Puisori de mai 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Si noi va dorim o primavara frumoasa.

Am incercat si eu cu greu ieri sa gasesc citeva minute sa fugim sa cumparam martisoare si l-am pus de vreo 10 ori fortat sa zica cuvintul "matisor" dar a fost greu de tot cu evenimentele astea canadiaene nu prea a prins martisoru meu
Joshua a fost prins rau cu Olimpiada e atit de fericit ca a cistigat Canada 14 medalii de aur s-a uitat la meci de hochei la ceremonia de inchidere.
Mai incerc si azi poate azi am mai mult suuces cu "Martisoru meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Multumim pt urarari si la fel va dorim. V-ati ales baba? Eu pe 6 (5+1) dar se pare ca va fi urat.
Mai, n-am inteles nimic din olimpiada asta im primul rand ca era numai noaptea spre dimineata si eu la ora aia niciodata nu sunt la tv chiar daca cumva, intamplator, sunt treaza. Reluarile nu prea am dat de ele, adica doar patinajul artistic ma intereseaza si pe elea abia le-am gasit uneori seara intamplator ca in program nu m-am obosit sa caut. Oricum sunt tare dezamagita ca nu a castigat adoratul meu idol Evgeni Plushenko si ca nu i-am prins nici o evolutie. O data cand erau baietii la program scurt l-am prins exact la sf. exercitiului, iar cand a fost la liber nu l-am vazut ca... nu am dat de el, am vazut alti cativa. Si la gala am avut ghinion, am deschis chiar inainte de aur si am vazut un baiat dar nu era el si am fost dezorientata, nici nu stiam clar pe ce loc a iesit.... asa ca am sperat ca totusi pe 1 dar cand am vazut baiatul de pe 1........ era clar ca nu era el. Noroc ca mi-a spus mama ca a fost totusi pe 2 ca eu pe doi vazusem altul.... V-am zapacit destul? Ok, atunci va las sa va reveniti si ma duc sa-l caut pe youtube

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ziua buna
vin cu o floricicasi cu o urare pt luna lui martie:sa fiti sanatoase,iubite si apreciate de sotzi!

asa,
danamario,martisoare?de unde?sa nu-mi spui ca ai gasit de cumparat?! eu in afara de cele virtuale nu am vazut nici un martisor pe aicia!ca sa nu zic ca nu exista nici fir de ghiocel

nu am disparut.doar ca muncesc mult,sunt tot timpul ocupata si cam tot ce fac,fac pe fuga.
Unde sa va trimit poze?exista un cont comun de care eu nu stiu?
dar eu unde vad pozele vostre?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pupam piata independentei
Io is varza, nu reusesc sa fiu coerenta da v-am trimis poze cu ce am mai lucrat noi.

Maine Dori are la scoala mare sarbatoare de 100 de zile de clasa 1 si fiecare o trebuit sa faca un proiect in familie, unde sa foloseasca o suta de elemente etc si maine e prezentarea dimineata in fata tuturor elevilor din scoala care vin in vizita si apoi in fata cadrelor didactice, parinti etc. Noi am facut o rama cu 100 de scoici si m-o pus nu stiu cine sa bag in ea niste ganduri le care i le scrisesem la 15 septembrie. Si se poate sa fiu maine scoasa la careu Sa imi citesc opera si io is intr-o faza de daca imi arati un deget ma apuc de bocit in hohote, am facut acasa exercitii si la a treia fraza mi se rupe filmul si mi se pune nodul in gat. Habar nu am ce voi face maine basca ca ma simt de parca m-as dezbraca in public Da am vrut numa ca odraslei mele sa ii ramana o amintire legata de perioada asta ...offf.

Va pup si mai viu cand apuc

Mergi la inceput

Aalina si noi avem in fiecare an de facut proiectul asta cu "100 de zile de scoala".
Frumoasa ideea cu rama. Dar nu ne zici si noua ce-ati scris ?
Eu n-am primit pozele.Le-ai trimis pe e-mail?

Aalycia tu ce ai mai facut cu Andrei ?
Eu te urmaresc cu mare atentie ca parca ma vad pe mine peste 10-15 ani.

Dana_d vezi ca Evgeni Plushenko vine la Bucuresti intr-ul show.

Ange aici sint martisoare la magazinul romanesc , zambile ghiocei flori de primavara sint la Metro noi cuparam mereu in ghiveci si sint si ieftine.Vecini au si margaritar, ghiocei din aia albi cum se topeste zapada apar.
Aici la magazinul romanesc au cam de toate aveau si mucenici.

Eu am fost la scoala sa vorbesc cu invatatoarea si inevitabilul s-a produs a inceput sa se plinga de Joshua ca
- vorbeste de cind intra pe usa si pina iese continuu
- nu sta pe scaun cind i se da teme in clasa se ridica, se aseaza in continuu de pe scaun - este hiperactiv
- este intotdeauna ultimul la imbracat, dezbracat, manincat gustarile la orice dintr-un singur motiv ca vorbeste in continuu.

Cu invatatul o duce bine cica stie tot ce le da nu trebuie sa aprofundam nimic dar aici se dau cite 3 note la mate si cica i-a dat un C+ la un capitol la mate sa vada daca asta o sa-l motiveze sa se concentreze mai mult si poate nu se mai misca atita de pe scaun.
Nu stiu ce o sa fac o sa vad deocamdata l-am inscris la niste cursuri de matematica unde trebuie sa stea vreo juma de ora pe scaun sa faca ce i se da acolo si-l pot vedea si eu.
Si acasa face la fel dar eu il lasasem in pace nu mi se paruse o problema pe mine ma interesa doar sa faca problemele dar vad ca la scoala nu gindesc la fel.

Parpalak o sa te sun sa vorbim ca Marti este inscrierea.

Daiopri am vazut pozele . Oooooo ce bine arati si cit de mareeee s-a facut Stefan.
Cu orasul bine ca ai pus pozele mai m-am linistit e la fel ca aici ca din reclamele astora la tv cu Vancouver-ul orasul era ca scos din cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani mamicilor

Dana pe mail am trimis invitatia da daca nu o ajuns dau acum pm. Si poti citi acolo ce e scris.

Mergi la inceput

Multumesc DanaMario, au mai fost, Plushenko cu patinele si Edwin Marton cu vioara, sunt un cuplu de milioane, desfatare pentru ochi si urechi. Acum chiar stam langa patinoar, ar fi pacat sa nu ne ducem.
Dana, asa sunt mai la varsta asta, nu sunt inca copti la minte, nu-ti face griji ca nu e un caz aparte, asa sunt mai ales aia mai inteligenti, n-au rabdare sa faca un singur lucru odata daca nu e suficient de interesant, si cam nimic nu e suficient de interesant sa le capteze lor toata atentia.
Pe mine ma enerveaza Ilinca la dans, in timp ce danseaza se joaca cu hainele, cu degetele, roade unghiile... parca danseaza asa in doru lelii..numai cu jumatatea de jos a corpului.
Aalina am vazut pozele, din pacate n-am reusit sa citesc ce scrie. Felicitari pentru cele 100 de zile!

Va pup si va doresc o primavara frumoasa si La multi ani!!!!

Fetele mele

Mergi la inceput

Doamne Aalina este mult prea frumos ce i-ai scris lui Dori.
Imi place mult de tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMario

Doamne Aalina este mult prea frumos ce i-ai scris lui Dori.
Imi place mult de tot

Dana, cum ai reusit s acitesti? ai descarcat poza si ai marit-o? Eu la metoda asta m-am gandit dar n-am incercat-o inca. Ma apuc acum, am mai incercat odata sa descarc o poza de pe webshots si stiu ca n-am reusit, poate de data asta...
Aalina ai scapat de eveniment? Sa ne povestesti cum a fost. Hai si nu mai fi depresiva, o fi de la vreme, capul sus, pieptu-nainte si la atac! Arata-le ce poti!!

La noi s-a intors iarna. M-am saturaaaat Vreau sa vina primavaraaa!!! Mai, mie imi place iarna, zapada, viscolul, dar anul asta a fost mult prea mult si pentru mine, gata, ajunge, ce e mult strica.

