Puisori de mai 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumim fetelor pentru urari. Tot la linkul ala am mai pus poze si de la a doua parte a chefului. Eu una o perioada nu mai vreau sa aud de petreceri si mai ales de pregatirea lor

Bebelusa din pacate nu stiu ce sa iti zic cu dintii ca la noi abia a cazut unul si se mai clatina unul dar nu se vede nimic in loc.

DanaMario eu ti-am mai zis sa mai faci un bb si atunci macar o perioada stai cu amandoi acasa Singurul risc ar fi sa iasa mai negociator ca Josh, cum a iesit la noi mai incapatanat

Doina draga daca vii in Romania si ajungi la noi nu e musai sa te sincronizezi cu petrecerile ci facem una speciala iti dai seama. Ca doar il voi vedea in sfarsit pe Paul. Si te si las sa faci ce poze vrei
Pleata ce am vazut-o eu intr-o singura poza nu are reclamatii sa stii

Dana cratita aia e jucaria lui preferata. Am sacrificat-o si e copilul fericit. Ca si cadouri au primit vreo 3 trenulete, masinute, chestii muzicale, jucarii de plus si un cub de lemn cu diverse pe el. Iar lui Dori i-am luat si un halat de baie ca mi-a placut mult culoare, desi mai degraba e bluza de baie ca tare e scurt da asa era modelul.
Ti-am admirat domnisoarele. Ce mari sunt of... cum trece timpul asta.

Daiopri sa scapati de muci si sa mai apuci si tu sa te odihnesti ca imediat mergi la job

Pe mine cred ca ma pocneste astenia de primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Doina, cum am intrat pe link-ul ala m-a invitat sa ma autentific, si o voi face cand voi avea timp sa cercetez problema, tre sa caut prin mailuri vechi ca precis m-am mai inscris la asta. Numai ca azi si maine sunt in focuri ca-mi vine seful.
Aalina sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucure batrenetele ca pana atunci va bucurati singuri.
Mai ai grija cu cratita aia, cand si-o pune in cap, sa n-o tranteasca prea tare.
Va pup ca trebuie sa recuperez tot ce n-am facut zilele trecute

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

parpalak la dentist am fost de 2 ori pana acum -ultima data prin septembrie... ala a zis ca or sa-i cada odata si odata ca nu e problema si ca teoretic ar trebui scosi dar ca nu recomanda intrucat traumatizeaza copilul ca treb sa-i faca anestezie si cand vede copilul seringa in gura ei....nici ca mai calca vreodata pe la dentist! Am mai gasit o clinica care foloseste inhalosedarea -un gaz care te face sa razi si sa nu-ti mai fie frica-dar aici alte probleme -din cauza alergiilor ei trebuie sa-i fac nu stiu ce analize pentru diferite substante anesteziante si asta inseamna iar sa chinui copilul si nu vreau sa o mai fac. ultima data i-au luat 4 eprubete mari si una mica de sange de am zis ca le bat pe alea numai in cap! Asa ca m-am resemnat ca odata si odata or sa cada ...problema e ca vreau sa ma mai linisteasca si pe mine cineva ca nu e dracul chiar asa de negru...
Dana -ai niste fete cucuiete -sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!
Aalina sa-ti traiasca sa fie sanatosi si norocosi! eu nu am prins linkul tau poate il mai dai odata!
azi am reusit performanta sa nu cad deloc pe partie!

aalina mama tu ai facut toate aranjamentele alea sau ai avut vreo firma de catering??/ arata demential!!!

Fetelor eu am o problema intensa....NU MAI VREAU SA-I FAC NICI UN VACCIN Corinei!!! suspectez ca de la ele s-a dat peste cap asa de rau cu dermatita nenorocita care uite nici dupa 7 ani nu a trecut ....Stie careva daca mai exista persone care nu au mai facut vaccinuri?
si ca sa va imbolnavesc si pe voi uitati aici un link - nuvaccinurilor.blogspot.com .....eu de mult vorbesc singura -daca cititi si voi poate vorbim mai mu;lte singure...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

bebelushala vaccinuri noi am pus si noi capac. La alea vechi facem rapel (mai ales ca nu-i primeste la scoala fara).
Da' nu pricep de ce tre sa-i faca anestezie copilului in loc sa-i bage mina-n gura si sa traga de dinte-n jos?
Felicitari cu pirtia.
La blog m-oi duce cind oi fi mai treaza, ca de doua saptamini stau doar cu sub 6 ore de somn si-acu am luat o pastila sa ma bag naibii in pat ca oamenii azi..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

parpalak nu merge asa pur si simplu pt ca nu se misca suficient de tare,iar dintisorii de lapte au o radacina de 3 mm -daca nu se misca tare dintele sa-l poti scoate usor atunci doare fara anestezie...daca s-ar misca mai tare ar merge doar cu lidocaina ceva local....dar eu ma chinui in fiece zi sa-i misc si ei nimic

Mergi la inceput

Buna mamici!
Bebelusa, poate 3 mm in diametru ca in adiancime in nici un caz, sa te uiti la un dintisor din ala cand l-oi scoate, e atat de miic si atat de superficial prins... ai rabdare lasa sa se intample natural, nu stiu de ce te grabesti.
Despre vaccinuri eu am discutat mult cu doctora mea si in general sunt pentru. Nu sunt pentru vaccinul anti gripa porcina dar gripal normal le-am facut si toate vaccinurile obligatorii fara comentarii. Ganditi-va ce era daca nu s einventau vaccinurile, cati mai eram noi acum? Cate boli mortale s-au eradicat, cum au disparut molimele alea de mureau pe capete, e clar, descoperirea vaccinurilor a fosr o mare realizare pt omenire si a salvat multe vieti.
Mailuri cu tot felul de tampenii am primit si eu, in ziua de azi oricne poate lansa in eter orice bazaconie de aia eu nu mai cred nimic si merg pe mana medicilor ca de aia au facut atatia ani de scoala.
Doina, m-am inregistrat pe facebook si acum ma duc sa te caut.
Noi maine mergem la Babyexpo desi suntem cam mari dar ne distram si poate ne alegem cu ceva hainute.
Pupiloi.

Fetele mele

Mergi la inceput

Doina am uitat sa-ti spun despre pestii de la dans, au aparut doua perechi: doi pesti mai marisori, asa cam de 3-4 cm si gri albiciosi fara culori de zici ca-s d-aia de prajit, si doi miiici, mici si cu multe culori aprinse. Am uitat cum a zis ca le zice dar eu credeam ca aia mari sunt o pereche si aia mici o pereche si sunt doua specii diferite. Na, auzi va alea mari si spalacite sunt femelele si aia mici si colorati sunt masculii si toti 4 sunt aceeasi specie. Poate stii tu cum le zice ca eu nu reusesc sa-mi amintesc da azi mai intreb odata si-mi iau notite
nu au aripioare mari si au o forma lunga nu din aia burtosi

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pai mai bebelusho, atunci lasa-i dintele in pace! Incearca cu mar, cum a zis dana d. La noi primul a ramas intr-un cocean de porumb . Vaccinurile care se faceau si acu 50 de ani ar trebui sa fie OK, ca deja efectele pe termen lung au avut timp sa se manifeste..

dana d, esti mortala, auzi, de prajit.. .. Le zice gupi la pestii aia. Pe aici au aparut soiuri unde si femela e mai colorata oleaca.. :)/

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Mai, cred ca nu gupi ca pe aia ii stiu si eu dupa nume, si daca zicea ala asa tineam eu minte. Hai ca nu am intrebat nici ieri nici azi, da maine intreb negresit (de parca ar avea cine stie ce importanta) poate le fac si o poza.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor va doresc o primavara frumoasa
De dimineata au venit cei 3 baieti ai mei cu cte un martisor in mana. Nu va spun ce fata importanta avea Fabian

Mergi la inceput