Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
DanaMario spune:
Daiopri eu am un sentiment de vinovatie in fiecare moment in fiecare secunda ca merg la servici si nu fac suficient pentru Joshua c scoala.
La tine vad ca-i invers
Cu Olimpiada nu pierde ocazia mergi downtown si fa-le poze motanului si pisoiului cu flacara Olimpica ca-i un moment unic.
Mergi in Wishler si plimbate pe acolo face-ti poze ca pare un orasel din poveste la televizor.
Mai dar eu nu mai satur ce frumos e in Vancouver.
Aalina mai lasa mai curatenia ca doar ai facut de Craciun
Noi miine ne ducem la scoala romaneasca si dupa acea mergem intr-un Mall chinezesc sa mincam si sa-si cumpere un dragon ca a fost anul nou chinezesc si cum noi stam in zona cu multi chinezi trebuie sa ne asortam cu peisaju.
Edit Aalina am vazut pozele super chiar ca e dulce foc ce mutrite face Fabian imi place cind se tot chinuie sa deschida cadoul si cu oala in cap.Imi place si tortul si masa aranjata.
parpalak spune:
bebelusha, si noua ne-au iesit dintii definitivi inainte sa cada aia de lapte, i-am lasat asa sa cada singuri asa ca acuma-s cam strimbi. Dentista nu s-a alarmat, asa ca nici n-am zis nimic
(Oricum de pe la 12-13 ani in sus i-am mai vazut cu indreptatoare de dinti, inainte nu.)
In afara de ultimul, la care-a primit un cot in gura la ora de sport asa ca l-au pus pe tusa sa nu-i umple pe aia de singe, asa ca ne-am dus la dentista (adica vis-a-vis de unde aveam ora de sport) si i-a bagat aia mina-n gura si i l-a scos intre doua degete. Si cu asta basta. I-a dat si cu un betisor de freezing, da' mie ala nu-mi face nimic, asa ca nu stiu ce i-a facut lui.. Si bineinteles ca si-a pus o pereche de manusi noi ca s intre-n gura lui. Si dupa aia i-a pus dintele intr-o cutiuta in forma de maseluta cu snurulet, ca sa-l poarte la git pina seara, sa-l puna sub perna.
Motivul pt care ne-am dus la dentist a fost ca dupa sport aveam o petrecere de zi de nastere la un coleg de clasa si-am zis sa nu cumva sa se mai intimple vreun accident p-acolo. Si sa poata copilul sa manince ca lumea. Ca ultima oara cind i l-am lasat sa pice singur a zburat si-o bucatica mica de gingie, care si-acu se vede ca nu urmeaza linia normala de gingie.
Adica n-am nimic impotriva sa se miste dintele si sa pice singur daca asta ar avea cit de cit grija de persoana lui. Daca n-aveam dentista asa aproape pina la urma cred ca ori faceam figura cu clanta ori incercam sa trag de el in jos - cum i-a si facut dentista de altfel.
dana d, cu pestii nu mi-a trecut dar am omis sa mai scriu ceva - din pricina de lipsa de organizare mentala mai mult decit orice altceva. Acu le-as face poze, dar sint acvariile asa de pline de alge ca cred ca nu s-ar vedea decit o chestie verde p-acolo. De doi ani deja prasesc betta salbatici - sint la a treia generatie - mi-au supravietuit miraculos cu mutatul, iar acuma am damblagit cu pestii pe facebook. Deci da, poti sa faci poze, ca ma uit! :) Ma gindeam sa mai las prasitul la o parte si sa cumpar mai multe specii, sa-l fac decorativ. Din pacate astia nu traiesc prea mult si ma trezesc cu acvariul gol si da-i iar si cheltuie bani sa cumpar altii..
Aalina, deja mi-e clar ca-n caz ca mai vin prin Romania tre sa ma sincronizez cu una din petrecerile de la tine. Nu de alta, da' am observat cel putin 15 unghiuri din care nu se vad prea bine toate decoratiile pe care le-ai pus pe farfurii.. Da' am observat ca si lui Fabi i-a placut tare de tot cravata
Pleata: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1073945&l=b876e40938&id=1384575640
Cica merge - astept reclamatiile daca nu.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
dana d spune:
Aalina, sa-ti traiasca micul bursucel cu cravata rosie, si mie mi-a placut cu ctatita in cap. Mama dar ce aranjament ai facut acolo si m-a pocnit asa de dimineata pe burta goala....si tortul ala bleo, ce frumos eu dar nu prea pare de mancat, mai degraba de expus in vitrina.
Si ce cadouri au primit baietii?
Doina, eu vad o singura poza si acolo ai o freza draguta cu portiuni roscate, nu mov. Se mai pot vedea si alte poze pe acolo? Cred ca am si eu cont pe facebook, da nu mai stiu user si parola, poti sa ma gasesti?
Cu pestii vad ca acvariul respectiv e frumos amenajat dar inca gol, o sa-i intreb miercuri cand mai mergem, ce au de gand cu el, oare asteapta sa-l populam noi? Inainte erau niste pesti urati negri cu botul usor in sus asa ca de buldog, apoi au adus in alt acvariu mai mic niste salamandre, ca niste soparle mici dar nu stiu unde au disparut si alea. Melcii aia se inmulteau nebuneste si erau cam scarboase ouale lor depuse pe capacul acvariului apoi vedeai acvariul plin de niste galme miiici mici, eu fara ochelari vedeam doar niste pietricele mici galbene lipite pe pereti sau pe plante. Nu le-am vazut crescand ca apoi s-a intamplat tragedia cu molima si am gasit intr-o zi acvariul gol si cei doi-trei melci mari mutati in acvariul mic dar fara pui.
Mi-ar placea si mie sa ma ocup de o pasiune din asta dar m-ar atrage mai degraba pasarelele decat pestii. Am avut si canari si perusi si sunt tare draguti si se si dreseaza. Deocamdata ne distram cu porcusorul si poate la pensie imi iau si altceva.
Apropo, vor sa ne scoata astia la pensie la 65 de ani..... cine mai apuca?
Hai sa va zic si eu niste perle a lui Ilinca. Azi de la gradi o ia mamaia la ea vreo doua zile si ii ziceam dimineata pe drum ca o sa-mi fie dor de ea la care ea: "Pt doua zile?! Dar cand nu eram nascuta nu-ti era dor de mine?" la care eu am intrebat-o daca nu-i era dor de mine cand era la mine in burta si a zis ca nu stie ca "cand sunt la tine in burta nu gandesc" ca si cum ar mai sta acolo din cand in cand.
Si i-am mai spus ca mie o sa-mi fie mai mult dor de ea ca eu sunt mai mare si ea "sa stii ca eu daca sunt mai mica dragostea mea e tot asa de mare ca a ta ca da pe afara din corp".
Draga de ea, ma simt fara nici un rost cat e plecata de acasa dar trebuie s-o mai dau si lui mamaia sa-i umple zilele de bucurii, suparari... orice, pline sa fie.
Fetele la noi miroase a primavara si tare mult o dorim dupa asa iarna, azi vom avea 8 grade, maine 9, poimaine 10....daca o tine tot asa saptamana viitoare de deschid strandurile
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
parpalak spune:
dana d, pai tre sa-i dai "next" ca s=o vezi pe urmatoarea/
dana d spune:
Nu e mai, nu am nici un next. Ti-am zis ca poate vrea sa ma inregistrez, dar nu mai stiu cum.
Hai ca fug acasa si poate am timp sa mai pun niste poze in album ca am mai facut
Fetele mele
bebelusha28 spune:
buna fetele! parpa ti-am trimis un friend request pe facebook ca sa pot sa-ti vad si celelalte poze! in legatura cu dintisorii- noi in mai facem 1 an de cand se misca si nu cad ....e normal??! offf nu-mi place deloc cand o vad asa...
Stiti ce voiam sa va mai intreb- stiti cumva daca pot gasi undeva iaurturi fara lactoza??
si mai vreau ceva remedii pentru genunchi! nu mai pot sa merg de la chinuiala pe skiuri..
pupici si noapte buna
parpalak spune:
Mai, ma faceti de-mi sucesc gitu sa vad pe unde am culorile.. bebelusha, cred (sper) ca ti-am dat accept, daca nu mai bate-ma la cap. Io am facut share la tot albumul, da' o sa schimb poza (ca-s numa doua) sa fie ailalta prima, OK? Sa vedeti voi cum pic io in narcisism de numa.. Ca deja m-am cam decolorat de la una bucata spalat pe cap.. Da' mai repar, ca mai am vopsea.. :)
Io mai luam glucosamina cind ma suparau genunchii. (Aveam in casa, ca-i dadeam si ciinelui). Si iarna umblu cu haina lunga, ca mi-era frig la genunchi cind conduceam.. Si-n general, stare de sanatate buna, cu exercitii regulate, ca poate sa nu fie genunchii cit capetele de muschi de pe linga.
Basca greutatea, ca si genunchii si gleznele lucra peste norma.. Adevarul trist e ca normalul e sa arati de parca ti-ar prinde bine sa te ia cineva acasa si sa-ti dea o farfurie de mincare, si tot zic ca m-apuc de regim... Ca vorba aia, viata-i scurta si p-orma murim, da' barem sa murim sanatosi..
dana d spune:
Mai, pune si tu pozele alea pe webshots sa le vada tot fraierul adica io.
Ca io pusei poze cu duiumul ieri ca daca tot n-am fata acasa am timp sa stau pe net.
Si ce e Glucosamina aia ca parca imi suna cunoscut?
Bebelusa, da-i si tu sa manance mere, chiar asa un an si sa nu cada dintii, da mare grija aveti de ei! Nici pentru Zana maseluta nu ii grabeste? Ilinca ma punea sa trag de ei cand inca nu puteam sa-i scot, doar de dorul jucariilor de sub perna.
Fetele mele
Daiopri spune:
LMA Fabi! Sa fii cuminte ca de frumos esti deja
Eu sunt franta, ca e mucos ast mic si miorlait.
Duminica am fost si noi pana in downtn sa vedem cum arata, dar nu am avut rabdare sa stam la coada sa facem poze cu flacara, asa ca doar mai de departe asa. Sper sa reusesc sa pun ceva poze.
A fost fainut, dar noi eram deja obositi, si nu cred ca i-a facut bine la pisoi, dar macar motanul s-a tot agitat pe acolo.
Numai bine tuturor
parpalak spune:
Asa vezi cum iti dai seama ce iese pe gura, ca te uiti la altii.. Adica din deshte.. Si cum ziceam... aa.. cum zicea Daiopri, Fabi, Multi Ani fericiti si s-o faci pe mami sa rida pina la adinci batrinete!
dana d, glucosamina e o pastila d-aia de la vitamine, pt cartilagii (incheieturi). Ia incearca asta: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1073945&id=1384575640#!/photo.php?pid=1073944&id=1384575640&fbid=1382921338120
bebelusha, pai ia incearca tu s-o duci la un dentist sa vezi si ala ce mai zice. Sa stii ca si la noi a trecut aproape un an intre dintii de sus si aia de jos.