Puisori de mai 2003 (7)
Precedentul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135204&whichpage=1
Listutza noastra
15 aprilie - Tamara si bb Maria-Daria si Catalin-George
28 aprilie - Dana d si bb Ana Ilinca
1 mai - Daiopri si bb Cristian
1 mai - Alycia si bb Mircea – Cristian
1 mai - meme si bb Anca
2 mai - Lumi si bb Denisa Cristina
4 mai - Rainbow si bb Remus
4 mai - Aalina si bb Dorian
6 mai - Lumy si bb Francesca
6 mai - ana-maria si bb Rares
7 mai - Alinaluchian si bb Ioana
7 mai - andra si bb Alexandru Vasile
8 mai - monjum06 si bb Gabi
11 mai - Criss75 si bebe Marius Alexandru
13 mai - pisi_ella si bb Emma-Andreea
13 mai - ange si bb Robert Mihail
14 mai - Zen si bb Alexanda Cezara
14 mai - mona74 si bb Emma Louise
15 mai - DanaMario si bb Joshua
15 mai - Byl si bb Ana
16 mai - bebelusa28 si bb Corina
16 mai - radones si bb Andrei
18 mai - danv si bb Ioana
18 mai - Rramona si bb Alexia
20 mai - parpalak si bb Paul
20 mai - Andremar si bb Nicholas
21 mai - Adita si bb Elena
24 mai - Alda si bb Daria
24 mai - Ina si Radu si bb Radu
25 mai - matusica aquariusrpro si bb Luca Andrei
26 mai - Ione si bb Maria Diana si Elena Stefania
27 mai - oLo si bb Anais Clara - KiKi
29 mai - emma24 si bb Jason Dennis
30 mai - carrie si bb Theodora Alexia
31 mai - Korinna si bb Stefan
Raspunsuri
ange spune:
ziua buna,bun regasit si la multi ani sanatosi si plini de zambete pe Anul asta!
abia v-am gasit
am fost trasa si certata pe mess. de catre cineva de pe aici dar asta pe buna dreptate! nu v-am uitat dar timpul trece atat de repede incat nici nu am realizat cand au trecut anii...
Robert este barbatzel mare,zvapaiat,plin de energie si tare tare frumusel(asta-i treaba cu cioara)
Merg sa va citesc putin din urma,sa revin la zi cu "stirile" apo stam la povesti.
va pup pe toate si va imbratisez cu drag
dana d spune:
Bine ai revenit Ange!!! Chiar zilele trecute citeam din arhiva personala de prin2005-2006 cand ma pregateam eu s aplec in Canada si erai si tu pe acolo astfel incat acum cand te-am vazut aici am avut senzatia ca ai revenit printre noi mai demult nu chiar acum si ca sa ma lamuresc am rasfoit cateva pagini in urma.... Asa ca sa stii aici lumea a mai imbatranit, s-a mai ramolit... nu zic decat de mine nu sariti pe mine.
Pai timpul a trecut si pt noi si toti puii nostri de mai sunt acum scolari sau aproape scolari dar avem aici toata istoria si putem oricand sa ne intoarcem in timp sa recapitulam, sa retraim ce a fost frumos sau oricum ar fi fost tot frumos a fost cand privesti in urma.
Hai citeste-ne si asteptam darea de seama despre Maia si Robi, si poze te rog, sai vedem cum au crescut.
Gata, ma duc la culcare dar inainte cred ca mai pun un mic filmulet in album. Pe maine.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daiopri spune:
Danad, mersic de oferta, da gata am dat comanda de un tiramisuAcuma o sa vad ce pun pe el sa semene cu ceva de copii, caci nu orneaza torturi din astea
Am o gramada de facut da parca sunt batuta undevaca stau, si ma invart ca o curca beata prin casa.
Cred ca de fapt m-a ajuns oboseala.
Si caut branza de burduf si nu stiu dupa ce sa ma uit.
In rest toate bune, inafara de febra facuta acu cateva zile, care cred ca era de la tratam.
Voi pe unde v-ati ascuns?
Aalina, nu tine sa il trimit pe tati ca noua ne trimite belet acasa cu ispravile voinicului si trebuie si semnat ca ai citit sau asa
Dormi, dormi?
Numai bine tuturor
PS: Aseara a ajuns flacara olimpica in "orasul" meu. Si eu trimit baietii sa mearga sa vaza acolo unde se organiza si cand colo a trecut pe strada mea. Mi-am rupt picioarele sa filmez si eu de pe balcon
Aalina spune:
Daiopri mama io nici macar nu stiu cum si cand sa ii fac la asta mic ziua. Asa ca iti inteleg entuziasmul. Si da, sa stii ca dorm Al meu turbo inca se trezeste de 2-3 ori pe noapte da adoarme repede la loc plus ca mai facem si schimb cu tati care se sacrifica la bagat suzeta.
Felicitari pentru concediu si sper sa reusesti sa te bucuri de el. Faina faza cu flacara olimpica.
Dana_d mi-a placut filmuletul cu dans. Se pare ca tu ai acolo o adevarata domnisoara. Nu te vad bine in viitor.
Ange bine ai revenit. Dai si tu ceva poze cu frumosii tai?
Canadiencele celelalte unde umbla?
parpalak spune:
Canadiencele -unele - sint cam impuscate in aripa, ori vremea, ori virsta... Ori soiu', ce sa mai zic.. :)
ange, tu baga poze si las' ca-ti zicem noi dupa aia ce faini is amindoi :) Si zi cum mai stai ce mai faci..
Zau c-am avut toate intentiile sa scriu romane, da nu numa ca mi s-a golit chestia aia de pe git, da' si cade pe masa (straniu, c-ar trebui sa se fi usurat si sa pluteasca, nu sa cada..) Cafeaua asta functioneaza mai degraba ca magnet intre frunte si masa. Nu-i bai decit ca tre sa ma trambalez la munca, aia e..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
bebelusha28 spune:
Pupici multi la toate fetele! incredibil,nu-mi vine sa cred ca mai sunteti in continuare pe acest forum si ca mai exista subiectul....intamplator am intrat pe dc cautand un nr telefon de la dra cu care am nascut si ce sa vezi..!! fetele sunt tot aici! bravo! Felicitari!
Si Corinuta mea s-a facut mareeee la toamna mergem la scoala, acum suntem la munte ca a prins gustul schiatului si nu ne mai dam duse acasa...:) Dar se pare ca pana pe 26 trebuie sa intoarcem ca trebuie depus dosarul la scoala...
In rest ,nu stiu ange ce a mai facut dar noi tot cu nenorocita de dermatita atopica ne luptam poate cine stie -acum la 7 ani om scapa si noi....Acum trebuie sa va las ca s-a trezit moatza si ii este foame dar promit solemn ca ma intorc si pun si poze! Va pup mult mult de tot!
dana d spune:
Ooo, lume noua, adica veche...
Bine ai revenit Bebelusa si sper sa ramai cu noi. Abia astept sa o vad pe Corinuta cum a crescut.
Bravo ca sunteti la schi, noi suntem la "innot" prin Bucuresti. Bine ca ati sarit peste ziua de azi in Buc ca e inundatie peste muntii de zapada, groaznic pt picioare. Acum vad ca prind bine niste cizme de cauciuc la casa omului.
Am ajuns cu Ilinca la gradi, uda la picioare, noroc ca am avut schimburi acolo dar nu cred ca i s-au uscat cizmele pana la plecare.
Ma duc si eu sa le iau pe ale mele de pe calorifer sa vad cu ce grasime le dau sa nu se mai ude... am crema de maini Florena si de la Avon... cred ca Florena e mai grasa.
Ange tu ce faci? ai disparut iar?
Daiopri, pliiz, poze si povesti despre Olimpiada. Iti dai seama? esti in mijlocul celui mai important eveniment de pe planeta. Multa, multa sanatate iti doresc
Aalina pai deja are ochi pt baieti si e cam mult atasata de instructorul de dans (e drept ca si mie imi place pustiul), nu pleaca acasa pana nu il imbratiseaza de cateva ori.
Doina pai sa stii ca nici la mine cafeaua nu are efectul normal, niciodata nu m-a tinut treaza. Odihneste-te si tu mai mult, asta e singura solutie.
Fetelor, eu o ora/ saptamana fac aerobic in rest bag in mine cat pot... ce credeti ca o sa iasa din asta?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
DanaMario spune:
Dana_d uite aici poze de la Olimpiada
http://www.theweathernetwork.com/your_weather/details/620/1998718/5/cabc0308
Eu verific in fiecare zi pozele de pe site-ul asta si acuma am un stres ca nu au zapada deloc la Olimpiada.
Aseara Joshua a cautat singur pe internet despre Olimpiada si a a ajuns pe un site unde a gasit niste papuci cu Vacouver si era asa de suparat ca unde sa-i gaseasca el ca sint doar pe internet.
Nu i-am zis dar i-am vazut in magazine asa ca azi ma duc sa i iau sa-i fac o surpriza.
Dana pentru Ilinca vezi ca sint pe internet pagini de colorat cu mascotele, filmuletele cu mascotele
Eu l-am pus sa invete sa scrie cuvinte Vancouver, Olimpiada.... sa invete cum se numesc mascotele, sa invete sa scrie aur,argint,bronz... etc.
De miine o sa invatam probele....etc...
DanaMario spune:
Aalina am vazut pozele si-mi mentin parerea e tare tare dulce Fabian.
Daiopri LA MULTI ANI sa-ti traiasca puiutu.
Cum e Olimpiada de acolo?
Mergi sa vezi flacara olimpica de afara ?
Nu stiu sigur cum e orasul dar de la televizor pare atit de frumos parca totu-i scos din cutie.
Noi ne-am uitat aseara la ceremonia de deschidere mi-a placut mult de tot.Au reusit sa faca ce si-au propus un show care sa reprezinte Canada.Si azi am stat acasa sa ne uitam la televizor.
Joshua a fost asa nerabdator s-a uitat si el dar la un moment dat a zis ca el se culca si sa-l scol daca e ceva cool.
L-am sculat ca era frumos si mi-a zis "mami asta e un show fun dar nu e cool nu ma mai scula "
Parpalak te sun voi ce faceti mergeti zilele astea la actiitati?
alycia spune:
Buna fetelor, sper ca sunteti bine si v-ati odihnit cat de cat in WE asta.Noi asa cum ne stiti nici prea bine nici prea rau, Mircea e racit, Andrei e corigent eminent la fel ca jumatate din clasa..,eu imi racesc gura de pomana referitor la invatat, profesorii aia sunt super exigenti (fac materia la nivel de olimpici, doar din culegeri lucreaza)si uite asa ne-am trezit cu emotii pentru semestrul asta unde e musai sa scoata 6 la mate.Incep sa iau in calcul varianta unui transfer la un liceu mai putin exigent si mai ales la un profil uman ..unde se pune baza mai mult pe romana. Din pacate s-a adeverit ceea ce gandeam de la inceput...da' stiti cum e ..de ce tie teama nu scapi...geaba i-am spus ca liceul ala e foarte greu si mai bine sa puna alte optiuni la admitere...ca nu a vrut sa asculte, acum trebuie sa fac cumva sa-l mut ca daca nu-si scoate corigentza e posibil sa ramana repetent...da' asa-i copilul asta al meu pana nu se frige nu crede ce-i spun...
Dar in fine..vom vedea ce se va intampla pe mai departe...
Daiopri...la multi ani strumfului..sa creasca sanatos si puternic...si sa aveti o petrecere pe cinste..
Aalina voi sunteti in pregatiri?
Dana Mario...pai tu nu sti care e fun si care e cool...scoli copilul degeaba tre sa-ti explice Josh diferentza..hihih...
Parpa...laso mai usor ca in ritmul ala o sa te epuizezi prea tare...incearca sa gasesti timp si pentru tine...cum e de ex. o zi obijnuita din saptamana pentru tine?Nustiu cum dar de cate ori te citesc am impresia ca traiesti intr-un ritm super alert.
Ange, Bebelusha bine ati revenit...poate aflam mai multe despre voi...
Dana_d buna ora de aerobic...si eu as face daca nu mi-ar fi atat de lene.....asa ca mai bine limitez partea cu mancatul si ma consolez cu ideea ca voi face candva cumva miscare...deocamdata mi-am pus in cap sa merg la innot...sa vad daca o sa si reusesc...