Puisori de mai 2003 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu savurez finalul de an scolar asa ca numai pe saptamana viitoare o sa scriu una alta
Da va pup

Mergi la inceput

Dana nu apuc acum sa citesc la clinica da iti doresc mlta sanatate si sa treci cu bine peste problema asta. De luni sper cu un singur miscator in casa sa am mai mult timp. Te imbratisez strans si sa fii bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Dana_d stai mai linistita ca o sa fie bine.

Alycia mi se pare o idee mai mult decit buna sa incerce macar sa cistige ceva acolo Andrei asta il va maturiza.
Pe aici prin Canada e ceva obisnuit sa munceasca copii in vacante eu nu am fost de acord la inceput cu idea dar acum imi place.

Daiopri ti l-ai inscris in tabara adica ii lasi acolo toata saptamana si-l iei doar in weekend?
Mie imi place mult ideea sa-l duc intr-o tabara sa stea acolo o saptamana nu sa-l iau zilnic sa-l vad cum se poarta.

Noi o sa intram mai rar ca am inceput sa ne plimbam am lasat-o moale cu scoala.Eu ma las de meseria de a face teme cu el in vacanta.

Joshua nu-i deloc nerabdator sa vina vacanta ii place la scoala, day care.
Pentru vacanta in principal sta cu mama dar l-am inscris 3 zile pe saptamana la niste cursuri de mate si 2 zile cursuri de innot. Asta momentan , o sa mai vad ca el vrea sa merga la ceva cursuri de science.

Noi am inceput sa facem teste simbata l-am lasat singur acasa 20 minute si-n parc vreo 15 minute.
Voi de cind o sa incepeti sa-i lasati singuri acasa ?
Oricum el a fost asa de incintat ca acuma ma trimite mereu sa plec de acasa.
Eu vreau sa incep sa-i mai dau niste responsabilitati ca mi se pare ca e cam copilaros mi-ar place sa fie mai matur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Danamario cum bre toata sapt? Vrei s avb singura prin casa?
Nu zic ca a fost la acvariu cu clasa si am zis ca imbatranesc pana mi l-au adus inapoiCa e asa de cuminte ca mereu stau cu grija
Nu, merge dimineata si il iau seara. Dar stai sa vezi ca mai au excursiiSa ma auzi atunci, desi prevad ca o sa fii fericita ca e cam greu cu amandoi acasa, ba vrea unu ceva ba celalalt. Si apoi pauza care o am acusi cand doarme al mic se duce, ca cel mare se crede la restaurant si cere ba una ba alta
Danad, lasa gandurile negre. Nu iti scriu acolo ca nu le am dar gandeste pozitiv ca vin cu batulEi, important e sa te cauti.
Alycia, chiar asa lasa sa lucreze nitel numai sa ai grija sa nu ii placa at cand are bani si sa nu mai vrea la scoala
La noi e vremea ca naiba, rece si ploua. Cica de maine mai vine soarele si poate ceva care sa semene a primavara macar.
Al mic, mucos iarSper sa nu inceapa din nou cu urechile ca fug de acasa.
Nu situ ce sa fac cu vacanta, ca parca nu am chef sa dau prea multi bani si e scump al naibii, si apoi mi-e frica sa nu ii stric programul lui asta mic, ca nu am treaba cu el su somnul si apoi daca dormim toti la gramada ma vezi ca tb sa stau si acasa cu el

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici, iaca a venit si vacanta si constat din ce in ce mai clar ca iesitul din rutina nu-mi place, sau imi place dar ma streseaza.
Am avut un weekend plin care m-a lasat cu contul gol ca asa sunt we-urile noastre pline. La noi e arshitza ca in Sahara si pe 38 de grade(la umbra, la soare arata vreo 50) noi umblam dintr-un magazin in altul, ma intreb daca face bine sa intri de la 40 de grade la aer conditionat si invers, oricum umblatul prin soare deja ma sperie si ma tem si pentru ceilalti ai mei.
Acum programul nostru e foarte bine adaptat la programul meciurilor dar ieri am depasit cu mult granita orara.
Noi ne-am mai rarit putin acasa, Alexa a preferat sa se mute 2-3 zile la ai mei ca ei sunt mai distractivi( cica) si se joaca jocuri impreuna, trece timpul mai repede si mai placut. Cu jobul ala de care se apucase se pare ca nu se leaga nimic, nu primeste suficiente comenzi, deja entuziasmul e aproape de zero. Sotul i-a propus sa mearga cu el la firma sa-l ajute si s-o plateasca dar ei nu-i place munca mai mult decat banii si a cam refuzat deocamdata. Ei e abia prima zi de vacanta, poate mai incolo...
Pe Ilinca inca o duc la gradinita si e tare nemultumita. Dimineata ma imbratiseaza si ma pupa la nesfarsit si nu se indura sa ma lase sa plec.Daca s-ar putea as sta numai cu ea in brate 24 de ore din 24 ca si eu sunt dependenta de ea poate mai mult decat ea de mine, mama vrea sa o mai ia pe la ea sau pe la tara si nu ma indur deloc s-o dau de langa mine, nu stau linistita cand nu stiu ce face, am impresia ca numai eu pot sa am grija de ea. N-as trimite-o in tabere decat daca m-as duce cu ea. Ma ingrozeste ca stiu ca creste si o voi pierde dar deocamdata inca e mica si e toata a mea...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Io una nu pricep ce fac cu timpul. Desi cu un singur pitic am fost acasa nu am reusit deloc sa ma adun. Asa ca de azi imi iau lumea in cap da am zis sa dau un semn sa nu ma dati disparuta. Promit la intoarcere sa pun poze ca am o gramada, mai ales ca am tuns si zulufii prichindelului si e delicios.
In rest ne chinuim ba cu caldura ba cu furtunile ca nu se hotarasc o data.
Dori e entusiasmat de vacanta, sta pe deal, pe strada cu bicicleta, la padure, in livada sau la copii de pe langa ai mei. Asta mic imi toaca nervii de cate ori plecam de la ai mei, e topit dupa tata, numai dupa el se tine, e toata ziua la pui, iepuri sau caini.
Cand suntem acasa il striga tot pe tata si daca il aude la telefon incepe sa planga ca vrea pa-pa.
Asa ca probabil pana in toamna o sa stam mai mult plecati.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

buna fetelor, ne pregatim si noi de un miniconcediu, plecam saptamana viitoare pentru sapte zile la mare...Mircea e superincantat, s-ar balaci in apa cat e ziua de lunga. Andrei nu a reusit sa se angajeze nicaieri asa ca in lipsa de altceva se duce la antrenamente la K1. Mie nu-mi place ca e un sport violent dar nu am cu cine vorbi, imi ramane doar sa sper ca se va satura de luat pumni intr-un final.
Va pup si va doresc vacantze frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aloo, aloo, cineva pe acolo?
sau toata lumea in vacante?
de sapt viitoare il am si eu pe al mare in vacanta, sa te tii distractie.
aalina, cum te mai descurci? Ast mic al meu e ok da incapatanat nu gluma. Facem toti cum vrea el
Noroc ca doarme si papa frumos ca altfel...
Cel mare o sa mearga 2 sapt in camp una in iulie si una in aug, de dim pana la 5. Sper sa ma descurc cu ei si sa nu bat sotul cand vine de la sv
Nu stiu daca sa ne aruncam la vacante ca imi e ca dau banii si alerg si ma enervez dupa miscaretul sef
Hai aveti grija de voi si o vara cat mai frumoasa (da mai dati si pe aici)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Noi am bifat prima repriza de vacanta si cu totii suntem de acord ca asta a fost cea mai frumoasa de pana acum desi vremea a fost cam cea mai urata. Nu prea am avut noi pana acum asa ghinion cu vremea la mare, dar de data asta a fost urat 3 zile din 8. Datorita faptului ca am avut acces la spa inclus in pretul camerei nu prea ne-a durut de vremea de afara.
Am facut de toate, ne-am plimbat cu trenuletul, am inchiriat biciclete si am vizitat statiunea, ne-am facut codite impletite, am facut poze retro, am pictat ceramica... Ilinca a invatat sa innoate.
O sa incerc sa pun poze cam din toate activitatile ca sa va impartasim si voua din experientele noastre.
Acum de maine mergem la munca iar fetele pleaca cu mamica la tara pt o saptamana si ramanem singuri si fara rost.
Chiar, nu stiu ce o sa fac eu saptamana asta fara copii.
Alycia, sa aveti vreme buna si sa va simtiti bine! Lasa mai ca o sa mai aiba ei ocazia sa experimenteze job-ul de vacanta si verile viitoare.
Daiopri, gata sunt aici la datorie, mai plecam de acasa pe la sfarsitul lunii o saptamana (probabil), pana atunci munca si desprecopii
Aalina, pai n-ai trimis de acasa copilul care trebuie ca sa te relaxezi si tu. Trebuia sa-l tii pe Dori si sa-l trimiti la tataia pe Fabi mai ales daca il iubeste asa mult. Chiar asa, de ce nu-l lasi si pe Fabi la ai tai cateva zile?
Dana Mario, eu am lasat-o pe Ilinca acasa si doua ore,ea e incantata si totul a fost ok.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Vai trebuie sa recunosc ca sunt epuizata Si asta in conditiile in care am avut ajutoare. Ce ma fac de acum doar eu cu teroristii nu stiu Abia incercam sa intram in rutina de vacanta si e tare greu mai ales ca vremea e schimbatoare si lenea mea e mare.

In rest copii sunt super ok. De dimineata pana seara fie ca suntem acasa fie la tara se joaca non stop. Fabian e umbra lui Dori, il imita la absolut orice si se tine dupa el peste tot. Se joaca frumos impreuna pana se plictiseste Dori. La tara Fabi se trezeste pe la 6 si conduce vacile, apoi are program de hranit pui, caini si iepuri si apuc si eu sa imi beau cafeaua in liniste. Acasa insa cam sar etapa asta ca e greu dupa ce e invatat sa stea numai afara sa il tin intre 4 pereti. De mancat mananca bine amandoi si de dormit dorm impreuna in camera. Fabi tot oscileaza intre un somn si doua pe zi si de aia nici nu reusesc sa le fac un program clar. In general imita cam tot ce spunem noi si e delicios rau de tot desi clar nu spune decat cateva cuvinte.
Dorian e in continuare incantat de mersul pe bicicleta iar acasa sta pe calculator si se uita la filmulete cu masini.

Dana_d fane locuri pe unde ati fost. Sa va fie de bine. Eu l-as lasa pe Fabi da mama inca nu se incumeta sa il tina E drept ca trebuie in permanenta cineva sa fie cu ochii pe el pentru ca nu sta o clipa, se catara, iese pe strada daca nu incuiem poarta, baga toate in gura etc. Si a fost greu cat am fost toti acolo da sa fie doar ea cu ei...

Daiopri iti doresc multa rabdare daca zici ca veti fi in formatie completa. Cunosc cum e sa ai un incapatanat mic in dotare, nu credeam ca se poate chiar asa.

Alycia distractie placuta si vreme faina. Unde ati fost? Eu inca nu am luat bilete ca nu ma pot hotara.

DanaMario pe unde va mai plimbati? Eu nu am inca curaj sa il las singur pe Dori. La tara e ok, il las pe strada si colinda de la un capat la altul dar aici nu am curaj.

Va pup si poate reusesc saptamana asta sa pun si poze.

Mergi la inceput