Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
Aalina spune:
Cum s-a schimbat schimbarea ma car iar pe vreo doua saptamani. Da macar am resit sa va trimit pe mail poze
Pupam
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Cum s-a schimbat schimbarea ma car iar pe vreo doua saptamani. Da macar am resit sa va trimit pe mail poze Pupam |
Aalina, am receptionat pozele, le studiez cand termin cu actele de sf. de luna.
Distractie placuta si relaxare!!!
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
Buna mamici, vad ca sunteti in concediu. Sper ca nu v-au afectat inundatiile pe careva sau pe cineva din familie.
Corina cum e la Braila? Se pare ca vara asta asta vor avea destule subiecte sa umple jurnalele de stiri, eu una simt ca ma bombardeaza
stirile negative dar nu ma plang ca ma gandesc la oamenii aia pe care chiar ii loveste soarta.
Altfel ce mai faceti? Cum se bucura copiii de vacanta?
Ale mele au fost la tara la bunicii mei saptamana trecuta dar nu prea au avut parte de vreme buna, a plouat destul de mult. Le-am adus acasa Duminica pline de bube scarpinatoare, asa fac uneori cand schimba aerul/apa nu stiu de la ce.
Vineri plecam din nou la casa noastra de la vulcani (noroioshi jud Buzau)si le lasam acolo o saptamana cu parintii mei. Orice iesire din Bucuresti e bine venita.
Ultima saptamana din luna mergem la Varatec, abia astept!
Fetele mele
Aalina spune:
Ne-am intors si noi acasa pentru cateva zile si numai bine m-am bagat la smotru. E cumplit in apartament cu piticaniile. Dupa ce stateau de dimineata pana seara afara tare greu e sa le gasesc activitati. Iar ala mic e TEROARE!!!!! Incapatamat de nu se poate , strica tot, bocane in orice, a reusit sa scrie si un perete. Tot ce nu a facut Dorian face asta mic. Probabil o sa stam de acum mai mult pe la tara. Vreau weekendul asta sa ii las pe ei la mama ca avem un chef si poate reusim si noi sa ne mai relaxam.
Vad ca voi tot prin vacante Pe unde v-ati petrecut?
Pupam
alycia spune:
Ne-am intors si noi de la mare, am prins vreme buna,fara canicula cu nori la vremea pranzului cand soarele altfel ar fi ars, asa ca ne-am putut plimba in voie pe plaja. Apa marii a fost super, ne-am facut de cap, si desi eram cazati la Jupiter am hoinarit tot litoralul, Costinesti...Mamaia(noaptea la 1 ne dadeam pe carusel in parcul de distractii)...Mircea s-a simtit excelent, pot spune ca am luat o gura de oxigen .Vad ca lumea e in vacantza pe aici, va urez tuturor distractie placuta si relaxarea mult dorita celor care simt ca au obosit dupa un an intreg. Va astept cu vesti si peripetii de pe unde v-ati plimbat!
Apropo Dana_d foarte faine pozele din Bulgaria, nu stiu de ce am retinere sa ma duc la ei pe litoral(unde am auzit atatea rele despre ei)...dar conditiile par super faine acolo.
Aalina sunt deliciosi pustii tai, ce frumos a crescut cel mik
Va pup si va astept la taclale cand aveti chef!
Pun si ceva pozici din concediu!
http://community.webshots.com/user/penciu
Aalina spune:
Sa va fie de bine concediu Alycia. Ce mare e Mircea... De Andrei nici nu mai vorbesc.
Eu de cand am auzit de Madalina Manole is un pic in soc...
alycia spune:
Asa e Aailna, e socant ce s-a intamplat cu Madalina, din punctul nostru de vedere era o femeie frumoasa, talentata, implinita, cu un sot iubitor si o minune de copil...din puctul ei de vedere cu totul altfel stateau lucrurile.Daca stai sa-i asculti cantecele majoritatea sunt melancolice si triste..."suflet gol"...","si am sa plec"...si multe multe altele, la fel de melancolice. Pe de alta parte poate ca totusi peste o fire melancolica s-a suprapus si depresia postnatala, bine mascata de ea si care cu timpul a evoluat spre psihoza.Intrebarea mea ar fi alta..de ce dupa prima tentativa de suicid sotul ei nu a insistat pe langa un psiholog sau ma rog psihiatru..si poate cu o medicatie corespunzatoare ar fi iesit la liman...nu-si dadea seama oare ca daca a incercat odata va incerca din nou?..se gandea ca o poate pazi 24h din 24h..ca e suficienta atentia si dragostea lui?...din pacate nu a fost asa! Mi se rupe sufletul cand il vad aplecat peste sicriu, cu privirea intunecata de atata durere pe care nici el nu stie daca si cat o mai poate duce...cat despre parintii ei, cana i vad...offff Doamne cata durere!!! Ai mila Doamne de sufletul ei si iarta-i clipa de ratacire!!!
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!!!
dana d spune:
Alycia si pe mine m-a intors pe dos nenorocirea si m-a facut sa privesc viata cu alti ochi ca pe ceva fragil si nesigur. Am fost saptamana trecuta si eu intr-o depresie temporara sub influenta acestei nenorociri, am ascultat-o pe Madalina cu toate melodiile de pe youtube iar si iar, am tot citit comentarii pana am cazut de tot in butoiul cu melancolie. Cateva zile chiar imi statea mintea in loc cand ma tot chinuiam sa inteleg gestul ei dar azi incep sa se lege lucrurile dupa declaratiile tatalui ei.
Dumnezeu sa o ierte si sa-i dea noroc copilasului ala care a ramas singur cu un asa tata!
Fetele, noi am avut iar o saptamana fara copii si trebuie sa recunosc ca imi place chiar mult. Si cand imi amintesc cum eram eu cand ziceam ca nu-mi vad rostul fara copii acasa si ca nu ma simt bine si linistita sa nu-i am langa mine...cum se mai schimba omul!! acuma ma gandesc pe unde sa le mai trimit. Daca nu ar fi fost nenorocirea cu Madalina ar fi fost o saptamana tare frumoasa si linistita.
Asa ca doua weekend-uri am fost la noi la tara prima data sa ii ducem si apoi sa ii luam. Au ramas acolo la casa noastra din Buzau cu parintii mei si in cursul saptamanii si a fost super si pentru ei.
Acum ne pregatim de alta plimbare si asta ar fi cam ultima repriza de concediu, vineri plecam la Varatec pentru vreo 10 zile. Apoi gata cu concediul, si gata si cu linistea mea ca in august am de mers iar la doctor si de facut un chiuretaj biopsic printre altele.
Alycia sa stii ca la Bulgari noi am nimerit mereu excelent dar ne-am si informat inainte pe net. Asa nu risti. Conditiile sunt net superioare celor de la noi si serviciile sunt mult mai bune iar preturile sunt mai mici, asa ca....doar daca nu-ti plac manelele, asa as intelege de ce sa alegi litoralul romanesc ca in Bulgaria nu urla muzica pe plaja de nici un fel si nici nu vand tiganii piatra de baie sau porumb fiert.
Incerc sa mai pun niste poze in album si de pe la tara.
Fetele mele
Daiopri spune:
Hello, hello
Noi suntem bine, crestem care mai de care (mai putin eu:)). Cel mare cu vacanta lui, m-au zapacit de tot. Ast mic, "cuminte" foc. Am fost la botez la nana lui si apoi la scaldat, multa munca nu asa. Acum ma bucur ca nu am plecat in vacanta. Numai cum vrea el sunt toate. de vb nu prea, da nici nu ma mir ca e o zapaceala in capul lui. Noi in ro, fratele in engl, in jur engl. Mai repteta el pe ici pe colo da nu de 2 ori sa nu ni se urce la cap. In rest si noi tot ceva similar cu japoneza/de lupta asa. de papa si somn nu ma pot vaita
Da si cand e treaz:))
Apoi cam da si el cu fundul de pamant de ne miram, ca parca acu 6 ani nu ni se intmaplau astea, sau am uitat.
Eu sunt amestecat, fericita ca am primit o veste neasteptata (luni imi schimba pietrele cu chestui moi pufoase si la moda)
Unde nu aveam sperante pana prin sept, deodata au gasit un loc ca nu a putut cineva. Ma gandeam eu de ce nu ma trage ata de vacanta Ca sunt ducareata de fel.
ei, si asta sper sa imi rezolve pb cu mana care imi e amortita si pt care ma tot cauta astia si nu gasesc solutie
Una din variante era ca apasa una din "pietre". Acum sa vedem ca ma scoate din sarite cum o simt asa de aiurea.
In rest toate bune, alerg dupa copchii.
Si m-am intors si eu pe dos cu MM. Sa ne tina DD cu mintea clara.
Danad, tu lasa prostiile si capul sus si cauta-te ca asta e important.
Unde sa duc si eu brotacii astia ai mei sa am nitica liniste?
DanaMario pe unde mai sunteti?
Sper sa reusesc sa mai pun vreo 2 poze da nu mai apuc si am asa o lene. Cand am si eu un mom de stat nitel ma ia lenea repede repede.
Aalina, al tau e cuminte? Frate a fost ceva in atmosfera cand i-am facut:))
daca ai salvat de pe vremea celor mari trimite si mie sa vaz ce ziceam de asta mare
Alycia ce baieti mari ai. Eu chiar ma uit cu invidie la cei care au terminat de alergat.
Numai bine tuturor
dana d spune:
Alycia, vazui pozele, moaama ce gagica sexi esti cum stai pe pietrele alea, parca esti o sirena! Vad ca Mircea e tot roscat, o sa ai coada la usa cand va fi mare.
Daiopri, bine ca scapi de bolovani sa te simti si tu confortabil si sper sa fie solutia si pt mana amortita, precis apasa alea pe ceva.
E vorba de lunea urmatoare 26 Iul? Voi fi la manastire si o sa ma interesez ce pot sa fac pentru vindecarea ta totala si definitiva.
Cat despre mine... ma caut ce sa fac, daca tot am intrat in hora, dar le mai triez si eu, de ex. cred ca la endocrinolog nu ma duc, daca am o hipotiroidie o am de 20 de ani si nu m-a suparat, de ce sa o deranjez eu pe ea acum?
Altfel mai am de facut o mamografie si de repetat echografia mamara peste 3 luni. Mi-au gasit ceva pe acolo care cica "nu arata a fi cancer" dar "trebuie urmarit" si alte explicatii nu am primit.
Acum trag tare la munca sa apropii actele pe luna asta ca ma intorc din concediu exact cand trebuie sa le trimit la contabila si oricum se mai aduna cat lipsesc eu. Si acasa am de tras tare ca trebuie sa spal/calc/fac bagaje si ordine si curatenie ca las cheia pe la prieteni sa-mi ude florile si hraneasca porcu. Acum zic si eu ca un animal acasa iti da multa bataie de cap mai ales cand trebuie sa pleci undeva.
Va pup si va doresc sanatate maxima!
Fetele mele