Fetele mele

Am citit, se citeste relativ usor pe prima poza. Eu de obicei le vad cu slideshow si acolo cred ca sunt mai mici.
Aalina, foarte frumos, si mie mi s-au umezit ochii, din pacate relatia noastra cu copiii e presarata de mici despartiri care duc la independenta totala de la maturitate. Ce sa faci... si eu sunt o mama posesiva care nu am dat drumul usor din mana puilor, dar n-ai alta cale, trebuie sa-i lasi sa-si urmeze drumul ca altfel le faci rau.
Hai, bucura-te ca mai ai un pui mic agatat de fusta, iar cel mare nu e inca mare, de la scoala se intoarce tot in bratele tale.
Eu cand a plecat Alexa la scoala m-am simtit pustie si fara rost asa ca m-am apucat si am mai facut unul, dar ce te faci ca si asta pleaca, nu poti sa faci cate un copil de cate ori iti simti bratele goale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

La multi ani fetelor...sa fiti fericite, sanatoase si sa va bucurati de tot dragostea celor dragi voua si in special a puiutilor vostrii!

Noi suntem bine...ma rog atat cat se poate...nu ma mai plang ca tot degeaba e...am sarbatorit 8 martie intr-un mod boem... intr-un mic salon stil galerie de arta unde puteai servi ce-ti dorea inima, in fundal era o muzica veche frantuzeasca ce refacea atmosfera anilor '30 si ne-am incantat privirile cu tablourile expuse spre vanzare...lumina era difuza fara a stirbi insa valoarea operelor de arta...la fiecare masa era cate o lumanare aprinsa si o felicitare pentru 8 martie...imi placea sa privesc si mai ales sa simt acea atmosfera...sa privesc fumul de tigara ce se filtra prin lumina slaba.
In fine..a fost placut...o mica iesire din cotidian. Cu Andrei pana la urma am rezolvat ca l-am mutat la filologie la lic. Pedagogic...s-a acomodat e singurul baiat din clasa dar nu are nici un fel de inhibitie...sper sa-i mearga bine aici..
Dana Mario, nu-ti fa probleme de pe acum ca ai timp mai incolo stai linistita ..exact asa facea si Andrei ..se scula in clasa a 1 a din banca si se plimba in timpul orelor de parca era pe bulevard dar asta eu zic ca tine de invatatoare..e ora ei ea trebuie sa-i struneasca ce si cum se intampla in clasa ei..de acasa copilul stia ca trebuie sa stea in banca...dar daca in clasa era debandada nu era vina mea. In fine, stai linistita ca grijile vor veni oricum mai devreme sau mai tarziu, nu le cauta de pe acum.
Aalina felicitari pentru cele 100 de zile...a fost cu adevarat emotionant mesajul tau pentru Dorian mi s-a pus un nod in gat. Dar adevarul e ca eu nu m-am gandit niciodata in felul acela atunci cand a inceput Andrei scoala...era o noua etapa in viata lui..un nou inceput, il vedeam ca un progres nu ca pe sfarsitul unui episod din viata lui...eram curioasa cum se va descurca, ce va face...sincer acum mi-a trecut...am vazut eu pe naiba, nervi, lectii...asteptam vacantza ca pe nu stiu ce...dar in fine nu la toata lumea e la fel...eu de asta am avut parte...iar de la toamna o iau de la capat...uhhhh...
Ange, ne poti lasa un link pe care sa-l accesam unde putem sa va vedem...stim ca esti pe fuga..toti suntem asa..dar cine stie poate ai vreme sa ne mai spui despre voi, despre cum ati evoluat, ne-ar face placere.
Dana_d poate s-a plictisit de dans Ilinca de este asa de "relaxata" cum spui tu...intreab-o poate ar vrea altceva...nu stiu...zic si eu...
Parpalak ce se mai aude pe la voi, stiu stiu ca esti intr-o goana nebuna spre nu stiu ce...ce face Paul?In cele din urma s-a acomodat cu scoala? Cum va descurcati cu lectiile?
Daiopri cum mai esti...ai terminat cu toata nebunia aia? Ce-ti fac prichindeii?

Mergi la inceput