Puisori de mai 2003 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
alycia spune:
La multi ani Elena!
La multi ani Paul!
Korinna bine ca ai mai trecut pe la noi . Cred ca a fost o decizie destul de grea de a va depune actele pentru Canada, dar in conditiile actuale si in directia in care merge tara asta cred ca e cea mai buna optiune.Sper din tot sufletul sa gasiti acolo ceea ce va doriti, o viatza mai buna pentru voi si copii vostrii. Va pup si va astept cu vesti despre cum stau demersurile cu plecarea!
Daiopri spune:
La Multi Ani Elena! La mine este inca 21:)
Iote eu acusi realizez ca e nascuta de ziua numelui
korinna am trimis pm
Un wk placut
Numai bine tuturor
dana d spune:
Buna mamici! Cum ati sarbatorit zilele de nastere?
Daiopri... ce sa mai zic si eu ca au spus fetele ce era de spus.... arati excelent, tanara si sexy. Tin pumnii in continuare. Tu intrebai de parul lui alexa ca nu mai stiu? Da e natural ca cretz doar ca culoare e putin decolorat nu stiu cu ce ca nici vopseaua nu sta pe el. A incercat Alexa sa il mai inchida cu vopsea si dupa 2-3 spalari tot blond asa ramane.
Korina, scuze, acum m-am prins ca tu intrebai de preturi pt sejururi... eu care sunt cu minte numai la shoping...
Noi am luat biolete la Albena hotel Flamingo. E nou de vreo 2 ani, 5 stele, nu chiar pe plaja ca celelalte dar aproape. Am dat cam 800 euro pt 7 nopti/4 persoane din care Ilinca are gratuit cu demipensiune adica mic dejun si cina. Si am prins si reducerea aia de 15% de pana la 15 aprilie (parca).Hotelul e foarte mare, l-am vazut cand se construia, are mai multe piscine, spa, fitness, saune si am luat o camera care include si accesul la spa in pret. Noi am mai fost in Albena si suntem foarte multumiti de serviciile de la bulgari in general (ca am fost si in Nisipuri). Nu se compara cu serviciile de la noi. In rest plaja si marea sunt aceleasi doar ca mai curate. Satiuniea Albena e mai linistita, mai pt familii cu copii, nu multe bazaruri si nu e forfota din Mamaia... nimic din balamucul de la noi.
Nisipurile de aur e ceva mai animata, acolo e faleza cu terase unde canta formatii si danseaza animatoare, discoteci,.. mai multa distractie pt tineri.
Despre Stefan sa stii ca ma mir ca e pasionat asa de dans si ca el a tras de tine. Eu am tot rugat baietii la gradinita sa vina la dans sa danseze cu Ilinca dar nu vor nici sa auda, poate fotbal, karate, box, orice dar sa fie un sport mai barbatesc. Nici parintii nu reusesc sa-i convinga macar sa vina o data sa se uite la o lectie , poate isi schimbau parerea. Ilinca e buna prietena cu cativa baieti din grupa pt ca sunt doar 5 fete si aproape 30 de baieti, ba are si vreo doi admiratori dar tot n-ar veni sa faca dans sportiv de dragul ei.
Asta e, poate la anul la scoala sa gasim un partener. Ce mi-ar place sa-i vad pe ai nostri dansand o data impreuna... stii ca noi mai trecem prin Galati, are sotul o matusa spre Tecuci si el a facut liceul la Braila si ii place sa viziteze orasul de cate ori are ocazia, asa ca mai trecem pe acolo. De fapt cred ca nu am trecut chiar prin oras ci pe undeva inainte am facut dreapta.
Ai pe undeva poze/filme cu el dansand? Mi-ar placea sa-l vad si sa vad si sala unde face. La noi e tare urat si neingrijit dar ne place instructorul si e chiar langa bloc asa ca...facem compromisuri. Eu am poze/filme de la dans in album.... parca..
Aalina cum a fost in excursie? Fac si la noi la gradi una acum la inceputul lui Iunie la Gura Diham dar cred ca nu o las, n-am curaj sa o las fara noi.
Mai de ce n-ai zis si tu ca vii in Buc. poate ne intalneam si noi, si asa suntem departe si rar avem ocazia.
Va pup ca am de lucru
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
oLo spune:
La multi ani la toti copii de mai 2003!
Mie nu-mi vine sa cred ca au deja 7 ani, merg la scoala si citesc singuri povestile.
Aalina spune:
La multi ani tuturor copiilor mari si mici!!!
Recunosc ca m-am simtit bine in dimineata asta cand m-au sunat ai mei sa imi ureze
In rest eu una sunt in gaura de timp. Dorian e pe ultima suta de metri cu scoala si se agita cu pregatirile de serbare dar vad ca invata tot acolo acasa numai vine si mi le spune, deci am scapat De excursie el a fost tare incantat, i-a placut salina din Turda. Noi mai fusesem acum cativa ani la Praid. Au avut ceva ghid si mi-a tot explicat ce le-a spus ala, entuziasm maxim. Evident a fost fericit ca au mers la Mc'D, iar gradina botanica l-a lasat rece. Poate si pentru ca acum doi ani am colindat-o impreuna cu verisorii lui o zi intreaga.
Celalalt e pe turbo non'stop si chitit pe ce poate sa bata, sa strice, sa se catere. Mananca bine si cred ca ramane la un somn pe zi, deci si mai putin timp pentru mine de a face altceva decat sa stau cu ochii pe el ca pe butelie. Am noroc ca in wk mergem la tara si dupa ce in prima faza a fugit de pui acum sta numai printre ei, se joaca cu iepurii si cainii si umbla toata strada. Ca si frate'su e fascinat de pietre si nisip iar eu ii las pe ai mei sa il supravegheze deci mai respir. Bineinteles ca il alinta si il cara in brate asa ca prima zi cand ajungem acasa copilul e matait si isi cere drepturile Dar isi revine repede. Oricum vad cat de mult conteaza sa stea la aer asa ca pana in toamna cred ca tot cu naveta asta o sa o tinem. Deci timp de net mai deloc. Macar m-am apucat iar de citit, vechea mea placere.
Acum caut ceva cazari pe la mare ca am zis sa prinem si anul asta un concediu ca cine stie ce va fi dupa ce incep lucrul.
Ce ma dispera e ca aici ploua aproape zilnic de o sa ma atarn de grinda.
Astept sa vad ce mai faceti restul. Va pup.
Daiopri spune:
Korinna LMA pt Stefan pt ieri
Si LMA la toti copilasii nostri mari.
Olo ce iti mai fac fetitele?
Eu am fost cam daramata, ca am avut op asa ca acum inapoi la calduri si alte prostii
desi laparo, mi-a luat ceva sa ma adun, si eu credeam ca o sa alerg de a doua zi
In rest cum zice si Aalina, al mic ne pune pielea pe bat, ca tot catarator e. Si nu asculta nik. Numai cum vrea el. Se pune jos, de vrei sa il iei in alta directie. Ne asteapta vara grea
Toate pietrele sunt in gura lui. Al mare e bine, noi luam vacanta pe 29 iunie si l-am scos de la gradinita. Azi vreau sa incerc sa il inscriu la tabara de cate o sapt poate prind vreo 2. In rest vai de ciuful meu cum o sa fiu cu 2 acasa
M-am aruncat si sa il inscriu la o alta scoala, dar nu apartinem de ea si o sa aflu rezultatul abia la toamna. Si eu urasc nesiguranta
Aalina, lasa mama grinda, ca eu daca era pe asa de 10 ani pe aici, nu mai scriam de mult
Si aici e ca naiba, da parca nici prea cald nu vreau sa fie ca deja sunt vai de ... mineMerg duminica sa vad cum ma mai poate indrepta acupunctura.
Parca imi pare rau, ca ma gandesc ca as fi putut sa mai astept, mama ei de treaba
eh, asta e.
Am uitat, am fost sambata la o zi de nastere si era o pers pe care nu o mai vazusem de vreo 2 ani si nu m-a recunoscut cu noua freza. M-am inrosit toata cand a inceput sa isi ceara scuze:)
Si cu cealalta ce mai am de facut de inlocuit bolovanii cu ceva moale si frumos:))) cica nu se stie cand, in vara, da nu crede ca nici in iulie:((( Deci visele mele micute de a ajunge acasa se duc pe apa sambetei de tot.
Apropo de asta, voi ce parere aveti am facut bine sau nu sa nu zic nimic la ai mei?
Pupici la copilasi cuminti si mamicile lor
alycia spune:
La multi ani Stefu!!!...sa fi fericit si sa va mearga bine in Canada!!!...scuze Kori dar nu am apucat sa mai intru pe net.....ca sa-i urez la timp toate cele bune strumfului
La multi ani si pentru KIKI!...sa cresti mare ca frumoasa esti.....Ollo poate intri mai des pe la noi sa ne mai povestesti despre ele, tare dragi imi sunt fetitele tale.
Noi am serbat ziua copilului cu o enteroviroza de toata frumusetea, 39,5 febra, stat pe la urgente, diaree, varsaturi......uhhh..nu mai zic ce m-am saturat...acum a mai cedat febra, suntem pe antibiotic si merge spre bine..asta-i viatza, si cu bune si cu rele.
Daiopri, nu am inteles prea bine..despre ce nu le-ai spus parintilor tai? Sper ca esti bine acum,dar eu tot nu inteleg ce laparoscopie ai facut..pt ce? Tot pentru reconstructie? Iti doresc sa ai o vara usoara cu ambii copilasi pe acasa...sau daca suna mai bine..putere, putere si iar putere si rabdareeeee!!!!
Aalina, tot e bine ca ai unde merge la tara..si aer curat...face mult sa sti . Iti mai reincarci si tu bateriile in natura.
Celelate fete...ce mai faceti...va pregatiti de concedii???
Va astept si eu cu vesti!
Daiopri spune:
Alycia ai mei nu stiu nimic din ce mi se intampla de un an incoace
Laparo am facut preventiv pt ov. Ca am zis ca 2 sunt destuiGluma gluma, da asa mi s-a recomandat si nu sunt prea bucuroasa da asta e. M-am mai pus pe picoare nitel acum, ma lupt cu o gaura facuta cam mare
In rest suntem bine cu totii, cumva astept vacanta, da parca nu stiu cum o sa ma descurc cu amandoi. Ca pe al mare l-am scos de la gradi caci vreau sa il mut din toamna la alta scoala daca o sa prind loc. L=am inscris 2 sapt la tabara si restul ne descurcam. Poate sa mergem vreo saptamana pe undeva cu totii. M-as duce din nou in LA, San Diego ca e tare frumos, dar de data asta la plaje nu la parcurile de nebunii, ca nu prea am ce face cu cel mic si nazdravan pe acolo.
Ne mai gandim.
DanaMario, helooo, ce mai faceti?
Aalina, danad?
Da a venit deja caldura pe la voi fetelor de asa rar pe aici?
Numai bine tuturor
alycia spune:
caldura mare mon'cher...vorba lui Carageale...e ora 10 si sunt 30 grade la umbra..in alta ordine de idei azi ne luam ramas bun de la gradi....e ultima zi si Mircea e putin suparat ca se desparte de bunii lui prieteni.L-am inscris la scoala si saptamana viitoare avem prima sedintza cu parintii referitoare la uniforme etc...
Parpalk cred ca ti-ai luat concediu de nu mai dai deloc pe aici...ce face Paul, cum o mai duceti?
Dana Mario...ce activitati aveti in vara asta?
Dana D cum suportati caldura in Bucuresti? Ce fac fetele in vacantza, se duc la bunici? Andrei vrea sa-si caute ceva de munca in vacantza ca sa-si faca bani de buzunar, mie imi place ideea ca asa nu are vreme sa faca prostii, sa umble creanga toata ziua, dar ideea e ca gasesti f greu ceva mai ales in vremurile astea.
Adita ce mai face gasca vesela? Cum e cel mik?
Aalina, cum stati cu timpul liber??? ce-ti face titirezul cel mik?
Daiopri, eu ma gandesc ca daca nu le-ai spus nik alor tai pana acum...de acum nu mai are rost mai ales ca de acum esti pe fagasul cel bun.Pupici strumfilor tai!
dana d spune:
Daiopri daca stau bine sa ma gandesc nici eu nu le-as spune dar mie mi-ar fi practic imposibil sa ascund toate prin cate ai trecut tu dat fiind ca locuim in acelasi oras si legaturile sunt foarte stranse. Acuma si eu am fost luni la o consultatie gineco si mi-au gasit niste probleme pe acolo (am scris la clinica virtuala dc) si nu ma trage inima deloc sa dau explicatii nimanui in afara de prietene. Asa ca desi sotului i-am spus ca ma duc si ca am fost la un consult, nu i-am spus nimic despre rezultat dar nici nu m-a intrebat. De aici concluzia ca daca as ajunge cumva sa trec prin ce a trecut Daiopri in nici un caz nu as gasi un sprijin in el. asta e... dar nici nu sunt surprinsa.
In alta ordine de idei si noi ne pregatim sa ne luam adio de la gradi si singura care are o strangere de inima sunt eu. Ciudat nu? Ilinca in fiecare zi ma roaga sa nu o mai duc si in general toata lumea nu are nici o urma de trsitete ca inchidem o etapa a copilariei de incep sa ma gandesc daca nu sunt eu anormala.
Pe mine intotdeauna si la toate trecerile peste etape ma sperie un singur lucru: CA NU SE MAI INTOARCEEEEE
Tot ce trece ramane trecut pe veci. oare de ce restul lumii accepta asta cu naturalete si eu nu pot sa nu traiesc numai in regrete dupa ceva...dar nu ma luati in seama, ma simt putin blue din cauza etapei si din cauza diagnosticului.
Daiopri nu mai regreta, acuma daca ai facut-o mergi mai departe si nu mai sta sa analizezi ce deja nu mai poate fi schimbat. Lasa ca ai scapat si mai tragi putin si gata. Si nu mai suferi daca nu vii in tara, nici o paguba. Lasa ca vii la anul si vei fi si mai intremata, perfect sanatoasa sa faci fatza solicitarilor ca stiu eu ca nu va fi usor, toti vor trage de tine sa te duci peste tot sa vezi pe toata lumea, lasa, anul asta bucura-te de canada si de ce se poate pe acolo si odihneste-te cat poti.
Olo, bine ai revenit pe la noi si sper ca nu a fost doar o trecere pasagera si mai vii sa ne povestesti si noua de zgatiile tale mici, ca eu tot asa mi le imaginez, doua nazdravane mici pline de idei nastrusnice. Si pune undeva si niste poze mai actuale sa le vedem cum s-au transformat in domnisoare.
Alycia si Alexa vrea sa castige bani vara asta si chiar s-a apucat timid sa vanda niste cosmatice. Adica abia ieri a primit prima ei comanda si trebuie sa mai stranga multe pana sa transmita comanda mai departe la firma. Din pacate perioada nu e propice si din cauza crizei dar si din cauza vacantei, noroc cu messengerul ca tine legatura cu sute de cunostinte din toate timpurile.
Imi pare rau ca iar ati fost bolnavi, e tare urata enteroviroza aia, of, lasa ca scapati voi, creste si se intareste de la sine.
sa stii ca inca n-am suferit prea mult de cald. vad la stiri ca ne tot ameninta dar aici e cam mult nor si bate vantul si desi aerul e cald spre fierbinte se suporta mai usor. Si la mine la birou e asa racoare ca pana acum vreo doua zile mai dadeam drumul la aeroterma putin la picioare ca-mi inghetau. Ciudat nu? afara 29 de grade si inauntru 23. cand plec de aici abia ma incalzesc pana la gradinita.
Noi mai avem o saptamana si plecam la mare si eram putin ingrijorati in legatura cu vremea si apa marii.
va pup ca iar m-am lungit...
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA