Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
DanaMario spune:
Alycia e corijent doar la o materie?
Daca e corijent doar la o materie dar la celelalte este cit de cit ok nu-l muta in nici un caz, pune-i meditator si lasa-l ca acuma e momentul sa realizeze ca trebuie sa invete.
Dar daca are probleme la mai multe materii mai lasa-l in trimestru si daca tot asa e muta-l.
Eu am fost in situatie identica cind am inceput liceulin primul an am avut 4,5,6 medii la franceza nu o sa uit niciodata abia am trecut la franceza si aveam 2 meditatori. Era un profesor cam sarit tare greu mi-a fost sa trec noroc ca anul urmator a iesit la pensie.
Papuci cu Vancouver da i-am luat numai ca el se joaca cu ei ca cu jucarii.
Daiopri cum e la Olimpiada?
Aalina spune:
Io tot pe fuga da macar sa stiti ca va citesc Si Doina stai fara nici o grija...era sa zic fara nici o nadejde
Am vrut doar sa va zic ca am trimis PM cu linkul pozelor de la Daiopri.
Si cu ocazia asta iti si zic ca nu cred ca am facut-o dincolo ca nu stiu fata draga cand a crescut pisoiul tau asa mare. Superrr
Pup gasca ca io de azi ma apuc de curatenie generala...
Asa ca s-ar putea la ce entuziasm am sa viu mai des pe aci
bebelusha28 spune:
parpa restul de 20% adica pe portiunile foarte inclinate m-a tinut monitorul cu betele !
Daiopri spune:
bebelusha bine ai revenit (ca nu mai stiu daca am zis).
Aalina, mersic mult
Eu tot zapacita, ca deh, nu as fi eu. Alerg si alerg.
Acum am si eu un minutel dupa care fugim la pian.
Alycia, apoi ma sperii de tot cu adolescenta asta
Eu cu olimpiada nu am treaba, ca nu mergem, doar ce mai urmaresc la tv ca si voi.
In mod clar e soare, frumos, si pot sa zic ca au ghinion nu gluma. Intai cu baiatul acela, apoi cu vremea. Stiu si eu ce le-a trebuit?
Din cate stiu biletele sunt destul de scumpe. O sa incercam sa mergem si noi in dowtn in wk, caci avem numai zile de nastere sapt astea.
In rest toate bune.Nu am mai primit vaicareli de la scoala inca, drept urmare mergem si ii luam de la "restaurantul" McD jucariile alea cu olimpiada (da fara mancare).
ast mic e vesel voios, nu are el treaba. Eu incerc sa depasesc sentimentul de vinovatie ca nu merg la sv
Si imi tin mintea ocupata ca sa nu ma gandesc la cine stie ceDe fapt de cand cu acupunctura asta parca ma simt mai bine. Da iau la vitamine cat pt cat nu am luat pana acum.
Numai bine tuturor
DanaMario spune:
Daiopri ma bucur mult cind mai treci pe aici sa ne zic ce mai faci.
Cu jucariile alea cu Vancouver de la McDonalds da si noi ciar simbata am fost cu Parpalak si Paul.
Acuma m-am uitat la poze doame ce baiat mare ai la camasa, sapca super poze.
Dar eu sint hipnotizata de astia ca trebuie sa ma uit a doua oara la poze sa-l vad si pe Stefan.La fel fac si la Aalina.
Ma incinta mult de tot astia micuti.
Alycia sa ne mai zici de Andrei
Aalina spune:
Bebelusa bine ai revenit. Superbe pozele cu fetita ta. Distractie maxima la ski.
Danad daca maresti numarul de ore de aerobic si micsorezi cantitatea bagata o sa iasa o chestie super
DanaMario sper sa inveti diferenta dintre cool si super nu de alta da sa nu mai deranjezi degeaba flacaul. Doamne is inebunita dupa modul in care pune problemele Josh. Si daca tot va plimbariti cu Paul pune si tu ceva poze ca la Doina nu ii cer
Alycia grea viata de licean. Sper sa se mobilizeze Andrei si sa depaseasca obstacolul asta.
Parpalak ati ratat raceala pana la urma? No, vezi tu esti cool dupa parerea mea cu nuantele tale de par. Si eu mi le-am mai deschis in ideea ca la cat de mort imi e neuronul sa devin blonda. Da nu am avut tupeu sa fac ceva radical asa ca acum am o culoare ciudata rau. Da spre uimirea mea nu se sparge oglinda.
Si sa stii ca io numa timp de asortat plozii nu am. Dori se imbraca singur iar pe Fabi il imbrac cu ce imi pica prima data in mana din lada. Da uite ca se mai nimeresc in poze sa se asorteze.
