Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
alycia spune:
Heheh...fetelor ce-i cu voi, nu va reveniti dupa chefurile de 8 martie...sau e de vina astenia de primavara de nu mai da-ti nici un semn...hei "awakening"!!!!(parca asa se scrie, nu?)
Aalina spune:
Eu sunt in continuare varza da in refacere usoara. Asa ca o perioada pe mine nu contati
dana d spune:
Va pupa mama!
Noi am fost raciti, ca de obicei Ilinca ne-a adus dar ea nu prea a fost afectata, doar fornaita noaptea. Eu am fost cobza si am ramas cu tusea aia a mea suparatoare, Alexa a fost mai putin doar vreo doua zile si sotul vreo doua zile cum e el cu dureri musculare si nas infundat. Fiecare are felul lui de a face aceeasi raceala.
In rest ne bucuram de primavara si abia astept sa vad duminica cum e la 21 de grade cum anunta la tv.
In alta ordine de idei, luni cand inca mai era ger noaptea si gheata dimineata Alexa a cazut pe gheata si s-a lovit la cap. Si pt ca o durea capul, avea ameteli si era somnoletnta am mers cu ea la spital unde am stat cateva ore pe la usi si am vazut tot felul de grozavii pe care n-am fi vrut sa le vedem. Pana la urma in urma consultului si radiografiei ne-am linistit ca 99% nu are nimic grav la creier.
Asa ca sa nu credeti ca daca ai facut 7 ani si merg la scoala gata cu problemele de genul asta, uite ca se poate si la 15 ani.
Ilinca e bine, se joaca in fiecare seara pe calculator cu Webkinz si abia astept sa vina caldura mai bine sa stam iar cu orele in parc la aer.
Ieri am fost la un loc de joaca sau de organizat petreceri pt copii sa ne interesam pt ziua ei ca parca nu mai vreau la Mc Donald's dar nu prea mi-a placut si e si scump. Oricum, daca nu angajez animatorul care face baloane si picteaza pe fatza nu prea e mare lucru de facut acolo, iar animatorul ala costa aproape cat restul petrecerii pt 10 copii. Asa ca probabil tot la Mc Donald's o sa facem mai ales ca ea acolo prefera ca primeste cadou la sfarsit.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
bebelusha28 spune:
eu...am probleme cu astenia de primavara.... m-am indragostit, sau nu .....nu se stie....
alycia spune:
heheh..Bebelusha, cred ca ai picat in butoiul cu melancolie, frumoasa piesa, te invita la visare......gata treaba cu schiul?
Fetelor am un baiat tare viteaz, e vb de Mircea, l-am dus la dentist ca avea vreo doua carii la maselutze si a trebuit sa i le plombeze...ma ingrozeam la gandul ca va reactiona urat la freza din guritza, dar a fost ascultator si rabdator.Mi-a zis stomatologa ca e normal sa i se carieze maselutzele pentru ca se pregatesc de schimbare...
In alta ordine de idei mi s-a pus pata pe adidasii MBT,dar sunt ai naibii de scumpi in jur de 800 ron perechea..ma gandeam pentru Mircea pt piciorul lui cu platfus, de la 3 ani poarta talonete si tot degeaba, plus ca nici mie nu mi-ar strica o pereche, zice ca sunt forte buni pentru musculatura spatelui...voi ati auzit ceva de ei? Ce parere aveti? Fetelor din Canada la voi sunt la fel de scumpi papucii astia?
Aalina mama, dar de la ce ti se trage "varza" asta?
Hello gasca...trezireaaaaaaaaaaaaa!!!!
DanaMario spune:
Alycia cu fructe de mare lui Joshua ii place reteta asta
http:/reclama ilegala - considera acesta un avertisment/Retete/Retete-Internationale/Pad-Thai.html
si-n rest cu fructe de mare fac ciulama , tocanita, si ciorba fac citeodata
Cu adidasi aia i-am tot vazut prin magazine dar n-am avut curiozitatea sa-i incerc dar azi m-ai facut curioasa asa ca i-am incercat - nu pot merge deloc cu ei da deloc, asa ca vezi incearca-i
Aici se fac reclama la ei ca ajuta la dureri de spate , la slabit cica dar nu zic de platfus.
Si aici costa cam 400 ron.
Noi azi am avut zi de relax total nici o tema doar ne-am tot dus pe la activitati , la Disney sa-si cumpere ochelari de soare cu Wall-e ca-i vine soarele in ochi, sa cumparam decoratii de paste
Am pus citeva poze sint pe la sfirsitul albumului la pagina 3
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Parpalak o sa te sun zilele astea dar daca vreti sa veniti cu noi no cam asta ne este programl
Joi - biserica romaneasca sa trecem pe sub masa
Vineri - mergem la parada in "little italy" e la 12 iar seara la 7 la prohod la biserica romaneasca
Simbata - mergem la biserica la inviera
alycia spune:
Mersi Dana Mario ...numai ca ingredientele alea se gasesc cam greu aici..taietei de orez si nu mai stiu ce scria pe acolo...o sa mai sap pe net sa vad ce gasesc. Frumoase decoratiunile voastre de Pasti...am ramas uimita de ce inalt este Josh...sau asa il face poza? Chiar l-am masurat pe Mircea de curiozitate, are 1,27m si 31 kg.
DanaMario spune:
Alycia si noi avem tot 1.27 dar are doar 24kg cred ca de aia ti se are inalt.
Noi abia asteptam Pastele , miercuri mai fac un pic de curatenie si apoi o sa fim plecati mai mereu, de mincare nu fac decit oua , ciorba si friprura de miel.
Joshua acuma are pata pusa pe "passover" tot citeste carticele si pe youtube numai la asta se uita.