arata ca e pe sfarsite (sper) criza adolescentina, incepe sa ia decizii bune si sa se tina departe de tot felul de ispite...Doamne ajuta!
Dana_d eu zic ca dupa o pauza de 10 zile de la antibiotic sa-ti faci un exudat faringian si neaparat un examen fungic cu fungigrama...pentru ca e posibil sa fi dezvoltat in gat de la antibiotice si ceva fungi care sa-ti intretina tusea...
Dana Mario, ai un copil minunat...te admir pentru felul cum reusesti sa-i canalizezi atentia si sa-l indrumi...
Adita va tinem pumnii pentru noua incercare cu cel mik,de data asta se va rezolva definitiv? Trupa de "soc" de la bucatarie m-a incantat nespus..cate un pupic pentru fiecare
Daiopri ...mult a fost putin mai este.....cum te simti?
Cat despre unirea subiectului nostru cu cel al altor mamici si eu inclin catre NU...imi place sa avem locsorul nostru special aici...insa asta nu inseamna ca nu voi activa cu placere si la un subiect gen "primii pasi de scoala..etc..."
ange spune:
Adevarat a inviat!
nici eunu sunt de acord cu unirea subetelor.noi face gasca de 7 ani de zile(care 8 cu sarcina) si cred ca ne-ar fi greu sa facem cunostinta cu alte mamici,sa o luam de la 0.Nu de alta dar incepem sa incurcam copii:)))
Noi suntem bine,am petrecut Pastele foarte linistit,cu cumetrii nostrii de la Toronto.Am mancat si baut cat a incaput iar acum am inceput sa disper cand vad ca nu ma incap pantalonii
DEspre Robert ce sa va spun?! este un nebunatic si jumatate.Foarte plin de energie,nervos si tare agitat.Uneori am senzatia ca are 10 ani,nu 7:))
La scoala face numai nebunii,invata foarte bine dar pe cat invata pe atat este de nebunatic.Saptamanal primesc in agenda avertismente care nu de putine ori se finalizeaza cu penalizari...
Acum vrea sa-i cumparam ipod toch,ne dispera!Am uneori senzatia ca prea isi forteaza copilaria.El nu se joaca cu masini,figurine,castele,etc.Numai fotbal,hokey,ds si wii.
Singurul lucru care-i place,asa mai intelectual sunt cartile.Ii place sa citeasca(dar nu mult ca-l asteapta mingea afara).Si pe strada cand mergem citeste pe toate gardurile.Asta nu-i rau.Zic sarumana si pt atat
Maia,cum o stiti.Draguta,delicata,cuminte(prea cuminte) si tareee sensibila.In toamna face 12 ani si inca se joaca cu barby si cu papusile.Anul asta scolar este un an foarte greu pt ea,se pregateste pt examenul de secundara,din toamna.Invata de rupe mititica.Este tare constiincioasa.Sambata are spectacolul de dans.
Nu stiu daca va aduceti aminte ca face dans si balet de la 6 ani.Ei bine a continuat an de an iar anul asta a juns la performanta de a pregati 5 coregrafii pt un singur spectacol.O sa vin cu poze.
cam asta-i.
A! la vara,adica in iunie vin in tara cu copii pt o luna de zile.
Ce ziceti de o intalnire in gasca asa cum am facut acum 4 ani(parca)?
pupici tuturor si promit ca intru mai des sa va salut
Daiopri spune:
Adevarat a Inviat si de la noi!
Adita da ce are N? Sper ca e ceva usor. Oricum sanatate multa!
Si pt tine stii tu mereu
Ange, macar ai o domsoara cuminte. Si noi primim de la scoala si tocami ce m-am suparat ca a avut report cardul bun, dar iarasi mentionat ca vb gura fara el pe acolo
In rest e bunut el asa, da tare e copilaros mi se pare. Daca mai e unul nazdravan pe langa el, garantat si el e cu el si la prostioare.
Acum am inceput inot si azi fotbal cu el. La inot merg si eu sa imi misc oasele astea intepenite.
Cu al mic o trag intr-una cu raceli si urechea. De 3 ori in 2 luni antibiotic
Sunt cu nervii, ce mai.
In rest eu as fi bine, da uite ocupata cu de ale celor mici.
danad, la mine e mai complicat asa, tot cu op, da nu pot eu sa explic ce si cum pe aici. Cresc in sensul ca se face treptat sa se intinda pielea, dupa care la sfarsit se scoate ce am si se pun alea definitive si moi
daca vrei cand apuc scriu ep pm.
danaMario si eu te invidiez pt calmitate si cum te ocupi de J. As vrea sa fiu si eu asa. Si el pare calm si cooperant.
Ange ce bine ca mergi in tara. Tare as vrea si eu da nici anul asta nu cred ca am succes.
Sper sa ma termin de redecorat prin toamna macar
Aalina, unde esti?
Ce face cumintelul mic? Da cel mare?
A, si mie mi-ar fi mai greu sa urmaresc subiectul unit, ca intru rar si as pierde mult din ce se scrie.Vikinga
Numai bine tuturor
adita spune:
citat din mesajul lui alycia Adita va tinem pumnii pentru noua incercare cu cel mik,de data asta se va rezolva definitiv? |
citat din mesajul lui Daiopri Adita da ce are N? Sper ca e ceva usor. Oricum sanatate multa! |
bebe are o malformatie colo-rectala si din pacate or sa trebuiasca mai multe operatii ca sa-l "reparam". ne rugam sa fie bine
bubu05 spune:
Scuze ca dau buzna , am vazut insa postul lui Adita, i-am admirat puiutii, sunt niste dulci, dulci, cu zambetul pe buze am vazut pozele! sunteti o familie minunata! si imi pare rau ca nu mai scrii si pe la braduti...imi pare nespus de rau pt. problema lui Nicolae, e asa de frumoooos Va tin pumnii pentru operatie, sa se face bine puiul mic!
DanaMario spune:
Adita sanatate mlta , treceti voi si peste asta.Tare frumosa familia voastra.
Daiopri da si Joshua este tot ca Stefan din ce-l descrii tu acolo.Tare tare vorbarest, copilaros, daca e unu mai zvapaiat (si mereu se gaseste) el e prezent.
Ange daca vrea toate astea iPod... parerea mea e cumparaile daca nu-i genul de copil care sa devina dependent de ele sa-l vezi jucindu-se cu orele cite un joc.
Eu i-am luat toate astea dar Joshua nu abuzeaza si Ipod-ul il foloseste acuma sa invete orasele, map, are notepad si scrie compuneri , are record si se inregistreaza cind citeste.
Dar daca l-as vede pierzindu-si timp cu orele jucindu-se vre-un joc mie imi creste tensiunea , nu suport.
Parpalak noi am schimbat cursurile de matematica vinerea asa ca acuma in fiecare simbata de la 12-2 o sa ne plimbam prin padure sau o sa mincam prinzul pe acolo la Earl Bales.
Daca vreti suna-ma
Dana_d ce mai face mama ta?
La noi acuma problema cea mai mare nu e ca-i fara stare mereu , ca vorbeste mult de tot , problema e ca el saracu face tot efortul de exemplu sa stea nemiscat pe scaun , sa nu vorbeasca, sa nu se mai foiasca in continuu dar nu stiu se pare ca asa e el , asta-i personalitatea lui
Noi am reinceput activitatile mergem la un curs de science, basket ca le intrerupsesem ca vroiam sa lucram mai mult in weekend teme dar vad ca-i ok cu scoala asa ca reluam activitatile.
Eu ma bucur ca pentru mine-i asa relaxant doar il bag pe usa la vreo activtate si apoi am timp sa ma plimb.
Uite aici citeva poze si site-ul clasei lor cu ce au facut vineri la scoala
Cica la reading au citit povesti si au incercat sa puna in scena povestea
http://mrslowthersclass.shutterfly.com/190