Daiopri eu repet ca e cazul sa te bucuri ca nu mergi la servici. Si asa nu o sa tina mult distractia asta. Ma bucur ca te simti mai bine si vad ca esti tare ocupata in continuare. Eu va admir ca trimiteti copii la atatea activitati. Recunosc in domeniul asta eu am o lene ingrozitoare.
Eu sunt tot in planuri si pregatiri pentru a sarbatori lighioana. Si is destul de suparata ca nasii ne-au tras clapa, adica nasa ca el ar veni saracu da...no. Drept pentru care toate planurile mele se tot schimba si pe mine ma enerveaza asta. In fine...
Piticania merge singur de o vreme si e atat de incantat incat se opreste in mijlocul camerei si rade de bucurie. Apoi o ia de la capat. Si e total cand danseaza stand in doua labute: misca din maini si din fund ceva bestial. Am ceva filmulete poate o sa reusesc cumva sa le incarc.Asta nu numai ca arata cum arata da face si niste mutre incat eu rad toata ziua. Copilul asta pur si simplu mi-a fost daruit ca sa imi amintesc cum e sa razi.
Va pup ca ma duc iar la curatenie. Sper azi sa termin aspectul asta. Ahh si sunt si la cura de slabire asa ca am o placere sadica sa fac meniuri si sa ma gandesc sa gatesc pentru petrecere
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaMario Eu am fost in situatie identica cind am inceput liceulin primul an am avut 4,5,6 medii la franceza nu o sa uit niciodata abia am trecut la franceza si aveam 2 meditatori. Era un profesor cam sarit tare greu mi-a fost sa trec noroc ca anul urmator a iesit la pensie. Daiopri cum e la Olimpiada? |
Dana , deci de aia n-ai ajuns tu in Montreal. Lasa mai bine in Toronto... mai dar si Vancouver asta tare mai e frumos...Mai numai pt asta mi-as dori s acastig la loterie: sa calatoresc. Ar trebui sa si joc, nu credeti?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Meei, eu de ce n-am primit poze cu Tudorel?
Doina vreau sa vad si suvitele, si pe Paul...
Auzi, ma tin de cateva saptamani sa te intreb dar stii cum e nu neuronul la 42 de ani: Tu mai suferi de nebunia cu pestii? Ca ma uitai mai acu cateva sapt pe blogul ala si totul parea vechi si ma intrebam daca mai e de actualitate si mai ai pestii> nici aici n-ai mai zis nimic. Astia unde mergem la dans au un acvariu frumos si era plin de pesti si niste melci galbeni, si la un mom dat au inceput sa moara pana au ramas numai melcii. Cica nustiuce boala au adus si au murit pe capete iar de vreo luna tot vantura aia aia cu niste substante care o fac cam cetzoasa, cica il dezinfecteaza si acum, ieri, era gata, nou nout amenajat pentru o noua serie de pesti care vor aparea cat de curand de la magazin. Daca te mai pasioneaza o sa le fac poze.
Pupiloi
Aalina spune:
Dana vezi ca ti-am mai trimis odata mesajul privat. Mie imi apare si prima data ca fiind trimis. Aici ai linkul pe PM.
bebelusha28 spune:
Fete dragi va multumesc frumos pentru laude! daca as reusi sa o scap pe cori si de eczema asta nenorocita din jurul gurii cred ca as fi cea mai fericita mama!
In primul rand felicitari mamicilor care au si cel de-al doilea copil!
Voiam sa va mai intreb ceva- noua ne-au iesit cei doi dinti de jos inainte sa cada cei de lapte...care doar se misca putin... am fost la dr si zice ca or sa-i cada odata si odata si ca vor reveni la locul lor fara probleme... ca sa-i scoata acum ar trebui facuta anestezie si cum ea e alergica la multe nu prea se baga nimeni si nici nu vreau sa o chinui ca sa prinda frica de dentist.
Dr a zis ca doar cu anestezic local nu poate sa-i scoata ci trebuie injectie...iar asta ganditi-va voi cum e ....
A mai auzit cineva de asa ceva? Din ce am inteles asta se intampla frecvent dar doar cu dintii de jos. voi ce stiti?
va pup si inca o data multumesc
dana d spune:
Aalina, abia acu zice ca am "1nou" dar parol ca ieri nu mi-a spus nimic. Imediat intru sa ma delectez cu Pozute de strengarel.
Bebelusa, asa si lui Ilinca, intai i-au iesit dintii si mai tarziu i-au cazut. Stai linistita ca aia noi o sa-i impinga pe aia de lapte so or sa-i cada mai repede, si pe urma se aliniaza rapid la locul lor. Nu chinui copilul si nici nu-ti face griji, daca nu are mostenire genetica de dinti strambi, nu va avea dinti strambi.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA